lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 672 z 822
Nie wiem co ma oznaczać znaczek, ale chuda nie jestem, to na pewno. Ale jakiś czas temu byłam, schudłam mocno i ważylam 57kg, w sumie dobrze się czułam wtedy, ale od kumpli usłyszałam, że jestem za koścista ;D.
Krzyś - grawitacja, grawitacja
.
Nie no, gdzie ona jest bo będzie że obgaduję, a tak wcale nie jest ;D. Lubiłyśmy sobie tak dogryzać ;D.
Jak Patrycja zauważyła jakiś czas temu, że Sport to najmilszy dział, fajnie gdyby tak pozostało ;D.
No to dałam już do zrozumienia, że nikt się nie zrzuci i nikt nic nie zrobi ;D.
Aaaa, myślałam, że pozmieniali numerację trybun czy coś.
Kurdę mogą tak sobie numer obiektu zmieniać ? Jakieś to bez sensu.
Krzyś - grawitacja, grawitacja
.Nie no, gdzie ona jest bo będzie że obgaduję, a tak wcale nie jest ;D. Lubiłyśmy sobie tak dogryzać ;D.
Jak Patrycja zauważyła jakiś czas temu, że Sport to najmilszy dział, fajnie gdyby tak pozostało ;D.
No to dałam już do zrozumienia, że nikt się nie zrzuci i nikt nic nie zrobi ;D.
Aaaa, myślałam, że pozmieniali numerację trybun czy coś.
Kurdę mogą tak sobie numer obiektu zmieniać ? Jakieś to bez sensu.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena: Krzyś - grawitacja, grawitacja .
Nie no, gdzie ona jest bo będzie że obgaduję, a tak wcale nie jest ;D. Lubiłyśmy sobie tak dogryzać ;D.
przecież nie ma az tak wielkiego biustu, ino 102 cm w obwodzie , całkiem jędrny

MaqdaIena: Jak Patrycja zauważyła jakiś czas temu, że Sport to najmilszy dział, fajnie gdyby tak pozostało ;D.

Enkido: Jak widać mogą, a konkretnie Zarząd Geodezji i Katastru Miejskiego “Geopoz”. Co lepsze, ta numeracja obowiązuje już 2
;o. Aż mi się ciśnie pytanie na palce, skąd wiesz jaki ma obwód ?
.Nie będę dywagować na ten temat, gdyż Annę lubię ;D. Zostawiam więc jej biust w spokoju ;D.
I kości całe przy ostrzejszych akcjach
.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido: dowiedziałem przypadkiem o tym pół roku temu, więc jak widaćcałą akcję zrobili po cichu, żeby uniknąć głosów sprzeci
Podejrzewam, że mało kto wie o tym. Nikt chyba nie szuka stadionu z gpsem :).
Potwierdzam, potrafią być bardzo nieprzewidywalne.