WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  10 sierpnia 2012
Earth
Earth: Rozumiem, jak cos to masz filmik tam niżej. +18 Miłego :)

ekhm :ninja: :ziober2:

Wzajemnie :)
Gutek909
Gutek909
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak czy siak sobie kupię 2 ksiązki na początek w zestawie za 70 zł chyba:D

żeby Cię laska nie wyzwała :D
Psyche30
Psyche30
  10 sierpnia 2012
W sumie to po co mam ściągać jak mogę sobie online obejrzeć :D
Gutek909
Gutek909
  10 sierpnia 2012
Earth
Earth: Ja tak robię po przeczytaniu książki, bo wiele rzeczy nie pamiętałam :)

ja zazwyczaj starałem się najpierw czytać książki, a dopiero później oglądać filmy czy seriale :P teraz mi się nie udało ;/
Earth
Earth: Mi go szkoda, za wszelką cenę chciał zyskać w oczach ojca, tyle. :)

no tak, ale coś za coś ..
Earth
Earth: Dobrze, dobrze, żartuję sobie tylko. :D

no ja też :D
Psyche30
Psyche30
  10 sierpnia 2012
http://magazynt3.pl/wp-content/uploads/2012/04/Khal-Drogo-game-of-thrones-681x1024.jpg

Jessssuu, czy będzie go dużo w dalszych odcinkach? :ziober2:
Gość zapiera dech w piersiach :mrgreen:
Psyche30
Psyche30
  10 sierpnia 2012
Earth
Earth
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zazwyczaj starałem się najpierw czytać książki, a dopiero później oglądać filmy czy seriale :P teraz mi się nie udało ;/

Dlatego właśnie Ci pisałam, żebyś zdążył przeczytać trzecią część, będziesz do przodu :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ale coś za coś ..

Za honor. Inni trzymali się honoru i.. w sumie też kiepsko wyszli. Ale postacie naprawdę są ciekawe, w książkach są ich przemyślenia i to wiele dodaje bo wiemy czemu robią tak a nie inaczej, a tam nic nie jest takie proste. Przykładowo sam Jaimie to bardzo ciekawa postać, w serialu wywołuje tylko hejt, a w książce, hm..

Psyche30
Psyche30: Jessssuu, czy będzie go dużo w dalszych odcinkach? Gość zapiera dech w piersiach

Będzie trochę. :D
Psyche30
Psyche30
  10 sierpnia 2012
Earth
Earth: Będzie trochę. :D

Obejrzałam 3 odcinki a tu 6 niedługo :rotfl:
Fajny jeszcze jest ten z Nocnej Straży, wuj Bękarta bodajze :mrgreen:
A teraz spać, aż strach pomyślec co tam się jeszcze będzie działo, ale dobre, bardzo dobre :ziober2:
Earth
Earth
  10 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Obejrzałam 3 odcinki a tu 6 niedługo Fajny jeszcze jest ten z Nocnej Straży, wuj Bękarta bodajze A teraz spać, aż strach pomyślec co tam się jeszcze będzie działo, ale dobre, bardzo dobre

Nieźle widzę wciągnęło. :-D
Benjen? Poważnie? :o :D Mi sie kojarzy z jakimś mistycznym stworem, typu elf albo co, może przez te oczy i fryzurę . :D
Oj będzie dużo. Nie na darmo polecałam. :ninja:
Gutek909
Gutek909
  10 sierpnia 2012
Earth
Earth: Dlatego właśnie Ci pisałam, żebyś zdążył przeczytać trzecią część, będziesz do przodu :D

dziś kurde w nocy wyjeżdżam w delegację, więc nie zdążę ech ale mam " Ciemność mroczniejsza niż noc " Conollego i " Zwodniczy punkt " Browna do czytania :P
Earth
Earth: Za honor. Inni trzymali się honoru i.. w sumie też kiepsko wyszli. Ale postacie naprawdę są ciekawe, w książkach są ich przemyślenia i to wiele dodaje bo wiemy czemu robią tak a nie inaczej, a tam nic nie jest takie proste. Przykładowo sam Jaimie to bardzo ciekawa postać, w serialu wywołuje tylko hejt, a w książce, hm..

no właśnie nie mów :D sam do tego dojdę :D

@Earth:
Ty wgl nie śpisz ? :rotfl:
Earth
Earth
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziś kurde w nocy wyjeżdżam w delegację, więc nie zdążę ech ale mam " Ciemność mroczniejsza niż noc " Conollego i " Zwodniczy punkt " Browna do czytania :P

Książka to książka, tamta nie ucieknie. :D Brown chyba fajnie pisze, mam zamiar to sprawdzić, wcześniej zrobisz to za mnie i mi zdasz relację, dobrze? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie nie mów :D sam do tego dojdę :D

Bez obaw, nie spoileruje, sama sobie kilka sprzedałam za bardzo wnikając w internety. Strzeż się tylnych okładek książek, tam są istotne spoilery! :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty wgl nie śpisz ?

Śpię, ale lubię posiedzieć w nocy, niestety dzisiaj zostałam brutalnie zbudzona po takim siedzeniu sobie, bo gaz mi się ulatniał i przyszedł miły pan z narzędziami mi to naprawić. O 7 rano. W innym wypadku bym właśnie jeszcze sobie spała i śniła o jakimś Khalu barbarzyńcy. :rotfl: :D
Gutek909
Gutek909
  10 sierpnia 2012
Earth
Earth: Brown chyba fajnie pisze, mam zamiar to sprawdzić, wcześniej zrobisz to za mnie i mi zdasz relację, dobrze? :D

dobra, zrobię to dla Cb :D przeczytaj sobie kryminały Harlana Cobena ;p polecam mocno " Nie mów nikomu " i serię z Myronem Bolitarem.
Earth
Earth: Bez obaw, nie spoileruje, sama sobie kilka sprzedałam za bardzo wnikając w internety. Strzeż się tylnych okładek książek, tam są istotne spoilery! :D

wiem, ale czasem jak wybieram jakąś książkę, o której nie słyszałem to zawsze czytam tylną okładkę :lol2:
Earth
Earth: bo gaz mi się ulatniał

dobrze, że Cię nie wysadziło w powietrze :rotfl:

Earth
Earth: O 7 rano.

jakby mnie ktoś dziś obudził o 7 rano to nie wiem co bym zrobił, a tak to przyzwoicie sobie w samo południe wstałem :rotfl:
Earth
Earth: W innym wypadku bym właśnie jeszcze sobie spała i śniła o jakimś Khalu barbarzyńcy.

mi jak już to Daenerys Targaryen :zakochany:
Earth
Earth
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, zrobię to dla Cb :D przeczytaj sobie kryminały Harlana Cobena ;p polecam mocno " Nie mów nikomu " i serię z Myronem Bolitarem.

Dzięki, będę Twoją dłużniczką. :ziober2: Lubię kryminały i horrory czytać, Cobena możliwe, że też coś czytałam, ale zerknęłam na spis w wiki i nic znajomego nie widzę..

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, ale czasem jak wybieram jakąś książkę, o której nie słyszałem to zawsze czytam tylną okładkę

Tą znasz, nie czytaj, trust me! :D

Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, że Cię nie wysadziło w powietrze

Rozerwałabym sie trochę. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: jakby mnie ktoś dziś obudził o 7 rano to nie wiem co bym zrobił, a tak to przyzwoicie sobie w samo południe wstałem

No widzisz, a ja z uśmiechem, uprzejmie, jeszcze podziękowałam :x Bardzo przyzwoicie, szczególnie skoro wyjeżdżasz. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: mi jak już to Daenerys Targaryen

Nie zniechęciła Cię w drugim sezonie? W serialu była wkurzająca jak jasna cholera, dlatego też - przeczytaj książkę, tam jest świetna :ziober2:
A ja już nie mam tamtego nicka to nie czuję się nieswojo ;D
Gutek909
Gutek909
  10 sierpnia 2012
Earth
Earth: Dzięki, będę Twoją dłużniczką.

nie obiecuj :rotfl: pamiętliwy jestem haha ;D
Earth
Earth: Lubię kryminały i horrory czytać, Cobena możliwe, że też coś czytałam, ale zerknęłam na spis w wiki i nic znajomego nie widzę..

no to polecam Cobena, dla mnie mistrz kryminałów :rock:
Earth
Earth: Tą znasz, nie czytaj, trust me! :D

nie będę czytał tylnej okładki, bo raczej będę czytał w necie ;D
Earth
Earth: Rozerwałabym sie trochę.

:rotfl:
Earth
Earth: No widzisz, a ja z uśmiechem, uprzejmie, jeszcze podziękowałam :x Bardzo przyzwoicie, szczególnie skoro wyjeżdżasz. :D

ja bym tak nie potrafił, zawsze jak mnie ktoś obudzi i jestem niewyspany to jestem cholernie zły :ninja: dziś mam usprawiedliwienie ;D
Earth
Earth: Nie zniechęciła Cię w drugim sezonie? W serialu była wkurzająca jak jasna cholera

trochę na końcu, ale i tak jest słodka ;D
Earth
Earth: A ja już nie mam tamtego nicka to nie czuję się nieswojo ;D

hahah a no zapomniałem, że Ty miałaś taki nick :rotfl:
Earth
Earth
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie obiecuj pamiętliwy jestem haha ;D

To dobrze, im bardziej pamiętliwy, tym mniej stratny. :D Ja ciągle zapominam, że ktoś jest mi coś winien, albo, że mnie ktoś wkurzył i jestem miła a nie powinnam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no to polecam Cobena, dla mnie mistrz kryminałów

Starą listę książek do czytania straciłam, więc robię nową i zapisuję. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie będę czytał tylnej okładki, bo raczej będę czytał w necie ;D

Trafna uwaga ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym tak nie potrafił, zawsze jak mnie ktoś obudzi i jestem niewyspany to jestem cholernie zły. dziś mam usprawiedliwienie ;D

Mam tak na początku, potem mi przechodzi, gorzej jak jestem głodna, to sie nerwy pogłębiają :ninja: Długa podróż Cię czeka?:D

Konto usunięte
Konto usunięte: trochę na końcu, ale i tak jest słodka ;D

Ileż można wybaczyć dzięki urodzie, faceci ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: hahah a no zapomniałem, że Ty miałaś taki nick

No, zrobiła na mnie wrażenie w 3 części :zakochany: :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.