lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 668 z 822
Mam jeszcze 5 dni wolnego więc pomyślę o tym ;)
Konto usunięte: choć też nie wiem co w top 100 robią Adele i Gotye i to w miare na wysokich miejscach
Rzal, bul i menka. To jeszcze powinno być "Ona tańczy dla mnie" i "Gangnam Style" o ile już nie jest.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido: Rzal, bul i menka. To jeszcze powinno być "Ona tańczy dla mnie" i "Gangnam Style" o ile już nie jest.
no Gotye juz w tamtym roku był w setce , myslałem , ze ludzie zapomnieli o tym i wypadnie a tu jeszcze awans o pare pozycji , no cóz przy tylu klasykach mozna obecność tego kawałka w top 100 można jakoś wytrzymać
Konto usunięte: no Gotye juz w tamtym roku był w setce , myslałem , ze ludzie zapomnieli o tym i wypadnie a tu jeszcze awans o pare pozycji
Nadzieja matką głupich niestety
Konto usunięte: no cóz przy tylu klasykach mozna obecność tego kawałka w top 100 można jakoś wytrzymać
Ewentualnie.
Swoją drogą strasznie tu dziś pusto
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Słaba lista, jeden kawałek Depeche Mode, brak Sisters of mercy czy bronski beat'a, a są jakieś Gotye to nie ma co się zbytnio na niej skupiać.(chociaż kilka perełek jest)
Gdzie jest Dirty Diana Michael'a
Gdzie jest Chubby Checker- Let's twist again
Gdzie jest Tears for fears- shout
Gdzie jest Def Leppard- chociażby Excitable
Gdzie jest Shakin Stevens- chociażby Cry just a litlle bit
Gdzie jest Elvis z Jailhouse rock
Gdzie jest Laid back- Bakerman...
Możnaby tak wymieniać...
Możnaby tak wymieniać...
10000 postów :o
To na modzie w takim temacie jest ok 26 tys ale tam temat trwa od dawien dawna a tu tylko od lipca, widać ze było zapotrzebowanie
To na modzie w takim temacie jest ok 26 tys ale tam temat trwa od dawien dawna a tu tylko od lipca, widać ze było zapotrzebowanie

Konto usunięte: Gdzie jest Dirty Diana Michael'a
Możnaby tak wymieniać...
część z tego była w zestawie do głosowanie , jak się nie myle było tam ponad 1500 utworów