WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  10 stycznia 2013
Enkido krótka piłka , nie rozumiesz , że ludzie tu w większości mają Cię dość ,przez to Twoje popieprzone trollowanie i , że nie ma żadnej gwarancji , że i podczas tego typera nie odpiedolisz znów jakiejś szopki
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  10 stycznia 2013
Enkido
Enkido: wracamy do rzeczywistości

Obawiam sie ze to nie byly zarty 26a0
Chudy
Chudy
  10 stycznia 2013
mnóstwo beki tu :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  10 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido krótka piłka , nie rozumiesz , że ludzie tu w większości mają Cię dość ,przez to Twoje popieprzone trollowanie i , że nie ma żadnej gwarancji , że i podczas tego typera nie odpiedolisz znów jakiejś szopki

Pomyśl na chłopski rozum - czy w czymś takim idzie odwalić szopki? Wątpię i to bardzo.
LeonGrande
LeonGrande: Obawiam sie ze to nie byly zarty

Takie same jak i moje z tym sparingiem. Ja się uhahałem tam, wy w tej śmiesznej niby-komisji
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
smencikk
smencikk
  10 stycznia 2013
Ktoś tu liczy, że sprawa rozejdzie się po kościach :ssh:
kzyhu
kzyhu
  10 stycznia 2013
Enkido
Enkido: czy w czymś takim idzie odwalić szopki? Wątpię i to bardzo.

Ciebie stać na wszystko :rotfl:

Enkido
Enkido: Takie same jak i moje z tym sparingiem. Ja się uhahałem tam,

no żart pierwsza klasa d83ddc4d jestem przekonany , że gdyby nie temat Rexa to jeszcze dalej byś ciagnął ten niby swój żart
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  10 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Takie same jak i moje z tym sparingiem. Ja się uhahałem tam, wy w tej śmiesznej niby-komisji

Wszystko w rekach Rexa i tak, w koncu to jego typer.
Enkido
  10 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciebie stać na wszystko

Proszę Cię, o co miałbym się awanturować? O to, że jakaś drużyna wygra choć wg mojego typu miała przegrać? Jaki wpływ mam na to? Żaden
Konto usunięte
Konto usunięte: no żart pierwsza klasa jestem przekonany , że gdyby nie temat Rexa to jeszcze dalej byś ciagnął ten niby swój żart

I tu się mylisz
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  10 stycznia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Wszystko w rekach Rexa i tak, w koncu to jego typer.

otóż to , on organizatorem , on ustala zasady itp itd

Enkido
Enkido: Proszę Cię, o co miałbym się awanturować? O to, że jakaś drużyna wygra choć wg mojego typu miała przegrać? Jaki wpływ mam na to? Żaden

"Słowa, słowa, słowa"

Enkido
Enkido: I tu się mylisz

nie wydaje mi się bym sie mylił :)
kuba92762
kuba92762
  10 stycznia 2013
RexMundi
RexMundi: Quvenzhané Wallis 9 lataka nominaowana do najlpeszej aktorki

No ciekawe to jest. W prawdziwym męstwie też młoda miała nominację.
RexMundi
RexMundi: Lincoln - 12 nominacji

Spielberg wiadomo, komisję całą ma pod sobą. Nie mówię, że film będzie zły, Day Lewis też pewnie rewelacyjnie zagra, ale sorry, Spielberg lama wiedział jak się ustawić. Przecież za charakteryzację to z Atlasem chmur odpada w przedbiegach. Jest wiele filmów które mogłyby zagrozić Lincolnowi, a czemu ich nie ma? No właśnie... Django ma nominacje, Quentin za scenariusz też ma, to jakim cudem nie ma za reżyserię? PRzecież to jest niezrozumiałe. Zresztą Lincoln bohater narodowy, Oscary idą na cały świat, Ameryka musi o sobie przypomnieć.
Earth
Earth
  10 stycznia 2013
Ych, jeśli tłumaczenie i najazd forumowy nie pomógł, to może faktycznie konsekwencja w postaci odsunięcia od zabawy pomoże w tych "trollingach". (:
Enkido
  10 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: "Słowa, słowa, słowa"

Nie, zdroworozsądkowe myślenie
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wydaje mi się bym sie mylił :)

A jednak tak właśnie jest
Gutek909
Gutek909
  10 stycznia 2013
odpuśćmy Panowie, a jestem pewien, że Rex i tak nie będzie brał jego typów pod uwagę. Tak jak mówiła Magda, może się skarżyć u FT, a nic to mu nie da, bo tej zabawy nie organizuje przecież Fotka tylko jej użytkownik.
Chudy
Chudy
  10 stycznia 2013
wyluzujcie,dopuśccie typa do zabawy haha :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  10 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Nie, zdroworozsądkowe myślenie

i obietnica poprawy ? ile razy już to czytaliśmy :)

nie odzywam się już w tym temacie , to typer Rexa i on podejmuje decyzje a skoro już podjął to wątpie by zmienił
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.