WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  6 вересня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no co ? ;D nie zaniedbuję haha

No nie, nie. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, często spadam ;D

Na cztery łapy?:D

Wiertlo92
Wiertlo92: nie marudź Łukasz :D wszyscy my tutaj kibicujemy Wam :D

Niepotrzebnie. ;)

Wiertlo92
Wiertlo92: Tak ostrzegałaś już o tych tylnych okładkach nieraz tutaj :D I tego się trzymam ! :)

Cholera, powtarzam się. :and:
Trzymaj. :ninja:

Wiertlo92
Wiertlo92: Za to byłem wielkim fanem komiksów :D do dziś mam gazetki Kaczora Donalda i jego przyjaciół :D Ostatnio tak wróciłem do nich, i aż łezka mi się zakręciła, ze do dziś trzymam te komiksy, wogóle niezniszczone :)

Komiksy były super! :-D Sama czytałam Toma i Jerrego jako fanka kotów ;D
Nie dziwię się i zazdroszczę zachowania skarbów!

Wiertlo92
Wiertlo92: Wiesz szkoda, ze tak mało kobiet było w WP. Ale była Arwena czy Eowina więc było na co zawiesić oko :D Ta naturalność ich, spojrzenie, włosy :D A Aragorn to wiadomo ciacho :D i ten Gimli krasnolud, za kazdym razem mnie rozśmieszał z Legolasem :) i Golluma lubiłem, za te jego wypowiedzi: "Mój ssskarb " :D

No fakt, dużego wyboru tam nie było do zawieszania oka, więc i ona dobra, choć nie mówię, że była nieładna, tylko coś mi nie pasowała i sama nie wiem co. :)
Tja, choć myślałam, że zmięknie jak Boromir :D Krasnolud był dobry, idealna charakteryzacja! A Gollum.. świetnie dopasowana wersja człowiekowa (za dużo Króla Juliana) do komputerowej :-)
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  6 вересня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ej mam gupie pytanie, ktoś wie dlaczego mogą mi nie działać google? Jako jedyna strona? I to na wszystkich przeglądarkach (IE, mozilla, chrome)

U mnie dzisiaj też jakieś cuda, nic mi nie działą na youtube , wyskakuje na okienku "Wystąpił błąd.Spróbuj ponownie pózniej" plus jak odświeżam strony to mi wyskakuje coś z google, nie wiem z jakiej paki :szok:
smencikk
smencikk
  6 вересня 2012
Enkido
Enkido: A w jakim sensie nie działa Ci google?

No próbuję coś np. wyszukać w okienku szybkiego wyszukiwania w górnym prawym rogu w mozilli mojej i jest łączenie łączenie.. i wyskakuje błąd przekroczenia limitu czasu, podobnie jest jak wpisuję w pasku www.google.pl/com :and:
smencikk
smencikk
  6 вересня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: www.google.pl/com

chodziło o www.google.pl lub com oczywiście :D
Gutek909
Gutek909
  6 вересня 2012
Earth
Earth: No nie, nie.

więc nie sap :ziober2:
Earth
Earth: Na cztery łapy?:D

zawsze ;D
Earth
Earth: Niepotrzebnie. ;)

nie da się im przemówić :ninja:

oki, dobranoc Wam ;D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  6 вересня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chodziło o www.google.pl lub com oczywiście :D

Miałem podobnie, ale z pocztą na interii, na wp również. ACTA weszło xD
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  6 вересня 2012
Earth
Earth: Komiksy były super! :-D Sama czytałam Toma i Jerrego jako fanka kotów ;D Nie dziwię się i zazdroszczę zachowania skarbów!

I mam jeszcze do dziś kg gazet Bravo Sport :D i serie Wally ego zbierałem, 4 segregatory bodajże posiadam:D to były czasy a teraz to technologia sama :and:

Earth
Earth: No fakt, dużego wyboru tam nie było do zawieszania oka, więc i ona dobra, choć nie mówię, że była nieładna, tylko coś mi nie pasowała i sama nie wiem co. :) Tja, choć myślałam, że zmięknie jak Boromir :D Krasnolud był dobry, idealna charakteryzacja! A Gollum.. świetnie dopasowana wersja człowiekowa (za dużo Króla Juliana) do komputerowej :-)

No dla mnie Boromir za szybko skończył udział w Drużynie. Pierścien zrobił swoje :D
a w Grze o Tron pewnie wiekszy wybór kobiet :D Cersei, Daenerys, te dziewuszki Arya czy Sansa :D Ta Daenerys spodobała mi się odrazu i pewnie nie raz mnie zaskoczy :) Od jutra zaczynam czytać :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Earth
Earth
  6 вересня 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: I mam jeszcze do dziś kg gazet Bravo Sport :D i serie Wally ego zbierałem, 4 segregatory bodajże posiadam:D to były czasy a teraz to technologia sama

Tego to nie zbierałam, tylko English Junior, który guzik mi dał tak naprawdę. :-D

Wiertlo92
Wiertlo92: No dla mnie Boromir za szybko skończył udział w Drużynie. Pierścien zrobił swoje :D a w Grze o Tron pewnie wiekszy wybór kobiet :D Cersei, Daenerys, te dziewuszki Arya czy Sansa :D Ta Daenerys spodobała mi się odrazu i pewnie nie raz mnie zaskoczy :) Od jutra zaczynam czytać :)

Tak, szkoda mi było z tym Boromirem, lubię aktora, ale jak na złość zawsze gra krótkie epizody bo zaraz umiera ;D
Arya to trochę za młoda. :D Ale Sansa jest śliczna, tylko jej głupota dobija, przynajmniej do pewnego czasu :D A Dany, no, już o niej też kiedyś tu pisałam. :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 вересня 2012
Earth
Earth: Punktujesz!

ja czytałem 5 !
w tym pirackie kopie w wersjach ebook
po całej nocy czytania z monitoru rano d83dde33
Earth
Earth: No dokładnie, to też. Poza tym wiesz, on jest prawie w moim wieku i Harry miał 10 lat w momencie gdy i ja miałam, albo coś około tego i razem z nim dorastałam, także bolesna była dla mnie końcówka książki i ta myśl, że już nie będzie świąt w Hogwarcie, Hagrida, itp :D

też tak miałem :) - jakoś tak pusto się zrobiło po skończeniu
a jak przeczytałem LotR - wcześniej - to na końcu płakałem że to koniec ksiązki
czytałem później wszystkie przypisy , opisy i inne isy
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  6 вересня 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Kupiłem ją jakieś 2 tygodnie temu, lecz wówczas czytałem Tolkiena Władcę Pierścienia Wczoraj skończyłem i aż żal z nią się rozstawać :(

masz jeszcze Hobbita i Silmarillion
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  6 вересня 2012
RexMundi
RexMundi: ja czytałem 5 ! w tym pirackie kopie w wersjach ebook po całej nocy czytania z monitoru rano

Świetnie. :D
No zmęczony musiałeś być. :D

RexMundi
RexMundi: też tak miałem :) - jakoś tak pusto się zrobiło po skończeniu a jak przeczytałem LotR - wcześniej - to na końcu płakałem że to koniec ksiązki czytałem później wszystkie przypisy , opisy i inne isy

Haha, pewnie miałabym identycznie, ale najpierw dokończę to co mam do czytania. :D

E! Jak to w końcu jest? Bo nie wiem skąd, ale ja myślałam, że film WP jest na podstawie Hobbita, a to jednak nie? :ninja: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero zaczynam swoją przygodę z Tolkienem :-P
kzyhu
kzyhu
  6 вересня 2012
Earth
Earth: Jak się miewasz? :)

dziękuje dobrze d83ddc4d
RexMundi
RexMundi
  6 вересня 2012
Earth
Earth: Jak to w końcu jest? Bo nie wiem skąd, ale ja myślałam, że film WP jest na podstawie Hobbita, a to jednak nie? Na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero zaczynam swoją przygodę z Tolkienem :-P

Hobbit to o wyprawie Bilbo - i jak znalazł pierścień - > póxniej był Władca Pierścieni
jak sam tytuł mówi - film też jest o Władcy :P
Hobbit powstaje albo powstał - juz od lat planują ten film
a Silmarillion opowiada o wydarzeniach wczesniejszych
Earth
Earth: No zmęczony musiałeś być. :D

oczy to mi pulsowały
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  6 вересня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziękuje dobrze

Znakomicie, byle tak jak najczęściej. :-)
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  6 вересня 2012
Earth
Earth: E! Jak to w końcu jest? Bo nie wiem skąd, ale ja myślałam, że film WP jest na podstawie Hobbita, a to jednak nie? Na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero zaczynam swoją przygodę z Tolkienem :-P

Wówczas nakręcili trylogię czyli:
WP Drużyna Pierścienia
WP Dwie Wieże
WP Powrót Króla

Jesli chodzi książkowo, to lepiej przeczytać Hobbita i tego Silmarillion a pózniej trylogię. Chyba, że się mylę. :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.