lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 441 z 822
NuTiiiiii: Apropo snookera tym razem ustalcie czas na frejma i czas na ruch żeby wszędzie było tak samo.
I będzie to turniej noworoczny jak dotychczas?
nie no, gra 15 minut, ale bez czasu na ruch, bo z czasem to jest lipa.
ja bym myślał, że można zacząć od świąt lub jak się święta skończą i grać do sylwestra i tak dużo gier nie będzie ;D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Po co czas na ruch? bez sensu, wystarczy czas frejma. Czas na ruch powoduje ze nie mozesz pomyslec nawet jakie wykonac zagranie...
LeonGrande: Po co czas na ruch? bez sensu, wystarczy czas frejma. Czas na ruch powoduje ze nie mozesz pomyslec nawet jakie wykonac zagranie...
No to czas frejma max 10min a najlepiej 7 - w sumie nie pamiętam jakie tam były opcje.
A ja za co znowu :D
Psyche30: Dobra, sikam przez całą sytuację absurdalną jaka z tego wyniknęła, z jednej głupie rzeczy afera na maksa
Koleś musi ją dobrze walić skoro nawet na fotce jest zazdrosna

LeonGrande: Po co czas na ruch? bez sensu, wystarczy czas frejma. Czas na ruch powoduje ze nie mozesz pomyslec nawet jakie wykonac zagranie...
dokładnie tak jak Leon mówisz. Z czasem na ruch to nawet nie można następnego ruchu dobrze przemyśleć..
7 za mało, 10 min może być
10 min spokojnie starczy, czas na ruch wypacza wynik, wieksza szansa bledów, mniejsza szansa na duzy break, ogolnie czy widziales by w turniejach snookerowych lecial czas na oddanie strzalu? :) czasem mysla ponad 1min nad ruchem :P
NuTiiiiii: Nie dodaję, w ogóle nie przeglądam powiadomień, nie oglądam zdjęć, nie głosuję.
Kiedyś tak, teraz jak korzystam to tylko z forum.
Żyjesz w nieswiadomosci jak ja żyłam do tej pory, ze tutaj takie kabarety się dzieją, w sumie to i lepiej ;D
A co do snookera ja mogę sędziować jak trzeba, i tak nie gram to chociaz bedę pilnowała Waszych wyników

LeonGrande: 10 min spokojnie starczy, czas na ruch wypacza wynik, wieksza szansa bledów, mniejsza szansa na duzy break, ogolnie czy widziales by w turniejach snookerowych lecial czas na oddanie strzalu? :) czasem mysla ponad 1min nad ruchem :P
Nie ma co porównywać gry na żywo z grą na komputerze.
To jakby grać w Fife 90 minut.

Psyche30: Żyjesz w nieswiadomosci jak ja żyłam do tej pory, ze tutaj takie kabarety się dzieją, w sumie to i lepiej ;D
Ja po prostu z byle kim nie piszę :D
fajnie było być modem ?

Psyche30: A co do snookera ja mogę sędziować jak trzeba, i tak nie gram to chociaz bedę pilnowała Waszych wyników
To ja mogę być pomocnikiem