lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 445 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Te szybko natające ciemności rozpieprzają mój zegar
.
Chwila po 16.00, a mi się znów chce spać, nie potrafię z tym walczyć
.
.Chwila po 16.00, a mi się znów chce spać, nie potrafię z tym walczyć
.
Konto usunięte: haha chyba czytasz w mych myślach bo właśnie o tym miałem pisać , troche po godzinie 16 i już ciemno jak w dupie , jak dla mnie listopad to najgorszy miesiąc w roku
Ja lubię jesień, zwłaszcza taką jaka jest obecnie, gdzie nie urywa głowy i nie zalewa oczu deszczem ;D. Jednak naprawdę to szybkie ściemnianie od kilku dni mnie rozwala.
Normalnie pewnie bym się kimnęła, ale paradoksalnie facet na zakupy mnie wyciąga za jakiś kwadrans, może otępienie mi minie
.
Dlatego dodałam slowo 'paradoksalnie' ;D.
No ja zakupów nie lubię, on raczej tak. Muszę kupic sobie pojemnik na proszek do prania i nową latarkę, dlatego tylko jadę
.Kiedy ja mam humor dobry, ale lekko ospaly ;D.
Ale masz rację, melanż przy walce się szykuje
.
No niech będzie wtedy 15 minut faktycznie :D
W sumie też o tej nie spałem bo mnie ząbek gilał :(
LeonGrande: To teraz pytanie z kim bedzie chcial Nutiii prowadzic, czy z Gutkiem czy z Enkido.
Dylemat potezny
Niech się o mnie biją

No baaa

Ja do walki zresetuję się balasiem i zaliczę zgon

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

, jak dla mnie listopad to najgorszy miesiąc w roku
to jest bardzo ciekawe :P