WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Apropo snookera tym razem ustalcie czas na frejma i czas na ruch żeby wszędzie było tak samo. I będzie to turniej noworoczny jak dotychczas?

nie no, gra 15 minut, ale bez czasu na ruch, bo z czasem to jest lipa.
ja bym myślał, że można zacząć od świąt lub jak się święta skończą i grać do sylwestra i tak dużo gier nie będzie ;D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no, gra 15 minut, ale bez czasu na ruch, bo z czasem to jest lipa.

To ja będę wykonywał 1 ruch 20 minut aż będę na 1000% pewny, że wejdzie. To bez sensu moim zdaniem, max 30 sekund na ruch powinno być.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 listopada 2012
Po co czas na ruch? bez sensu, wystarczy czas frejma. Czas na ruch powoduje ze nie mozesz pomyslec nawet jakie wykonac zagranie...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zaraz stracisz moda

Chyba jednak nie :rotfl:
Ale Nutiii miej się też na bacznosci by uprawnień nie stracic w razie co :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii: niegrzeczna Ty Tylu wolnych chłopaków a bierzesz zajętego :D

Dobra, sikam przez całą sytuację absurdalną jaka z tego wyniknęła, z jednej głupie rzeczy afera na maksa :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  9 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: Ale Nutiii miej się też na bacznosci by uprawnień nie stracic w razie co

W sensie uważaj na różne sytuacje i kogo dodajesz do znajomych :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
LeonGrande
LeonGrande: Po co czas na ruch? bez sensu, wystarczy czas frejma. Czas na ruch powoduje ze nie mozesz pomyslec nawet jakie wykonac zagranie...

No to czas frejma max 10min a najlepiej 7 - w sumie nie pamiętam jakie tam były opcje.

Psyche30
Psyche30: Ale Nutiii miej się też na bacznosci by uprawnień nie stracic w razie co

A ja za co znowu :D

Psyche30
Psyche30: Dobra, sikam przez całą sytuację absurdalną jaka z tego wyniknęła, z jednej głupie rzeczy afera na maksa

Koleś musi ją dobrze walić skoro nawet na fotce jest zazdrosna :rotfl:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: W sensie uważaj na różne sytuacje i kogo dodajesz do znajomych

Nie dodaję, w ogóle nie przeglądam powiadomień, nie oglądam zdjęć, nie głosuję.
Kiedyś tak, teraz jak korzystam to tylko z forum.
Gutek909
Gutek909
  9 listopada 2012
LeonGrande
LeonGrande: Po co czas na ruch? bez sensu, wystarczy czas frejma. Czas na ruch powoduje ze nie mozesz pomyslec nawet jakie wykonac zagranie...

dokładnie tak jak Leon mówisz. Z czasem na ruch to nawet nie można następnego ruchu dobrze przemyśleć..
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No to czas frejma max 10min a najlepiej 7 - w sumie nie pamiętam jakie tam były opcje.

7 za mało, 10 min może być
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 listopada 2012
Nutii
Nutii: No to czas frejma max 10min a najlepiej 7 - w sumie nie pamiętam jakie tam były opcje

10 min spokojnie starczy, czas na ruch wypacza wynik, wieksza szansa bledów, mniejsza szansa na duzy break, ogolnie czy widziales by w turniejach snookerowych lecial czas na oddanie strzalu? :) czasem mysla ponad 1min nad ruchem :P
Psyche30
Psyche30
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie dodaję, w ogóle nie przeglądam powiadomień, nie oglądam zdjęć, nie głosuję. Kiedyś tak, teraz jak korzystam to tylko z forum.

Żyjesz w nieswiadomosci jak ja żyłam do tej pory, ze tutaj takie kabarety się dzieją, w sumie to i lepiej ;D

A co do snookera ja mogę sędziować jak trzeba, i tak nie gram to chociaz bedę pilnowała Waszych wyników :ziober2:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  9 listopada 2012
LeonGrande
LeonGrande: Czuje ze masz juz kogos na mysli Wiertlo

Mamy podobną do Michaellę tutaj na forum :ziober2:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
LeonGrande
LeonGrande: 10 min spokojnie starczy, czas na ruch wypacza wynik, wieksza szansa bledów, mniejsza szansa na duzy break, ogolnie czy widziales by w turniejach snookerowych lecial czas na oddanie strzalu? :) czasem mysla ponad 1min nad ruchem :P

Nie ma co porównywać gry na żywo z grą na komputerze.
To jakby grać w Fife 90 minut.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: Żyjesz w nieswiadomosci jak ja żyłam do tej pory, ze tutaj takie kabarety się dzieją, w sumie to i lepiej ;D

Ja po prostu z byle kim nie piszę :D
fajnie było być modem ? :rotfl:

Psyche30
Psyche30: A co do snookera ja mogę sędziować jak trzeba, i tak nie gram to chociaz bedę pilnowała Waszych wyników

To ja mogę być pomocnikiem 261d
Psyche30
Psyche30
  9 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja po prostu z byle kim nie piszę :D fajnie było być modem ?

To ta dziunia niby wielka pokehunterka zaczęła więc wiesz :rotfl:
Jeszcze nie wiem, nadal jestem :rotfl:
Jak będzie to czas przeszły zdam Ci relacje z tych odczuć :crylol:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To ja mogę być pomocnikiem

Spoko :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  9 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: To ta dziunia niby wielka pokehunterka zaczęła więc wiesz

Psyche30
Psyche30: Jeszcze nie wiem, nadal jestem

Weź się asekuracyjnie już dziś wyloguj :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.