lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 549 z 822
Psyche30: Spoko, nie mam obaw, już w 3 podstawówce wygrywałam konkursy na lambadę więc w końcu się zmierzymy blondi na parkiecie
Kursy tańca hir, niebywała ruchliwośc stawów biodrowych również, gimnastya artystyczna pewnie też miała na to jakis wpływ, soł czekam na owe zmierzenie się na parkiecie
.I w ogole chyba za malo wypiłyśmy skoro tak poprawnie piszemy
.
MaqdaIena: Kursy tańca hir, niebywała ruchliwośc stawów biodrowych również, gimnastya artystyczna pewnie też miała na to jakis wpływ, soł czekam na owe zmierzenie się na parkiecie .
Ja piedolę, zabiłąś mnie tą professional oprawą

Ale amatorsko jestem boska :( Jak się ruszam każdy facet mój o !

Zdążyłam przeytrzeżwieć, dostałam spodnie na spotkaniu od kogoś które gdzieś zostawiłam a fajne były , jakby z ala skórry czarne hahaha, poza tym przeoprawa lekka z policją

Psyche30: Ja piedolę, zabiłąś mnie tą professional oprawą
Ale amatorsko jestem boska :( Jak się ruszam każdy facet mój o !
.Ej, ale nie myl lecenia na Twoje cycki z leceniem na ruszanie się w rytm muzyki co ?
.Sory, ale mnie w tańcu nie pokonasz
.Psyche30: Zdążyłam przeytrzeżwieć, dostałam spodnie na spotkaniu od kogoś które gdzieś zostawiłam a fajne były , jakby z ala skórry czarne hahaha, poza tym przeoprawa lekka z policją
Czekaj, czekaj, jak mogłaś gdzieś spodnie zostawić ?
.
MaqdaIena: Ej, ale nie myl lecenia na Twoje cycki z leceniem na ruszanie się w rytm muzyki co ? .
Sory, ale mnie w tańcu nie pokonasz .
A co mają cycki do tego? Jak się ruszam to ruszam całym ciałem , wsjo mi sprawnie drga w rytm muzyka !

Nie te na dupie

Normalnie sobie dostałam spodnie od kogoś , ktoś mi przyniósł na moj tyłeczek i powiedział ze dla mnie a wyszło tak "Kto szybko dostaje ten szybko gdzieś traci a jak się popije to nie wiadomo na dodatek gdzie" 
kuwa a takie fajne były

kuwa a takie fajne były
Podbić to moę Tobie jak mi podpadniesz

CO JUŻ WIESZ ! OLA !
Fakju babo Ty profeszjonal wyginająca

Też dymam do wyra bo padam ;D :*