lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 545 z 822
MaqdaIena: Opcje zawsze jakieś są, nieogrzewane pomieszczenia u znajomych, no ale motor musi mieć ciepło przez zimę przecież .
Plusy może jakies się pojawia, np. może ktoś rozwali ścianę na klatce schodowej, i bedzie doskonały pretekst do odmalowania jej, bo rzygam już zielenią .
Nie znam się na postach , a Kameleonowi nie wierzę tak czy siak !
A, no żeby nie zmarzł, no tak! Chociaż może rzeczywiście, coś tam się odmrozić może, albo co. Motocykl bym chciała, ale tak dobrze się nie znam bo i tak na niego zbytnich możliwości nie mam ;D
Powodzenia...? :D
Oho, czyżby wszystkich do siebie zraził?
Miłego oglądania zatem. I męczenia sie z czekaniem na kolejny odcinek ;D Btw, chyba już 7 jest, zapomniałam sprawdzić. :D
Earth: A, no żeby nie zmarzł, no tak! Chociaż może rzeczywiście, coś tam się odmrozić może, albo co. Motocykl bym chciała, ale tak dobrze się nie znam bo i tak na niego zbytnich możliwości nie mam ;D
Powodzenia...? :D
Oho, czyżby wszystkich do siebie zraził?
Nie wiem o co chodzi, może o korodowanie
. Jak będzie w pokoju to zrobię fotę i wstawię tutaj
.Jeszcze nie wiem
.Mnie na pewno ;D.

A, u mnie również, to też czekam.
MaqdaIena: A i w nocy zaczełam ogladać Revolution - wiecej napisałam w dziale Film ( czy jak się nazywa), ale można obejrzeć ;D.
Właśnie czytałam i odrobinkę skojarzył mi się z filmem Lost Future z Sean'em Bean'em, film ma ciekawy pomysł, ale okropne wykonanie, ale można obejrzeć, niemniej serial chyba zerknę, bo właśnie pomysł mnie zaciekawił. :D
Dzień dobry. :)
MaqdaIena: Nie wiem o co chodzi, może o korodowanie . Jak będzie w pokoju to zrobię fotę i wstawię tutaj.
Jeszcze nie wiem .
Mnie na pewno ;D.
O właśnie, coś w tym stylu miałam na myśli. A wstaw. ;D
Dobrze, to jak coś to daj znać.
Większość osób niestety, szczególnie na Kulinarii przegina (zapraszam), ale już się zdystansowałam do tego i podchodzę z żartem. Nikt nie zachowuje się w żaden sposób bez powodu, więc i on pewnie jakiś ma. :D
które to już piwo Ci wiszę
kurde chyba wezmę Gutka i wypijemy te piwa w Kotle
MaqdaIena: A widzisz, w sumie mogłeś mi napisać co najbardziej lubisz oglądać, bym z całej listy jaką Ci wysłałam wybrała to co może najbardziej Ci się spodobać ;D.
nie marudź póki co wszystko mi sie podoba :D Mentalistę odpuściłem bo za dużo tych odcinków w jednym sezonie i jakoś mi się odechcialo
ale obejrzę kiedyś na pewno! MaqdaIena: Co do AHS, to faktycznie w drugim sezonie dzieje się dużo wiecej, ale pierwszy również miał fajny klimat ;D.
Widziałam że wyszedł nowy odcinek, ale chyba nie ma napisów, a mój angielski nie jest doskonały, więc czekam ;D.
Wiesz bardziej przypadł mi do gustu 2 sezon, bo lubie takie chore sytuacje :D Egzorcyzmy, robótki na stole, szatany, psychiatra :D Jest mrocznie ! Troszkę te ufo psuje efekt bo nie wierzę w ufo ale może po tym sezonie zmienie zdanie:D
te czekanie to najgorsze

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Diano, kiedy ja naprawdę nie wiem na co Ty czekasz no
.No to mam nadzieje, ze na zdrowie Ci wyjdzie ;D.
Earth: Właśnie czytałam i odrobinkę skojarzył mi się z filmem Lost Future z Sean'em Bean'em, film ma ciekawy pomysł, ale okropne wykonanie, ale można obejrzeć, niemniej serial chyba zerknę, bo właśnie pomysł mnie zaciekawił. :D
No wlasnie ja nie widziałam niczego podobnego, dlatego mi się serial spodobał, chociaż dopiero jestem na 3 odcinku, zobaczymy jak się rozkręci.
Earth: Większość osób niestety, szczególnie na Kulinarii przegina (zapraszam), ale już się zdystansowałam do tego i podchodzę z żartem. Nikt nie zachowuje się w żaden sposób bez powodu, więc i on pewnie jakiś ma. :D
Bo troli się nie karmi ;D.
Może wpadnę, kiedyś.
Piwa nie lubię, ale jak się Wam uda wnieść jakąś setkę, to bardzo chętnie
.W ogole mozna by się kiedyś tam zgadać, ja i tak sama chodzę na mecze, więc nie zajmuję dużo miejsca i mogę się wbić
.Wiertlo92: nie marudź póki co wszystko mi sie podoba :D Mentalistę odpuściłem bo za dużo tych odcinków w jednym sezonie i jakoś mi się odechcialo ale obejrzę kiedyś na pewno!
W sumie się nie dziwię, że odpuściłeś. Ja zazwyczaj nie mam ochoty zaczynać seriali, gdzie już wyszło ileś seri po 20 odcinków ;D. Mentalistę ogladalam od kiedy tylko wyszedł ;D.
Charakter serialu może trochę nudzić w sumie, każdy epizod opowiada o innej zbrodni, a w tle jest Patrik i jego misja ;D.
Wiertlo92: Wiesz bardziej przypadł mi do gustu 2 sezon, bo lubie takie chore sytuacje :D Egzorcyzmy, robótki na stole, szatany, psychiatra :D Jest mrocznie ! Troszkę te ufo psuje efekt bo nie wierzę w ufo ale może po tym sezonie zmienie zdanie:D
W spoilerach z Agosią pisałam o ufo ;D. Wlasnie nie bardzo mi tam pasuje, no ale mam nadzieje, że ma jakiś wiekszy sens, zobaczymy ;D.
Już może Ci to pisałam, ale czekanie już mnie tak nie boli, gdyż oglądan na bieżąco sporo seriali, więc luz ;D. Ale rozumiem Twoje zniecierpliwienie, miałam tak jak zaczynałam z Dexterem, a wczesniej z Prison Brejkiem ;D. I narzekasz jak masz czekać tydzien na odcinek, to co dopiero będzie jak będziesz musiał czekać pół roku na kolejna serię ?
.
tak myślę, żeby jak najczęsciej robili konfetti to setkę się schowa
tylko żebysmy jej nie wyrzucili
MaqdaIena: W sumie się nie dziwię, że odpuściłeś. Ja zazwyczaj nie mam ochoty zaczynać seriali, gdzie już wyszło ileś seri po 20 odcinków ;D. Mentalistę ogladalam od kiedy tylko wyszedł ;D.
Co innego jakby odcinek trwał max 30 minut ale jest inaczej. Tak czy siak muszę go zaliczyć ale w swoim czasie :)
MaqdaIena: Już może Ci to pisałam, ale czekanie już mnie tak nie boli, gdyż oglądan na bieżąco sporo seriali, więc luz ;D. Ale rozumiem Twoje zniecierpliwienie, miałam tak jak zaczynałam z Dexterem, a wczesniej z Prison Brejkiem ;D. I narzekasz jak masz czekać tydzien na odcinek, to co dopiero będzie jak będziesz musiał czekać pół roku na kolejna serię ?.
w sumie z ilością seriali to jak mówisz ból minie. Jestem od niedawna początkującym -niedoświadczonym maniakiem seriali:D
A to wszystko przez Ciebie, gdyby nie Dexter
nie było by gadki między nami :) Prison Break oglądałem za czasu jak leciał w Polsacie, ale całkiem zapomniałem o nim potem ale mam w pamięci 1 i 2 sezon.
MaqdaIena: narzekasz jak masz czekać tydzien na odcinek, to co dopiero będzie jak będziesz musiał czekać pół roku na kolejna serię ?.
słyszałem, że na kolejną serię Dextera czekać było aż nawet rok.

No nic muszę uswiadomić to sobie ale przeżyję
No czyli teraz Spartakus
Skoro Ania wie co dobre to tym bardziej muszę obczaić

Wiertlo92: tak myślę, żeby jak najczęsciej robili konfetti to setkę się schowa tylko żebysmy jej nie wyrzucili
50tki wnosiłam w butach już, ale miałam spodnie narciarskie, więc nie dalo rady ich wyczuć ;D.
Zawsze mozna się spotkać w lasku na małe coś
.Wiertlo92: Co innego jakby odcinek trwał max 30 minut ale jest inaczej. Tak czy siak muszę go zaliczyć ale w swoim czasie :)
Jeżeli mam być szczera, to obecnie Mentalista już mnie tak nie kręci jak na początku, oglądam 'z przymusu' bardziej ;D. Ale serial tak czy siak ogółem ciekawy ;D.
Wiertlo92: w sumie z ilością seriali to jak mówisz ból minie. Jestem od niedawna początkującym -niedoświadczonym maniakiem seriali:D
A to wszystko przez Ciebie, gdyby nie Dexter nie było by gadki między nami :)
Prison Break oglądałem za czasu jak leciał w Polsacie, ale całkiem zapomniałem o nim potem ale mam w pamięci 1 i 2 sezon.
Ah no tak, wszystkie świeżynki takie niecierpliwe są
.Ahahahaha, no pewnie, ze mną nie można o niczym innym pogadać, tylko o serialach
:D.1 najlepszy, kolejne już średnie, chociaż ten z Soną spoko ;D.
A nie pamietam już, możliwe ;D.
Blood and Send to pierwszy sezon, kolejny opowiada historię wczesniejszą, trochę zakręcone, ale oglądaj tak jak serie wychodziły :).

tylko podajcie opowiednią kolejność sezonów Spartakusa 

MaqdaIena: Blood and Send to pierwszy sezon, kolejny opowiada historię wczesniejszą, trochę zakręcone, ale oglądaj tak jak serie wychodziły :).
coś już znalazłem na filmweb.pl
Konto usunięte: Krew i Piach to pierwszy sezon, Bogowie Areny to prequel do pierwszego sezonu nagrany z powodu choroby aktora grającego Spartakusa, swoją drogą świętej pamięci, a Zemsta to sezon drugi.
to będziemy pamiętać

no cóż ktoś mi polecił Dextera, potem listę dostaję od kogoś i już wciągnięty
Akurat Ty bedziesz miała u mnie etykietkę SERIALE, u Anny to SEX a wspólnie macie ALKOHOL
nic więcej mi nie trzeba :DTak samo było z LOST, początek zapowiadał się swietnie a potem sami scenarzyści się pogubili i nie dokończyłem do końca
ale Dextera z lidera nikt nie zrzuci

wie nie na żarty