lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 146 z 822
bo tak się nie da :P to co pierwszy dzień czy dwa mamy się nie odzywać ? ;D
Earth: Byłeś już? Za granicą jest fajnie, jeśli masz pewne miejsce, ja miałam, ale tak pojechać to bym sie bała.
2 razy. W Niemczech we Frankfurcie nad Menem, ale to tylko 2 m-ce w okresie wakacyjnym między 3 a 4 klasą technikum :P i prawie pół roku w Irlandii Południowej i Północnej też :P
e tam nie ma się czego bać :D do odważnych świat należy! :P
mógłbym robić na stałe u wuja w firmie budowlanej, ale nie chcę, bo pół rodziny tam robi to po pierwsze, a po drugie wiem jaki jest dla pracowników wuja i z nim w pracy bym wspólnego języka nie znalazł. A kuzyn jeden i drugi mają małe firmy i nie stać ich na więcej pracowników na umowę :P
hmm chyba się domyślam
przy granicy z ?
kto pyta nie błądzi ;D
o 3 w nocy :P jeszcze bym się przespać z 2h musiał chociaż :P
Specjalnie nie napisałam "miecza" co byś nie miał sie z czego rechotać, zatem?

Żartuję.
Zarówno niesiona hormonami kobieta powinna umieć panować nad sobą jak i otoczenie ją rozumieć :DKonto usunięte: 2 razy. W Niemczech we Frankfurcie nad Menem, ale to tylko 2 m-ce w okresie wakacyjnym między 3 a 4 klasą technikum :P i prawie pół roku w Irlandii Południowej i Północnej też :P
e tam nie ma się czego bać :D do odważnych świat należy! :P
Cholera, wszędzie tam gdzie chce ;D Czy w Irlandii mają tam takie swoje potupajki z tą ich fajną starą muzyką gdzieś na wsiach chociaż? Bo w miastach raczej nie.. :x
Konto usunięte: mógłbym robić na stałe u wuja w firmie budowlanej, ale nie chcę, bo pół rodziny tam robi to po pierwsze, a po drugie wiem jaki jest dla pracowników wuja i z nim w pracy bym wspólnego języka nie znalazł. A kuzyn jeden i drugi mają małe firmy i nie stać ich na więcej pracowników na umowę :P
Niestety, na budowie kiepska przyszłość, szczególnie, że pracuje tam tyle rodziny to i szansa na przejęcie interesu nikła :)

UK-rainą ;D
Otóż to, nadal mam jak dziecko, że uwielbiam pytać o wszystko :D
No właśnie dlatego pytam. :D
i tak se skojarzyłem
Earth: Zarówno niesiona hormonami kobieta powinna umieć panować nad sobą jak i otoczenie ją rozumieć :D
chyba pierwszy raz to słyszę od kobiety ;D
Earth: Cholera, wszędzie tam gdzie chce ;D Czy w Irlandii mają tam takie swoje potupajki z tą ich fajną starą muzyką gdzieś na wsiach chociaż? Bo w miastach raczej nie.. :x
my właśnie mieszkaliśmy na wsiach, ale nic takiego nie zauważyłem :P w pubie coś tam się działo, ale żeby na dworze to nie ;p
Earth: Niestety, na budowie kiepska przyszłość, szczególnie, że pracuje tam tyle rodziny to i szansa na przejęcie interesu nikła :)
interes to przejmie jego córka ;D
ej to byłem na Podkarpaciu w Jarosławiu na delegacji to już niedaleko co nie ? :P
niektórych to denerwuje :P ale mnie nie akurat :P
oj jaka troska

Z kim ja rozmawiam.
;DMoże z żadną na ten temat nie rozmawiałeś? :D
Konto usunięte: my właśnie mieszkaliśmy na wsiach, ale nic takiego nie zauważyłem :P w pubie coś tam się działo, ale żeby na dworze to nie ;p
Tym lepiej, pub, mężczyźni popijający ale i typowa irlandzka potupaja.
;DA, to tym bardziej, chyba, że wolna i budzi zainteresowanie.

Dosyć blisko, jeżdżę czasami w tamte okolice. :D
Umiem się powstrzymywać, ale to dobrze, będę pamiętać ;D
Egoizm, nie chcę mieć Cię na sumieniu

Łukasz, miło mi ;D
masz rację, mam 16 lat ;D żartuję, rozmawiałem :P
to takiej typowej nie było :P
moja kuzynka ;D siostra cioteczna haha ;D
tydzień tam chyba byłem :P przy powstającej obwodnicy miasta pracowaliśmy :P
spokojnie, ja w aucie mogę sobie jeszcze spać :P pewnie dojedziemy ok 7 i od razu do pracy, porażka :P
Kolejny, dużo tu Was, Łukaszów.
:DCóż, miło mi zatem, że jestem pierwszą, która wyraziła tak liberalną opinię na ten temat. ;D
Mam nadzieję, że u mnie na dniach celtyckich będzie. ^^Późna pora, wybacz, nie powiązałam faktów. ;-D
Oj, ja to do małego miasteczka od drugiej strony w tamtych okolicach, to nie wiem nawet. :D
Konto usunięte: spokojnie, ja w aucie mogę sobie jeszcze spać :P pewnie dojedziemy ok 7 i od razu do pracy, porażka :P
Co w ogóle macie tam robić, jeśli można wiedzieć?:D
Enkido też, a kto jeszcze to nie wiem
:P większość to w te dni to naprawdę jest nie do zniesienia :P
rozkręć imprezę to będzie :P
wybaczam :D
ja tam pierwszy raz byłem w tych rejonach Polski
naprawiać uszkodzenia na mostach i wiaduktach, zalewać żywicą, takie tam pierdołki :P
Chudy, z tych tutaj i na hyde paru :D
Bo im się na to pozwala też. ^^ Ale tak naprawdę, to czasami złości byle głupia odzywka, a czasami nie rusza nic :)
Ja lepiej nie będę nic rozkręcać, bo potem znowu będę wspominać z czerwonymi uszami :bosze co ja zrobiłam;o" ;D
I jak wrażenia?

Naprawdę gorzej jest w rejonach Łodzi i Opola
Konto usunięte: naprawiać uszkodzenia na mostach i wiaduktach, zalewać żywicą, takie tam pierdołki :P
Żywicą, okej. :x
a to nawet nie widziałem jak Chudy ma na imię :P
Earth: Bo im się na to pozwala też. ^^ Ale tak naprawdę, to czasami złości byle głupia odzywka, a czasami nie rusza nic :)
no niestety tak już jest, nie obejdzie się tego :P
też tak czasem mam
później mi mówią co robiłem :P no wiesz, pracowaliśmy po 12h ;p a po pracy to po piwo , prysznic i spać :P
Łódź w szczególności ;p
Nutek kiedy jakiś meczyk w fife?
W 13 już razem nie pogramy, bo ta część już będzie grana przez xboxa?
W 13 już razem nie pogramy, bo ta część już będzie grana przez xboxa?

Muli strasznie, w dodatku cofają mi się wrzucone procenty i wygląda to tak jakbym od jakiegoś momentu non stop zaczynał