lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 143 z 822
ja zazwyczaj starałem się najpierw czytać książki, a dopiero później oglądać filmy czy seriale :P teraz mi się nie udało ;/
no tak, ale coś za coś ..
no ja też :D
http://magazynt3.pl/wp-content/uploads/2012/04/Khal-Drogo-game-of-thrones-681x1024.jpg
Jessssuu, czy będzie go dużo w dalszych odcinkach?
Gość zapiera dech w piersiach
Jessssuu, czy będzie go dużo w dalszych odcinkach?

Gość zapiera dech w piersiach

Konto usunięte: ja zazwyczaj starałem się najpierw czytać książki, a dopiero później oglądać filmy czy seriale :P teraz mi się nie udało ;/
Dlatego właśnie Ci pisałam, żebyś zdążył przeczytać trzecią część, będziesz do przodu :D
Za honor. Inni trzymali się honoru i.. w sumie też kiepsko wyszli. Ale postacie naprawdę są ciekawe, w książkach są ich przemyślenia i to wiele dodaje bo wiemy czemu robią tak a nie inaczej, a tam nic nie jest takie proste. Przykładowo sam Jaimie to bardzo ciekawa postać, w serialu wywołuje tylko hejt, a w książce, hm..
Będzie trochę. :D
Psyche30: Obejrzałam 3 odcinki a tu 6 niedługo
Fajny jeszcze jest ten z Nocnej Straży, wuj Bękarta bodajze
A teraz spać, aż strach pomyślec co tam się jeszcze będzie działo, ale dobre, bardzo dobre
Nieźle widzę wciągnęło. :-D
Benjen? Poważnie? :o :D Mi sie kojarzy z jakimś mistycznym stworem, typu elf albo co, może przez te oczy i fryzurę
. :DOj będzie dużo. Nie na darmo polecałam.

dziś kurde w nocy wyjeżdżam w delegację, więc nie zdążę ech ale mam " Ciemność mroczniejsza niż noc " Conollego i " Zwodniczy punkt " Browna do czytania :P
Earth: Za honor. Inni trzymali się honoru i.. w sumie też kiepsko wyszli. Ale postacie naprawdę są ciekawe, w książkach są ich przemyślenia i to wiele dodaje bo wiemy czemu robią tak a nie inaczej, a tam nic nie jest takie proste. Przykładowo sam Jaimie to bardzo ciekawa postać, w serialu wywołuje tylko hejt, a w książce, hm..
no właśnie nie mów :D sam do tego dojdę :D
@Earth:
Ty wgl nie śpisz ?

Konto usunięte: dziś kurde w nocy wyjeżdżam w delegację, więc nie zdążę ech ale mam " Ciemność mroczniejsza niż noc " Conollego i " Zwodniczy punkt " Browna do czytania :P
Książka to książka, tamta nie ucieknie. :D Brown chyba fajnie pisze, mam zamiar to sprawdzić, wcześniej zrobisz to za mnie i mi zdasz relację, dobrze? :D
Bez obaw, nie spoileruje, sama sobie kilka sprzedałam za bardzo wnikając w internety. Strzeż się tylnych okładek książek, tam są istotne spoilery! :D
Śpię, ale lubię posiedzieć w nocy, niestety dzisiaj zostałam brutalnie zbudzona po takim siedzeniu sobie, bo gaz mi się ulatniał i przyszedł miły pan z narzędziami mi to naprawić. O 7 rano. W innym wypadku bym właśnie jeszcze sobie spała i śniła o jakimś Khalu barbarzyńcy.
:DEarth: Brown chyba fajnie pisze, mam zamiar to sprawdzić, wcześniej zrobisz to za mnie i mi zdasz relację, dobrze? :D
dobra, zrobię to dla Cb :D przeczytaj sobie kryminały Harlana Cobena ;p polecam mocno " Nie mów nikomu " i serię z Myronem Bolitarem.
Earth: Bez obaw, nie spoileruje, sama sobie kilka sprzedałam za bardzo wnikając w internety. Strzeż się tylnych okładek książek, tam są istotne spoilery! :D
wiem, ale czasem jak wybieram jakąś książkę, o której nie słyszałem to zawsze czytam tylną okładkę
dobrze, że Cię nie wysadziło w powietrze

jakby mnie ktoś dziś obudził o 7 rano to nie wiem co bym zrobił, a tak to przyzwoicie sobie w samo południe wstałem
mi jak już to Daenerys Targaryen

Konto usunięte: dobra, zrobię to dla Cb :D przeczytaj sobie kryminały Harlana Cobena ;p polecam mocno " Nie mów nikomu " i serię z Myronem Bolitarem.
Dzięki, będę Twoją dłużniczką.
Lubię kryminały i horrory czytać, Cobena możliwe, że też coś czytałam, ale zerknęłam na spis w wiki i nic znajomego nie widzę.. Konto usunięte: wiem, ale czasem jak wybieram jakąś książkę, o której nie słyszałem to zawsze czytam tylną okładkę
Tą znasz, nie czytaj, trust me! :D
Rozerwałabym sie trochę.

Konto usunięte: jakby mnie ktoś dziś obudził o 7 rano to nie wiem co bym zrobił, a tak to przyzwoicie sobie w samo południe wstałem
No widzisz, a ja z uśmiechem, uprzejmie, jeszcze podziękowałam :x Bardzo przyzwoicie, szczególnie skoro wyjeżdżasz. :D
Nie zniechęciła Cię w drugim sezonie? W serialu była wkurzająca jak jasna cholera, dlatego też - przeczytaj książkę, tam jest świetna
A ja już nie mam tamtego nicka to nie czuję się nieswojo ;D
nie obiecuj
pamiętliwy jestem haha ;D Earth: Lubię kryminały i horrory czytać, Cobena możliwe, że też coś czytałam, ale zerknęłam na spis w wiki i nic znajomego nie widzę..
no to polecam Cobena, dla mnie mistrz kryminałów
nie będę czytał tylnej okładki, bo raczej będę czytał w necie ;D

Earth: No widzisz, a ja z uśmiechem, uprzejmie, jeszcze podziękowałam :x Bardzo przyzwoicie, szczególnie skoro wyjeżdżasz. :D
ja bym tak nie potrafił, zawsze jak mnie ktoś obudzi i jestem niewyspany to jestem cholernie zły
dziś mam usprawiedliwienie ;D trochę na końcu, ale i tak jest słodka ;D
hahah a no zapomniałem, że Ty miałaś taki nick

To dobrze, im bardziej pamiętliwy, tym mniej stratny. :D Ja ciągle zapominam, że ktoś jest mi coś winien, albo, że mnie ktoś wkurzył i jestem miła a nie powinnam

Starą listę książek do czytania straciłam, więc robię nową i zapisuję.

Trafna uwaga ;D
Konto usunięte: ja bym tak nie potrafił, zawsze jak mnie ktoś obudzi i jestem niewyspany to jestem cholernie zły. dziś mam usprawiedliwienie ;D
Mam tak na początku, potem mi przechodzi, gorzej jak jestem głodna, to sie nerwy pogłębiają
Długa podróż Cię czeka?:DIleż można wybaczyć dzięki urodzie, faceci ;D
No, zrobiła na mnie wrażenie w 3 części
:D