WueRZet
WueRZet
  11 Juli 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 Januari 2013
Kwiatkowo :mrgreen:.
:ziober2:
pointNorth
pointNorth
  9 Januari 2013
czy tylko ja mam ten problem?

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 Januari 2013
obejrzałem Zycie PI

świetna historia d83ddc4d

- trza będzie zaopatrzyć sie w knige
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  10 Januari 2013
Ale żenujące nominacje do Oscarów. Wiaomo, Spielberg rządzi komisją to i mocnych filmów nie dopuści do nominacji jak sam coś nakręcił.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 Januari 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale żenujące nominacje do Oscarów. Wiaomo, Spielberg rządzi komisją to i mocnych filmów nie dopuści do nominacji jak sam coś nakręcił.

Wszędzie układy :-P
Nominowany jest Polak Janusz Kamiński za d83ddcf7 do filmu Lincoln 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Januari 2013
RexMundi
RexMundi: obejrzałem Zycie PI świetna historia - trza będzie zaopatrzyć sie w knige

Widziałam trailer i pomyślałam, że fajnie by było w kinie obejrzeć. De facto nie jestem fanką 3d, ale sposób w jaki jest ten film zrobiony mogloby to zmienić ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 Januari 2013
ajj znowu Znachor i tylko napisy końcowe
Za to za chwilę Wyjście awaryjne 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  10 Januari 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Kalendarz na ścianie to nie jest coś co bym chciała mieć, ale ja to nawet za obrazami nie przepadam, tylko mój motyl mi sie podoba, którego kupiłam gdzieś na targu za 20 zł .

Poka :D (Lubię grzebać na targach staroci :D)
I siebie w stroju szmeterlinga tyż poka :ziober2:

Fakolca tyż możesz pokazać (później):-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Cholera, tak do końca nie wiem o co Tobie chodzi ;D. Mi naprawdę nie przeszkadzają te minusy i plusy, nie rozumiem też płakania że już ktos ma tyle i tyle minusów, Twoje wytłumaczenie pojawienia sie ich jest jak najbardziej logiczne, jednak tą funkjcę nowego forum mam gdzies, nie przeszkadza jako jego część, tylko nowe forum jest do bani, jako całość ;D.

Chodzi mi o to, że kilka, może kilkanaście osób w swoich gronach rzeczywiście potraktuje to jak zabawę- bez złośliwości, zawiści, chęci zemsty, natomiast reszta będzie miała kolejne, "doskonałe" narzędzie do leczenia kompleksów, oczywiście pod przykrywką fanu ;D
To, że Ty i kilka innych osób będzie miało tę funkcję gdzieś, jest dla mnie oczywiste :D

Aktualnie nie korzystam z nowego forum.

MaqdaIena
MaqdaIena: Zadowolony być musi, nie ma wyjścia ;D. Z tym, że u nas trochę sie wszystko zaburzyło aahhaha. On na mecze już nie chodzi, nie od momentu kiedy na dobre przeniosłam sie do Kotla, pójdzie raz na jakiś czas z kumplami, ale na inną trybunę ;D. Amoniakiem śmierdzi, ale pierniki i tak są świetne, po upieczeniu pachną cudnie ;D.

Nie ma potrzeby stróżowania przy Tobie? :D
Czy będąc w Kotle nie narażasz czasem zdrowia i życia? :rotfl:

Moja siostra upiekła niedawno ten sernik i podobno nie wyszedł jej tak dobry jak mi, więc asekuracyjnie cofam przypuszczenie, że nie można go spieprzyć ;-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Z tym doliczaniem masz rację ;D. Staż mamy taki, że aż dziwnie by było go nie doliczać ;D. Też lubię takie imprezy bez kija w dupie ;D. A jak jeszcze człowiek moze się położyć na trawie w chwili słabości to już w ogole jest pięknie .

Jasne, takie są najlepsze ;-D
Niestety czasem tak się nie da i z bólem trzeba poudawać pingwina... z kijem w dupie :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: To dobrze, że tak ładnie do wszystkiego podchodzą ;D. Eh, no własnie kasa zazwyczaj jest problemem, zwłaszcza by naprawdę sporej fecie. Moich wielu znajomych kredyty brali na wesela, z jednej strony rozumiem, z drugiej już nie i ja tak nie zrobię ;D. Nie ukrywam, że może i dlatego jeszcze się nie pobralismy, od rodziców nie chcę ani zlotowki, sami chcemy na wszystko zarobić, a że najpierw ważniejszy jest dla nas własny dom, to on został priorytetem, wszystko inne później, później ;D.

Nie wiem co musiałoby mnie walnąć w łeb, żeby wziąć kredyt na wesele :D
Własny dom, to już kapitał. Myślę podobnie.

MaqdaIena
MaqdaIena: To rozumiem, że pod suknią zamiast pieknej białej bielizny bikini będziesz miała ?;DDD.

Nie wiem jaką jeszcze jakiego koloru będę miała bieliznę, ale znając moje upodobanie do czerni zapewne nic się nie zmieni :-D
Zmienię ją na kostium jeśli zajdzie taka potrzeba, a jak nie, to zanurkuję w sukience, niekoniecznie z własnej inicjatywy, choć i tego nie wykluczam :D

MaqdaIena
MaqdaIena: O jaaa, jak fajnie ;D. Ja dodatkowo wkoło bym zbudowała wielki mur z drutem kolczastym pod napięciem ;D.

Wścibski, albo "potrzebujący" Polak nie takie przeszkody potrafi obejść :D

MaqdaIena
MaqdaIena: No ja jednak bym wolała wiedzieć .

Że ktoś odchodzi z dnia na dzień?
Po co?
Chciałabyś się do tego przygotować psychicznie? :-D
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Januari 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Poka :D (Lubię grzebać na targach staroci :D) I siebie w stroju szmeterlinga tyż poka Fakolca tyż możesz pokazać (później):-D

A proszę :

Zaznaczam, że ściana nie jest krzywa, ani nic, tylko pod dziwnym kątem zdjęcie zrobiłam :ziober2:. No i kolory do wymiany na wiosnę idą ;D.

Siebie pokażę, ale jak dostanę zdjęcia ;D.
Fakolca ? Co to ?:ninja:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzi mi o to, że kilka, może kilkanaście osób w swoich gronach rzeczywiście potraktuje to jak zabawę- bez złośliwości, zawiści, chęci zemsty, natomiast reszta będzie miała kolejne, "doskonałe" narzędzie do leczenia kompleksów, oczywiście pod przykrywką fanu ;D To, że Ty i kilka innych osób będzie miało tę funkcję gdzieś, jest dla mnie oczywiste :D Aktualnie nie korzystam z nowego forum.

A. W sumie już trochę czasu minęło odkąd opcja została wprowadzona i zbyt wiele nowego na jej temat powiedzieć nie mogę ;D. Z nowego forum korzystam codziennie po trochu, by się przyzwyczaić, ale na minusy nie zwracam uwagi, bo nie są widoczne ;D.

Pewnie nie wiesz, ale na nowym forum wprowadzili możliwość edycji postu dla każdego, przez 5 minut opcja jest, eh.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma potrzeby stróżowania przy Tobie? :D Czy będąc w Kotle nie narażasz czasem zdrowia i życia? Moja siostra upiekła niedawno ten sernik i podobno nie wyszedł jej tak dobry jak mi, więc asekuracyjnie cofam przypuszczenie, że nie można go spieprzyć ;-D

Wie, że nie musi. Na pewno nie tam ;D. Tylko jak idę sama, to po mnie gdzieś wyjeżdża bym całkiem sama do domu nie wracała, gdyż mam daleko ;D.
Zdrowie może czasem, zwłaszcza jak jest zimno, to się choroby można nabawić, ale ogólnie bezpiecznie jest ;D.

A widzisz, czyli jednak trzeba mieć odpowiednią ręke do niego ;D. Póki co nie chce mi się nic piec. Znalazłam nową pasję - szydełkowanie :rotfl:. Wczoraj z jutubem się uczyłam robić na szydełku serduszka :rotfl:. Odwala mi na starość :nie:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jasne, takie są najlepsze ;-D Niestety czasem tak się nie da i z bólem trzeba poudawać pingwina... z kijem w dupie :-D

Uf, całe szczęście, że na takie nie jestem zmuszona chodzić ;D.
Oczywiście pomijam biesiadowanie z rodziną tą drugą (:ninja:):mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co musiałoby mnie walnąć w łeb, żeby wziąć kredyt na wesele :D Własny dom, to już kapitał. Myślę podobnie.

Cóż, chyba niektórzy nie mają skłonności do odkładania kasy na taką okazję. Odnoszę wrażenie, że się łudzą, że po weselu część kasy im się zwróci i z tego spłacą krechę. Chociaż pewnie zazwyczaj bywa tak, że te pieniądze z prezentów wydają na hiper wycieczkę, i nie zostaje z niej prawie nic ;D.
Własny dom to cholernie kosztowna inwestycja, jesu jakie wszystko jest drogie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wścibski, albo "potrzebujący" Polak nie takie przeszkody potrafi obejść :D

Kompletnie nie pamiętam o kim pisałyśmy Było to sporo czasu temu, a szukać mi się już nie chce, gdyż sporo stron się pojawiło od momentu naszej ostatniej rozmowy ;D.
Ale nadmienić mogę, że wiele przeszkód nie da się przeskoczyć, ani obejść ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Że ktoś odchodzi z dnia na dzień? Po co? Chciałabyś się do tego przygotować psychicznie? :-D

Z Nowym Rokiem mogę śmiało odwołać poprzednie słowa, i napisać, że ta wiedza nie jest mi potrzebna :mrgreen:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Januari 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Poka :D (Lubię grzebać na targach staroci :D) I siebie w stroju szmeterlinga tyż poka Fakolca tyż możesz pokazać (później):-D

A proszę :

Zaznaczam, że ściana nie jest krzywa, ani nic, tylko pod dziwnym kątem zdjęcie zrobiłam :ziober2:. No i kolory do wymiany na wiosnę idą ;D.

Siebie pokażę, ale jak dostanę zdjęcia ;D.
Fakolca ? Co to ?:ninja:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzi mi o to, że kilka, może kilkanaście osób w swoich gronach rzeczywiście potraktuje to jak zabawę- bez złośliwości, zawiści, chęci zemsty, natomiast reszta będzie miała kolejne, "doskonałe" narzędzie do leczenia kompleksów, oczywiście pod przykrywką fanu ;D To, że Ty i kilka innych osób będzie miało tę funkcję gdzieś, jest dla mnie oczywiste :D Aktualnie nie korzystam z nowego forum.

A. W sumie już trochę czasu minęło odkąd opcja została wprowadzona i zbyt wiele nowego na jej temat powiedzieć nie mogę ;D. Z nowego forum korzystam codziennie po trochu, by się przyzwyczaić, ale na minusy nie zwracam uwagi, bo nie są widoczne ;D.

Pewnie nie wiesz, ale na nowym forum wprowadzili możliwość edycji postu dla każdego, przez 5 minut opcja jest, eh.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma potrzeby stróżowania przy Tobie? :D Czy będąc w Kotle nie narażasz czasem zdrowia i życia? Moja siostra upiekła niedawno ten sernik i podobno nie wyszedł jej tak dobry jak mi, więc asekuracyjnie cofam przypuszczenie, że nie można go spieprzyć ;-D

Wie, że nie musi. Na pewno nie tam ;D. Tylko jak idę sama, to po mnie gdzieś wyjeżdża bym całkiem sama do domu nie wracała, gdyż mam daleko ;D.
Zdrowie może czasem, zwłaszcza jak jest zimno, to się choroby można nabawić, ale ogólnie bezpiecznie jest ;D.

A widzisz, czyli jednak trzeba mieć odpowiednią ręke do niego ;D. Póki co nie chce mi się nic piec. Znalazłam nową pasję - szydełkowanie :rotfl:. Wczoraj z jutubem się uczyłam robić na szydełku serduszka :rotfl:. Odwala mi na starość :nie:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jasne, takie są najlepsze ;-D Niestety czasem tak się nie da i z bólem trzeba poudawać pingwina... z kijem w dupie :-D

Uf, całe szczęście, że na takie nie jestem zmuszona chodzić ;D.
Oczywiście pomijam biesiadowanie z rodziną tą drugą (:ninja:):mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co musiałoby mnie walnąć w łeb, żeby wziąć kredyt na wesele :D Własny dom, to już kapitał. Myślę podobnie.

Cóż, chyba niektórzy nie mają skłonności do odkładania kasy na taką okazję. Odnoszę wrażenie, że się łudzą, że po weselu część kasy im się zwróci i z tego spłacą krechę. Chociaż pewnie zazwyczaj bywa tak, że te pieniądze z prezentów wydają na hiper wycieczkę, i nie zostaje z niej prawie nic ;D.
Własny dom to cholernie kosztowna inwestycja, jesu jakie wszystko jest drogie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wścibski, albo "potrzebujący" Polak nie takie przeszkody potrafi obejść :D

Kompletnie nie pamiętam o kim pisałyśmy Było to sporo czasu temu, a szukać mi się już nie chce, gdyż sporo stron się pojawiło od momentu naszej ostatniej rozmowy ;D.
Ale nadmienić mogę, że wiele przeszkód nie da się przeskoczyć, ani obejść ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Że ktoś odchodzi z dnia na dzień? Po co? Chciałabyś się do tego przygotować psychicznie? :-D

Z Nowym Rokiem mogę śmiało odwołać poprzednie słowa, i napisać, że ta wiedza nie jest mi potrzebna :mrgreen:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Januari 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię grzebać na targach staroci :D

Miałam się do tego odnieść i zapomniałam ;D.

Skoro lubisz, to na pewno by Ci się spodobała miejscowość Czacz, niedaleko Poznania.
Tam ludzie żyją z handlu starociami i innymi, które sprowadzają z Niemiec i nie wiem skąd jeszcze ;D. Niemal każdy przy domu, ma postawiony barak, a tam całe mnóstwo przeróżnych przedmiotów, począwszy od zabawek, przez sprzęt rtv, po meble stylizowane na Ludwika XVI np. ;D. Tam własnie kupiłam motyla, oraz kiedyś kiedyś spore akwarium z pokrywą za chyba 30 zł, gdzie w sklepie takie ponad 200 kosztowało ;D.
Mój facet np. kupił za grosze kosiarkę spalinową Yamahy, gdzie do wymiany była jakaś pierdoła, więc się opłacało bardzo.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 Januari 2013
Pogodynka 2601
teraz przez tydzień lekkie minusy, ale później :

Czy meteo się myli ? :-P
kzyhu
kzyhu
  10 Januari 2013
czas na darta d83cdfaf d83ddc4d
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 Januari 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale żenujące nominacje do Oscarów.

Quvenzhané Wallis 9 lataka nominaowana do najlpeszej aktorki 261d

Lincoln - 12 nominacji
trzadziś obejrzeć

Zycie Pi - 11 nominacji

Django - 5

Bond = 5 == ale jedynie techniczne kategorie - i dobrze
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 Januari 2013
Już wiem od czego mi łeb pęka od wczoraj, w tv mówili, że ciśnienie atmosferyczne szaleje.
Bosz, a ja razem z nim :nie:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.