WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 0900888888

Do tej pory pamiętam melodyjkę głos i sam numer 0700 z reklam lat 90, jakieś głupoty w głowie zostają. :ninja:
Gutek909
Gutek909
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pisałem wcześniej mośki, że wyjazd służbowy mam we wrześniu i poprowadzę wiosenną edycję typera :Dgłosuj na mnie i Gutka, dzwoń 0900888888

no i macie odpowiedź ;D to będziecie głosować jak przyjdzie czas.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Earth
Earth: Do tej pory pamiętam melodyjkę głos i sam numer 0700 z reklam lat 90, jakieś głupoty w głowie zostają

Ja już nawet o tym zapomniałem :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 listopada 2012
Ale dzień pełen emocji na fotce, jak nigdy :rotfl:
Jedna panna walczy o bana dla mnie hahahahaha, bosz lepiej niz w telenoweli brazylijskiej :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Hoho widzę, że nawet miałem prowadzić edycję snookera :rotfl:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: Jedna panna walczy o bana dla mnie hahahahaha, bosz lepiej niz w telenoweli brazylijskiej

Anno zwab ją na muzykę i zrób porządek :-D
Gutek909
Gutek909
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Hoho widzę, że nawet miałem prowadzić edycję snookera

to była pomyłka ;d nie wiem jak oni to czytali, że tak skojarzyli ;d snookera prowadzi Leon ze mną ;D
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 listopada 2012
Turniej snookera sam sie zazwyczaj prowadzi :ziober2: tam nie trzeba tabel wynikow, kazdy wpisuje swoj z rywalem :mrgreen:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to była pomyłka ;d nie wiem jak oni to czytali, że tak skojarzyli ;d snookera prowadzi Leon ze mną ;D

Tam jest łatwo, podajesz wynik i tylko ktoś robi tabelkę.
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  9 listopada 2012
LeonGrande
LeonGrande: Turniej snookera sam sie zazwyczaj prowadzi tam nie trzeba tabel wynikow, kazdy wpisuje swoj z rywalem

Trzeba załatwić panią sędzinę Michaela Tabb:ziober2:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Anno zwab ją na muzykę i zrób porządek :-D

Ale jaja, a zaczęło się od tego ze przyjęłam zaproszenie jej chłoptasia do znajomych (którego już usunęłam) , a teraz ją inni usuwają , JAcek zasadził jej bana a ta walczy też zebym ja miała, normalnie nie wierzę w to co się dzieje na innych profilach i do czego to juz przeszło, wmieszani inni fp nawet :rotfl:
Nie pamiętam takich jaj :rotfl:
LeonGrande
LeonGrande
  9 listopada 2012
Czuje ze masz juz kogos na mysli Wiertlo :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Apropo snookera tym razem ustalcie czas na frejma i czas na ruch żeby wszędzie było tak samo.
I będzie to turniej noworoczny jak dotychczas?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: Ale jaja, a zaczęło się od tego ze przyjęłam zaproszenie jej chłoptasia do znajomych (którego już usunęłam) , a teraz ją inni usuwają , JAcek zasadził jej bana a ta walczy też zebym ja miała, normalnie nie wierzę w to co się dzieje na innych profilach i do czego to juz przeszło, wmieszani inni fp nawet

Zaraz stracisz moda :rotfl:

niegrzeczna Ty 261d
Tylu wolnych chłopaków a bierzesz zajętego :D
LeonGrande
LeonGrande
  9 listopada 2012
Nutiii - proponuje 10 min frejm, bez czasu na ruch, zasady rygorystyczne, czyli opcja "powtarzaj" po bledzie, gdy nie wyjdzie ze snookera.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.