lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 544 z 822
MaqdaIena: Coś czuję, że mój brat też będzie z nim tak spał.
Umieśnienie uda godne pozazdroszczenia .
Bosz, motocykl to moje marzenie, więc pewnie chętnie sama bym tak zrobiła, także się bratu nie dziwię. ;D
A dziękuję, dziękuję, to od biegania, zakonnice latają za mną z wodą święconą, bo jem mięso w post.
Earth: Bosz, motocykl to moje marzenie, więc pewnie chętnie sama bym tak zrobiła, także się bratu nie dziwię. ;D
A dziękuję, dziękuję, to od biegania, zakonnice latają za mną z wodą święconą, bo jem mięso w post.
Niestety nie mamy miejsca na motor pod dachem na ogrodzie, więc Młody postanowił go wstawić do pokoju, który niestety jest na piętrze, bosz.
Zapraszam do wnoszenia więc, póki co suzuki stoi na parterze w duzym pokoju, bo czekam za pomocnikami innymi.
Już jest post ?
.
MaqdaIena: Niestety nie mamy miejsca na motor pod dachem na ogrodzie, więc Młody postanowił go wstawić do pokoju, który niestety jest na piętrze, bosz.
Zapraszam do wnoszenia więc, póki co suzuki stoi na parterze w duzym pokoju, bo czekam za pomocnikami innymi.
Już jest post ?.
O kurczę, ale jak nie ma innej opcji to co zrobić. Chyba, że jest inna opcja, ale on nie zniesie tej rozłąki :D
Nie, jakoś z moją wagą i wzrostem bym bardziej zawadzała niż pomogła ;D
Chyba tak, ktoś mi ostatnio mówił i dzisiaj Kameleon sie na kulinarii przyczepił.

Earth: O kurczę, ale jak nie ma innej opcji to co zrobić. Chyba, że jest inna opcja, ale on nie zniesie tej rozłąki :D
Nie, jakoś z moją wagą i wzrostem bym bardziej zawadzała niż pomogła ;D
Chyba tak, ktoś mi ostatnio mówił i dzisiaj Kameleon sie na kulinarii przyczepił.
Opcje zawsze jakieś są, nieogrzewane pomieszczenia u znajomych, no ale motor musi mieć ciepło przez zimę przecież
.Plusy może jakies się pojawia, np. może ktoś rozwali ścianę na klatce schodowej, i bedzie doskonały pretekst do odmalowania jej, bo rzygam już zielenią
.Nie znam się na postach
, a Kameleonowi nie wierzę tak czy siak !
przecież jutro idę się bawić 

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
dziewczęta!
z racji, że Was złapałem muszę pochwalić się, że AHS zrobił dla mnie mega wrażenie
pierwszy sezon zaczął się niemrawo i miałem myśli, żeby przestać oglądać ale końcowka bardzo wciągająca!
i obecnie jestem w drugim sezonie i o wiele lepszy wątek niż w pierwszym! czuć tu klimat, są dreszcze jestem zachwycony po prostu!
Magdaleno jak dobrze, że Cię poznałem
z racji, że Was złapałem muszę pochwalić się, że AHS zrobił dla mnie mega wrażenie
pierwszy sezon zaczął się niemrawo i miałem myśli, żeby przestać oglądać ale końcowka bardzo wciągająca!
i obecnie jestem w drugim sezonie i o wiele lepszy wątek niż w pierwszym! czuć tu klimat, są dreszcze jestem zachwycony po prostu!
Magdaleno jak dobrze, że Cię poznałem

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Nawet nie wiesz jak miło mi to czytać
.A widzisz, w sumie mogłeś mi napisać co najbardziej lubisz oglądać, bym z całej listy jaką Ci wysłałam wybrała to co może najbardziej Ci się spodobać ;D.
Co do AHS, to faktycznie w drugim sezonie dzieje się dużo wiecej, ale pierwszy również miał fajny klimat ;D.
Widziałam że wyszedł nowy odcinek, ale chyba nie ma napisów, a mój angielski nie jest doskonały, więc czekam ;D.
A i w nocy zaczełam ogladać Revolution - wiecej napisałam w dziale Film ( czy jak się nazywa), ale można obejrzeć ;D.

.