WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
thomas893
thomas893
  1 stycznia 2013
Stosunkowo udany sylwester :ziober2:
A od jutra znowu praca :and:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  1 stycznia 2013
Witojcie hej :)

Jak tam, jesteśmy w komplecie czy ktoś tak się zalał, że nadal śpi pod stołem? :ziober2:

Nowy Rok przywitał mnie podwyżką cen biletów PKP :ninja:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Nowy Rok przywitał mnie podwyżką cen biletów PKP

hmm to chyba , żadna niespodzianka ?

no ja sie dzis dowiedziałem , że sasiadka zmarła , 55 lat..., od paru lat chorowała :and:
Enkido
  1 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm to chyba , żadna niespodzianka ?

Spodziewałem się tego, na szczęście zbyt duża nie jest. Za miesięczny normalny na odcinku 32 km trzeba zapłacić o 4 zł więcej.
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja sie dzis dowiedziałem , że sasiadka zmarła , 55 lat..., od paru lat chorowała

Mój tata jedzie jutro na pogrzeb gościa którego znał praktycznie odkąd pamięta
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Mój tata jedzie jutro na pogrzeb gościa którego znał praktycznie odkąd pamięta

pewno też poniżej 60 lat
Enkido
  1 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pewno też poniżej 60 lat

Niet, 79 lat
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Niet, 79 lat

a to myslałem , że jakiś znajomy ojca ze szkolnych lat
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
a zmieniając temat słuchałes dziś w trójce topu wszech czasów ?? przez 12 godzin od 9 do 21 przy radiu :D
Enkido
  1 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a to myslałem , że jakiś znajomy ojca ze szkolnych lat

Nie nie, dalsza rodzina
Konto usunięte
Konto usunięte: a zmieniając temat słuchałes dziś w trójce topu wszech czasów ?? przez 12 godzin od 9 do 21 przy radiu :D

Rzadko słucham radio, a dziś tylko obiło mi się o uszy w Radio Zet TOP50 tego roku.
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
Enkido
Enkido: a dziś tylko obiło mi się o uszy w Radio Zet TOP50 tego roku.

d83ddc4e

no w trojce top 100 wszech czasów zagrane w całości , na 1 miejscu Brothers in Arms a tu : http://www.polskieradio.pl/9/201/Artykul/711435,Dire-Straits-na-szczycie-Topu-Wszech-Czasow masz cała setke jak to sie ułozyło
Enkido
  1 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no w trojce top 100 wszech czasów zagrane w całości , na 1 miejscu Brothers in Arms a tu : http://www.polskieradio.pl/9/201/Artykul/711435,Dire-Straits-na-szczycie-Topu-Wszech-Czasow masz cała setke jak to sie ułozyło

Weź mi tu nie kciukuj w dół, od dziewczyny dziś wracałem to z nią spędzałem czas :P
Widzę sporo piosenek które lubię. Z pierwszej 10 miejsca 2, 6 i 10, potem 11, 12 i 20, 22, 24, 25, 27, 28 i 29. Tyle z pierwszej 30-tki. Brak mi tutaj jakiejkolwiek piosenki Scorpionsów.
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
Enkido
Enkido: Widzę sporo piosenek które lubię. Z pierwszej 10 miejsca 2, 6 i 10, potem 11, 12 i 20, 22, 24, 25, 27, 28 i 29. Tyle z pierwszej 30-tki.

Pink Floyd nie lubisz ? :zly: , przeciez High Hopes czy Shine On... to dzieła sztuki :)
Enkido
Enkido: Brak mi tutaj jakiejkolwiek piosenki Scorpionsów.

to trza głosować na kolejny top za rok :)
kzyhu
kzyhu
  1 stycznia 2013
aaa no i dodaleś 10 tysięczny post w tym temacie :D
Enkido
  1 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pink Floyd nie lubisz ? , przeciez High Hopes czy Shine On... to dzieła sztuki :)

Nie napisałem że nie lubię. Po prostu nie kojarzę po tytułach tych kawałków.
Konto usunięte
Konto usunięte: to trza głosować na kolejny top za rok :)

Tego mi tu brakuje => http://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE
Enkido
  1 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: aaa no i dodaleś 10 tysięczny post w tym temacie :D

10000 postów w pół roku, słabiutko xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.