lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 436 z 822
NuTiiiiii: Za większość hajsu przeważnie kupują wódkę a zagryźć przecież to można zwykłym korniszonem.
Ja znów widzę ze zarcia kupują aż za dużo, ze po swiętach niektórzy wywalają nawet, chore.U mnie wokół pełno jest wiosek, to przed swiętami wiesz co się w sklepach dzieje? Kupują tak na potęgę jakby mieli armię wojaków do wyżywienia ;D
Raz czy dwa się zdarzy to zawsze znajdzie się ktoś kto wypomni ech :P
Zapamiętam sobie

Psyche30: a znów widzę ze zarcia kupują aż za dużo, ze po swiętach niektórzy wywalają nawet, chore.U mnie wokół pełno jest wiosek, to przed swiętami wiesz co się w sklepach dzieje? Kupują tak na potęgę jakby mieli armię wojaków do wyżywienia ;D
Ahh to już niedługo cała magia świąt, 20 metrowe kolejki do kas w marketach. W sumie już teraz gdzieniegdzie powywieszali lampki i porobili świąteczne promocje.
Ja tylko przypomnę, że o 3 w nocy zwłaszcza w tygodniu to się śpi.
Trenuj żeby nie było płaczu :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Ahh to już niedługo cała magia świąt, 20 metrowe kolejki do kas w marketach. W sumie już teraz gdzieniegdzie powywieszali lampki i porobili świąteczne promocje.
Tak, zakupy w tym czasie to dla mnie koszmar ;)
Dzięki za troskę

Ja to luzik, ale Wy chłopcy to bardzo emocjonalni z tego co zauważyłam ;D

Przynajmniej w święta spokój :D
A właśnie mała się wybiera na halówkę naszą miastową, idzie kibicować swojemu wujkowi haha.
Ufff ;D
Serio Ci powiem ostatnio grałam z gościem takim że zastanawiałam się czy nie płacze tam przed monitorem hahaha, ale poważnie .Tak przeżywał a był gorszy ode mnie , ja go ciągle biłam , jak już miałam go dość bo mnie irytował tym to zaczął krzyczeć zebym nie szła nigdzie tylko dalej z nim grała hahaha, ale jakich słów używał masakra ;D
Wlazł nam na stół obserwować jakiś normalny gościu co mi oczka puszczał tylko to tamten z ryjem do niego , normalnie ludzie tam czasem tacy smiechowi że ojaaa

Taa :>
Psyche30: A właśnie mała się wybiera na halówkę naszą miastową, idzie kibicować swojemu wujkowi haha.
A co w tym czasie robi mama? :D
Dobra nie chce wiedzieć.

Psyche30: Ufff ;D
Serio Ci powiem ostatnio grałam z gościem takim że zastanawiałam się czy nie płacze tam przed monitorem hahaha, ale poważnie .Tak przeżywał a był gorszy ode mnie , ja go ciągle biłam , jak już miałam go dość bo mnie irytował tym to zaczął krzyczeć zebym nie szła nigdzie tylko dalej z nim grała hahaha, ale jakich słów używał masakra ;D
Wlazł nam na stół obserwować jakiś normalny gościu co mi oczka puszczał tylko to tamten z ryjem do niego , normalnie ludzie tam czasem tacy smiechowi że ojaaa
Niektórzy porażkę tam traktują jak największy przegryw w życiu, wiem coś o tym bo czasem pogram w makao a mam wysoki rank i kolesie też tak piszą jak u Ciebie :D

Dziś naleśniczki ze szpinakiem plus barszczyk 

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Masz steki i nie marudz już ;D

Wiem jak to w praktyce wygląda, niektórzy tylko się modlą zeby rodzina już wypieprzyła do domu hahahaha
2 zdania a takie sprzeczne

No, lepiej nie ;D
NuTiiiiii: Niektórzy porażkę tam traktują jak największy przegryw w życiu, wiem coś o tym bo czasem pogram w makao a mam wysoki rank i kolesie też tak piszą jak u Ciebie :D
To ciekawe jak oni życiowe porażki przeżywają ech ;D
Dobra, zmykam stąd póki co ;D

.