lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 145 z 822
Konto usunięte: Nie, Intensywnośc mam jeszcze na liscie:D
Ja chory jestem, tylko o psychopatach bym czytał:P
Intensywność to pierwsza akurat jego książka która przeczytałam i od niej właśnie się w nim zakochałam, w jego knigach więc mam sentyment do Intensywności , bo od razu podbiła me serce :D
Przeczytaj więcej jego pozycji , koniecznie Złe miejsce, Odd Thomas , zresztą nie pamiętam czy któraś mnie zawiodła :D
Myślę, że życiowa. Można wiele zyskać pamiętając o długach innych wobec nas. :D
Jeśli okazuję nerwy, to ktoś jest debilem, albo bardzo bardzo był nie okej.

Coś czuję, że na długo mi to wystarczy ;D
Więc doceńcie, że mimo to jesteśmy tak miłymi istotami! ;o
Konto usunięte: nie aż tak, do Ostrowca Świętokrzyskiego, 300 km :P ostatnio jechaliśmy 600 na Podkarpacie :P
Pozwiedzasz sobie. :D
Konto usunięte: oj nie zawsze ;D a na pewno nie wszystko ;D choć nie przeczę, że uroda Wam pomaga ;D zrobicie maślane oczka i już lipa ;D
Trzepot rzęsami od wieków działa. ;D
Gustujesz w elfach?

zależy jeszcze jakie są te długi ;D
no to mi to chyba nie grozi :P
jest 10 części ;p sam jeszcze 3 najnowszych nie czytałem :P
ahaha ;D nie każda jest miła :P
no trochę tak ;D ale tylko w trasie, bo później nie będzie czasu na zwiedzanie ;D
bo cwaniary jesteście o tyle! ;D
Mianowicie? :)
Nie sądzę :D
Obszerne są?

Może akurat jest bardzo głodna, do tego niewyspana :D
A, to szkoda, zawsze chciałam pracować w trasie i móc zobaczyć coś jeszcze w miejscu w którym jestem (nie mam na myśli zwiedzania wszystkich zabytków, bo nawet tego nie lubię, ale tak ogólnie z godzinę spędzić chociaż :D)
To nie kwestia płci, a przebiegłości :DD
tyle, że u mnie w bibliotece wszystkich części nie dostanę :P i czasem po prostu brak czasu na czytanie ;)
no to si ;D nie będę się narażał :P
nie aż tak :P
wtedy to już chyba apogeum
Earth: A, to szkoda, zawsze chciałam pracować w trasie i móc zobaczyć coś jeszcze w miejscu w którym jestem (nie mam na myśli zwiedzania wszystkich zabytków, bo nawet tego nie lubię, ale tak ogólnie z godzinę spędzić chociaż :D)
ogólnie to spędzę tam z tydzień i nawet chyba neta mieć nie będę
ale jakoś po pracy nigdy mi się nie chce wychodzić jak robię gdzieś w delegacji :P chyba, że do sklepu po piwo 
o tym, że kobiet są przebiegłe to wie każdy facet
;DKonto usunięte: tyle, że u mnie w bibliotece wszystkich części nie dostanę :P i czasem po prostu brak czasu na czytanie ;)
Rozumiem, ale też zostaje ebook :)
Apogeum jest jak dojdzie jeszcze okres no i złe zachowanie faceta/kogokolwiek

Konto usunięte: ogólnie to spędzę tam z tydzień i nawet chyba neta mieć nie będę ale jakoś po pracy nigdy mi się nie chce wychodzić jak robię gdzieś w delegacji :P chyba, że do sklepu po piwo
Coraz bardziej zazdroszczę Ci tej pracy, mam za dużo wolnego
A będzie Was tam więcej, czy sam?:DCóż, to prawda.
Ale wierz mi, że mężczyźni również, aż mnie czasami zaskakuje to jak można być perfidnym i jednocześnie sprytnym, że trudno cokolwiek zarzucić. ;Ddlatego resztę tez przez neta przeczytam ;D
w sumie tak, zapomniałem o tych 5 dniach grozy dla nas facetów

nie ma czego zazdrościć, bo to niestety jest taka dorywcza praca :/ jadę jak potrzebują, cały czas szukam jakiejś stałej pracy :P
teraz nas chyba 4 jedzie, szef ( mój kuzyn
) , jego kumpel i mój kumpel :P a Ty bezrobotna też ? ;>
Earth: Ale wierz mi, że mężczyźni również, aż mnie czasami zaskakuje to jak można być perfidnym i jednocześnie sprytnym, że trudno cokolwiek zarzucić. ;D
no znam takich typów :D
Polecam funkcję "automatyczne przewijanie", leże, jem, nawet szydełkować mogę i sobie czytać wygodnie.

To zależy od kobiety, ale jak umiecie sie zachować to nic Wam nie grozi, soł, to WASZA WINA!

Konto usunięte: nie ma czego zazdrościć, bo to niestety jest taka dorywcza praca :/ jadę jak potrzebują, cały czas szukam jakiejś stałej pracy :P
A, to też kiepsko, powodzenia zatem w szukaniu stałej :)
Konto usunięte: teraz nas chyba 4 jedzie, szef ( mój kuzyn ) , jego kumpel i mój kumpel :P a Ty bezrobotna też ? ;>
Się umie w rodzinie zakręcić. ;D Ale fajne towarzystwo widzę.
Studentka :-P W sumie może bym mogła jeździć do pewnej "pracy" ale jest niepewny zarobek a sporo mogę stracić i jakoś nie bardzo..
Ważne, żebyś sam nie był, choć spryt rzecz dobra, jednak niezbyt czasami chwalebna :D
Earth: Polecam funkcję "automatyczne przewijanie", leże, jem, nawet szydełkować mogę i sobie czytać wygodnie.
szydełkować ;D to żart, co nie ?

taaa nasza

nie dziękuje :P najchętniej to znowu za granicę bym pojechał :P
ostatnio jak nie mam stałej roboty to co chwila dzwoni to jeden kuzyn to drugi ;D trochę sobie mogę pofolgować z nimi więc luz ;D
Earth: Studentka :-P W sumie może bym mogła jeździć do pewnej "pracy" ale jest niepewny zarobek a sporo mogę stracić i jakoś nie bardzo..
za dużo opowiadania o tym pewnie
oczywiście, że nie jestem

Ofkors, mi szabli w dłoni trzeba, nie szydełka. :D
Bo nie wiecie kiedy zejść z drogi i milczeć
!Byłeś już? Za granicą jest fajnie, jeśli masz pewne miejsce, ja miałam, ale tak pojechać to bym sie bała.

Konto usunięte: ostatnio jak nie mam stałej roboty to co chwila dzwoni to jeden kuzyn to drugi ;D trochę sobie mogę pofolgować z nimi więc luz ;D
To dobrze, że są i ma kto Cię wyciągać ;D
Hm, lepiej zwyczajnie o tym nie opowiadać. :D
Dodam tylko, że mieszkam tuż przy granicy. :D
Wolałam zapytać. :D
O której w ogóle jedziesz? Bo to dzisiaj miało być, nie?