WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Nie napisałem że nie lubię. Po prostu nie kojarzę po tytułach tych kawałków.

to trzeba nadrobić to niedopatrzenie 261d

Enkido
Enkido: Tego mi tu brakuje => http://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE

nie jestem pewien czy było w zestawie do głosowania ale możliwe , że tak
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
choć też nie wiem co w top 100 robią Adele i Gotye i to w miare na wysokich miejscach
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  1 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to trzeba nadrobić to niedopatrzenie

Mam jeszcze 5 dni wolnego więc pomyślę o tym ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: choć też nie wiem co w top 100 robią Adele i Gotye i to w miare na wysokich miejscach

Rzal, bul i menka. To jeszcze powinno być "Ona tańczy dla mnie" i "Gangnam Style" o ile już nie jest.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Rzal, bul i menka. To jeszcze powinno być "Ona tańczy dla mnie" i "Gangnam Style" o ile już nie jest.

no Gotye juz w tamtym roku był w setce , myslałem , ze ludzie zapomnieli o tym i wypadnie a tu jeszcze awans o pare pozycji , no cóz przy tylu klasykach mozna obecność tego kawałka w top 100 można jakoś wytrzymać
Enkido
  2 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no Gotye juz w tamtym roku był w setce , myslałem , ze ludzie zapomnieli o tym i wypadnie a tu jeszcze awans o pare pozycji

Nadzieja matką głupich niestety
Konto usunięte
Konto usunięte: no cóz przy tylu klasykach mozna obecność tego kawałka w top 100 można jakoś wytrzymać

Ewentualnie.

Swoją drogą strasznie tu dziś pusto
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o Gotye juz w tamtym roku był w setce , myslałem , ze ludzie zapomnieli o tym i wypadnie a tu jeszcze awans o pare pozycji

Britney Spears - Born to make you happy było dwa lata w zestawieniu hita roku ;p
w top 40 :D Radia Zet
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  2 stycznia 2013
Słaba lista, jeden kawałek Depeche Mode, brak Sisters of mercy czy bronski beat'a, a są jakieś Gotye to nie ma co się zbytnio na niej skupiać.(chociaż kilka perełek jest)
kzyhu
kzyhu
  2 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Nadzieja matką głupich niestety

obaczymy za rok , mam nadzieje , że weźmiesz udział w głosowaniu

Rex my tu o prawdziwej muzyce rozmawiamy :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Rex my tu o prawdziwej muzyce rozmawiamy :)

prawdziwą muzyka masz w sercu a nie na listach fejmu Krzysztofie 261d
...Ignorance is bliss...
Enkido
  2 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: obaczymy za rok , mam nadzieje , że weźmiesz udział w głosowaniu

Trzeba będzie skoro takie gnioty jak Gotye na takiej liście są
kuba92762
kuba92762
  2 stycznia 2013
Gdzie jest Dirty Diana Michael'a
Gdzie jest Chubby Checker- Let's twist again
Gdzie jest Tears for fears- shout
Gdzie jest Def Leppard- chociażby Excitable
Gdzie jest Shakin Stevens- chociażby Cry just a litlle bit
Gdzie jest Elvis z Jailhouse rock
Gdzie jest Laid back- Bakerman...
Możnaby tak wymieniać...
Enkido
  2 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Możnaby tak wymieniać...

Wszystkich nie zadowolisz taką listą
kuba92762
kuba92762
  2 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Wszystkich nie zadowolisz taką listą

Wiadomo, ale czemu taki Gotye w ogóle jest brany pod uwagę przy tworzeniu takiej listy...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  2 stycznia 2013
10000 postów :o
To na modzie w takim temacie jest ok 26 tys ale tam temat trwa od dawien dawna a tu tylko od lipca, widać ze było zapotrzebowanie :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  2 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie jest Dirty Diana Michael'a Gdzie jest Chubby Checker- Let's twist again Gdzie jest Tears for fears- shout Gdzie jest Def Leppard- chociażby Excitable Gdzie jest Shakin Stevens- chociażby Cry just a litlle bit Gdzie jest Elvis z Jailhouse rock Gdzie jest Laid back- Bakerman... Możnaby tak wymieniać...

część z tego była w zestawie do głosowanie , jak się nie myle było tam ponad 1500 utworów
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.