lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 711 z 822
Enkido krótka piłka , nie rozumiesz , że ludzie tu w większości mają Cię dość ,przez to Twoje popieprzone trollowanie i , że nie ma żadnej gwarancji , że i podczas tego typera nie odpiedolisz znów jakiejś szopki
Konto usunięte: Enkido krótka piłka , nie rozumiesz , że ludzie tu w większości mają Cię dość ,przez to Twoje popieprzone trollowanie i , że nie ma żadnej gwarancji , że i podczas tego typera nie odpiedolisz znów jakiejś szopki
Pomyśl na chłopski rozum - czy w czymś takim idzie odwalić szopki? Wątpię i to bardzo.
Takie same jak i moje z tym sparingiem. Ja się uhahałem tam, wy w tej śmiesznej niby-komisji
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Proszę Cię, o co miałbym się awanturować? O to, że jakaś drużyna wygra choć wg mojego typu miała przegrać? Jaki wpływ mam na to? Żaden
Konto usunięte: no żart pierwsza klasa jestem przekonany , że gdyby nie temat Rexa to jeszcze dalej byś ciagnął ten niby swój żart
I tu się mylisz
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
otóż to , on organizatorem , on ustala zasady itp itd
Enkido: Proszę Cię, o co miałbym się awanturować? O to, że jakaś drużyna wygra choć wg mojego typu miała przegrać? Jaki wpływ mam na to? Żaden
"Słowa, słowa, słowa"
nie wydaje mi się bym sie mylił :)
No ciekawe to jest. W prawdziwym męstwie też młoda miała nominację.
Spielberg wiadomo, komisję całą ma pod sobą. Nie mówię, że film będzie zły, Day Lewis też pewnie rewelacyjnie zagra, ale sorry, Spielberg lama wiedział jak się ustawić. Przecież za charakteryzację to z Atlasem chmur odpada w przedbiegach. Jest wiele filmów które mogłyby zagrozić Lincolnowi, a czemu ich nie ma? No właśnie... Django ma nominacje, Quentin za scenariusz też ma, to jakim cudem nie ma za reżyserię? PRzecież to jest niezrozumiałe. Zresztą Lincoln bohater narodowy, Oscary idą na cały świat, Ameryka musi o sobie przypomnieć.
Ych, jeśli tłumaczenie i najazd forumowy nie pomógł, to może faktycznie konsekwencja w postaci odsunięcia od zabawy pomoże w tych "trollingach". (:
odpuśćmy Panowie, a jestem pewien, że Rex i tak nie będzie brał jego typów pod uwagę. Tak jak mówiła Magda, może się skarżyć u FT, a nic to mu nie da, bo tej zabawy nie organizuje przecież Fotka tylko jej użytkownik.