lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 231 z 822
No dokładnie, to też. Poza tym wiesz, on jest prawie w moim wieku i Harry miał 10 lat w momencie gdy i ja miałam, albo coś około tego i razem z nim dorastałam, także bolesna była dla mnie końcówka książki i ta myśl, że już nie będzie świąt w Hogwarcie, Hagrida, itp :D
Strzał w stopę, Mendo. :-D
Wiertlo92: Właśnie to jest kolejny problem, że te imiona niczym się nie róznią i brzmią tak samo :D A drugi, że mnóstwo tych nazwisk ale i to dobrze, dla klimatu książki :) Ale idzie się przyzwyczaić :D
A tak skończyłaś na tej pierwszej części, czy jesteś juz dalej?
Idzie, idzie, chociaż nie lubiłam tych momentów gdy dochodzili nowi bohaterowie :)
Dalej, jestem w połowie 4, ale jakoś mi nie podeszła i ją muszę zmęczyć jakoś. Za to piąta wiem już, że będzie genialna. :D
Wiertlo92: Harrym tez się jarałem, ale jak byłem młody. Bardziej filmami , mimo, że mam kilka serii na półce, ale nie miałem natchnienia żeby je przeczytać.
Przecież książki są dużo bardziej bogate w treść, film był okrojony jednak sporo, więc polecam jednak zabranie się za czytanie ich :)
Czy w tym co napisałam jest coś co by to sugerowało? :-o :D
nieprawda Zołzo! ;D bo oprócz pisania z Tobą oglądam jeszcze np tv, więc jak zwykle ja mam rację ;DD
Earth: No dokładnie, to też. Poza tym wiesz, on jest prawie w moim wieku i Harry miał 10 lat w momencie gdy i ja miałam, albo coś około tego i razem z nim dorastałam, także bolesna była dla mnie końcówka książki i ta myśl, że już nie będzie świąt w Hogwarcie, Hagrida, itp :D
mam tak samo jak Ty
każdą część gdzieś po 3 razy przeczytałem

Konto usunięte: nieprawda Zołzo! ;D bo oprócz pisania z Tobą oglądam jeszcze np tv, więc jak zwykle ja mam rację ;DD
Cóż to za romans jak nie skupiasz całej uwagi na mnie.

P,S to nie oglądaj tv tylko czytaj
(żartuję, nie zmuszam oczywiście, droczę się tylko :D).Punktujesz!

Jak to mówią, co za dużo to niezdrowo :D
Earth: Dalej, jestem w połowie 4, ale jakoś mi nie podeszła i ją muszę zmęczyć jakoś. Za to piąta wiem już, że będzie genialna. :D
Ja juz widzę, te wszystkie serie na mojej półce :D W przyszłości i synowie bedą czytać i wnuki i prawnuki :D
Earth: Przecież książki są dużo bardziej bogate w treść, film był okrojony jednak sporo, więc polecam jednak zabranie się za czytanie ich :)
Tak zgadzam się. Zauważyłem również to na filmach Władcy Pierścienia, brakuje mnóstwo takich sytuacji przełomowych i mniej ważnych. Ale filmy mają to do siebie, że wolą pokazywać wiecej efektów specjalnych niż fabuły. Mimo wszystko, tego narzekania film im wyszedł rewelacyjnie
Powiedzmy :D
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Tak, trzeba się bardzo skupiać a najlepiej to zapisywać sobie kto jest kim po skojarzeniach, haha :D Np chyba w drugiej części dochodzi Cebulowy Rycerz i początkowo myliłam go z kimś innym, nawet nie pamiętam już z kim ;)
Wiertlo92: Ja juz widzę, te wszystkie serie na mojej półce :D W przyszłości i synowie bedą czytać i wnuki i prawnuki :D
Pomyśl jaki to będzie zawód jak dziecko powie - we tato, to głupie jest! ;-D
Wiertlo92: Tak zgadzam się. Zauważyłem również to na filmach Władcy Pierścienia, brakuje mnóstwo takich sytuacji przełomowych i mniej ważnych. Ale filmy mają to do siebie, że wolą pokazywać wiecej efektów specjalnych niż fabuły. Mimo wszystko, tego narzekania film im wyszedł rewelacyjnie
Piękna ścieżka dźwiękowa, klimat, zgadzam się, teraz mnie bawi, że kiedyś nie znosiłam WP, a teraz byłam na maratonie wersji reżyserskich i bardzo żałuję, że byłam tak zmęczona, że nie wytrzymałam całej nocy, ale obejrzę jeszcze i pewnie doczytam książki :)
Mhm. :D
Earth: Tak, trzeba się bardzo skupiać a najlepiej to zapisywać sobie kto jest kim po skojarzeniach, haha :D Np chyba w drugiej części dochodzi Cebulowy Rycerz i początkowo myliłam go z kimś innym, nawet nie pamiętam już z kim ;)
Właśnie, też czytałem w opiniach, że niektórzy zapisywali na osobnej kartce wszystkich bohaterów i te skojarzenia. Może się skuszę na to, bedzie frajda z tego :D
I tak samo ze mną było, dawali mi do czytania Dzieci z Bullerbyn czy tam Akademia Pana Kleksa a ja uciekałem od tego :D Muszę przyznać, że kompletnie nie lubiłem czytać ksiązek, dopiero co lektur obowiązkowych. Ostatnią bodajże przeczytaną lekturą było Pustyni w puszczy haha :D
Ale ostatnio dostałem natchnienia, żeby przeczytać trylogię Tolkiena, wiesz tak z nudów i nie żałuję ;) Usłyszałem o Grze o Tron i szybciutko kupiłem ksiazkę :D
Zresztą fajnie mieć ksiązki jako pamiątkę po prostu. Zawsze mozna do niej wrócić i przeczytać ją 5 razy :)
Earth: Piękna ścieżka dźwiękowa, klimat, zgadzam się, teraz mnie bawi, że kiedyś nie znosiłam WP, a teraz byłam na maratonie wersji reżyserskich i bardzo żałuję, że byłam tak zmęczona, że nie wytrzymałam całej nocy, ale obejrzę jeszcze i pewnie doczytam książki :)
Nic dodać nic ująć :) Mi w pamieci zapadnie ta Arwena
:D a Tobie Aragorn :D

Uważaj, bo jak się jest zbyt pewnym siebie to można szybko zlecieć ;D
Wiertlo92: Właśnie, też czytałem w opiniach, że niektórzy zapisywali na osobnej kartce wszystkich bohaterów i te skojarzenia. Może się skuszę na to, bedzie frajda z tego :D
Nie czytaj opinii, bo ja sobie takie spoilery strzeliłam, że oj! Czytaj książkę i o, nie grzeb, nie czytaj tylnych okładek broń borze, seriooo! Tam jest SPOILER GIGANT który trochę psuje :D
Wiertlo92: I tak samo ze mną było, dawali mi do czytania Dzieci z Bullerbyn czy tam Akademia Pana Kleksa a ja uciekałem od tego :D Muszę przyznać, że kompletnie nie lubiłem czytać ksiązek, dopiero co lektur obowiązkowych. Ostatnią bodajże przeczytaną lekturą było Pustyni w puszczy haha :D
Ale ostatnio dostałem natchnienia, żeby przeczytać trylogię Tolkiena, wiesz tak z nudów i nie żałuję ;) Usłyszałem o Grze o Tron i szybciutko kupiłem ksiazkę :D
Zresztą fajnie mieć ksiązki jako pamiątkę po prostu. Zawsze mozna do niej wrócić i przeczytać ją 5 razy :)
No to właśnie o to chodzi :) Obie co je napisałeś mi nie podeszły, za to wpadłam po uszy w Tomka Sawyera, potem w Ten Obcy a potem w Młodego Wertera, same książki o młodych chłopcach, może dlatego, że sama byłam chłopczycą :D
Książki na pamiątkę to skarb, szczególnie w dobie komputerów!
No właśnie Arwena nie była jakaś powalająca niestety w filmie, ale to kwestia gustu a Aragorn, oh :3 Lubię takich z bujną sierścią na głowie ;D No i dziwnie Sam mi podszedł, choć KOMPLETNIE nie jest w moim typie. :D
nie marudź Łukasz :D wszyscy my tutaj kibicujemy Wam :D

Earth: Nie czytaj opinii, bo ja sobie takie spoilery strzeliłam, że oj! Czytaj książkę i o, nie grzeb, nie czytaj tylnych okładek broń borze, seriooo! Tam jest SPOILER GIGANT który trochę psuje :D
Tak ostrzegałaś już o tych tylnych okładkach nieraz tutaj :D I tego się trzymam ! :)
Earth: Obie co je napisałeś mi nie podeszły, za to wpadłam po uszy w Tomka Sawyera, potem w Ten Obcy a potem w Młodego Wertera, same książki o młodych chłopcach, może dlatego, że sama byłam chłopczycą :D
Za to byłem wielkim fanem komiksów :D do dziś mam gazetki Kaczora Donalda i jego przyjaciół :D Ostatnio tak wróciłem do nich, i aż łezka mi się zakręciła, ze do dziś trzymam te komiksy, wogóle niezniszczone :)
Earth: No właśnie Arwena nie była jakaś powalająca niestety w filmie, ale to kwestia gustu a Aragorn, oh :3 Lubię takich z bujną sierścią na głowie ;D No i dziwnie Sam mi podszedł, choć KOMPLETNIE nie jest w moim typie. :D
Wiesz szkoda, ze tak mało kobiet było w WP. Ale była Arwena czy Eowina więc było na co zawiesić oko :D Ta naturalność ich, spojrzenie, włosy :D
A Aragorn to wiadomo ciacho :D i ten Gimli krasnolud, za kazdym razem mnie rozśmieszał z Legolasem :) i Golluma lubiłem, za te jego wypowiedzi: "Mój ssskarb " :D
Ej mam gupie pytanie, ktoś wie dlaczego mogą mi nie działać google? Jako jedyna strona? I to na wszystkich przeglądarkach (IE, mozilla, chrome)