lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 550 z 822
Doczytywał co 5 słowo i wyciągnął takie wnioski

MaqdaIena: Wstałam godzinę temu ;o, nie pamietam kiedy tak długo spałam ;D.
Ale dałam wczoraj w palnik, czuję to obecnie, w samochód dopiero wsiądę pewnie w poniedziałek .
Porażkę Lecha chociaż zapiłam, eh.
No ja też całkiem nie dawno, dopiero kawę piję, wczoraj nie mogłam więc moja kawka wyjątkowo pyszna się wydaje

Ja wcale dużo nie wypiłam a mnie ścięło bo byłam po takiej dawce prochów przeciwbólowych że aż dziw że żołądek jeszcze mi pracuje, i to na pewno spowodowało że się trochę styrałam

Eh ten nasz Nutek no
.Psyche30: No ja też całkiem nie dawno, dopiero kawę piję, wczoraj nie mogłam więc moja kawka wyjątkowo pyszna się wydaje
Ja wcale dużo nie wypiłam a mnie ścięło bo byłam po takiej dawce prochów przeciwbólowych że aż dziw że żołądek jeszcze mi pracuje, i to na pewno spowodowało że się trochę styrałam
A mi się chyba smaki wyostrzyły, bo jem pączka i uważam, że nigdy tak dobrego nie jadłam
.A dzisiaj kino chyba, daruję sobie kolejne imprezowanie, nie dam rady ;D.

Pocieszny

MaqdaIena: A mi się chyba smaki wyostrzyły, bo jem pączka i uważam, że nigdy tak dobrego nie jadłam .
A dzisiaj kino chyba, daruję sobie kolejne imprezowanie, nie dam rady ;D.
Hahaha jest jakiś plus zatem tej sytuacji ;D
No ja się grzeję w domku dziś, chociaż poszłabym na poszukiwanie moich spodni

Ona tu jest i tańczy dla mnie 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

wieczorem wpadne pospiewasz, idę na sanki :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało