lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 671 z 822
co to za gadki starych grubasów ? 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
parę cm wyższa i już to wypomina Ani
:)MaqdaIena: Przyjaciółmi nie zostaniemy, ale nie widzę sensu olewania jego postów, które są normalne.
tak samo uważam , może z nowym rokiem poprawi się chłopak co ten Nuti wypisuje , proponuje ignorować go

NuTiiiiii: Dla kobiet jest inny, powyżej 65kg gdzie można dać jej już z piąchy to nie wolno ważyć :D
.Enkido: Mam na myśli dzień urodzin i mecz na Bułgarskiej, jeszcze chyba Ci w głowie szumi Czy Ty w ogóle wiesz, że Urząd Miasta zmienił numerację stadionu
Kiedy ja rozumiem, chyba
.A nic nie wiem, w sensie, że jak zmienił ?
Nie wypominam przecież, ja mam długie nogi, a ona cycki, równowaga zachowana
.Konto usunięte: tak samo uważam , może z nowym rokiem poprawi się chłopak
co ten Nuti wypisuje , proponuje ignorować g
Nic nie zakładam, nie ma to sensu. Jak będzie tak będzie ;D. Ale chyba fajniej tu, kiedy nie ma zgrzytów ;D.
E tam, pewnie bym ignorowała gdybym miała kompleksy, ale nie mam ;D.

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.

:ziober2:.

:)