WueRZet
WueRZet
  11 Juli 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  13 August 2012
Nie zazdrośćcie, możecie do nas dołączyć. :rotfl:
:D
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
Earth
Earth: Nie zazdrośćcie, możecie do nas dołączyć.

Khal już spalony chlip chlip :smutny:
:D
Earth
Earth
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Khal już spalony chlip chlip :D

Już cały sezon obejrzała? ;o :D
Ja bardziej chlip chlipałam po kim innym ;D
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
Earth
Earth: Już cały sezon obejrzała? ;o :D Ja bardziej chlip chlipałam po kim innym ;D

No a jak? Pare nocek zarwałam :D
Po kim , po kim? :ziober2:
Earth
Earth
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No a jak? Pare nocek zarwałam :D Po kim , po kim?

To masz zdrowie, ja zarwałam dwie nocki odsypiając w dzień i chodze ciągle jak zombie ;o
Po 9 odcinku, przepłakałam do końca napisów, hahahah :rotfl: W książce to było jakieś takie nijakie, ale w serialu pięknie to zrobili :D
Teraz drugi sezon?:D
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
Earth
Earth: To masz zdrowie, ja zarwałam dwie nocki odsypiając w dzień i chodze ciągle jak zombie ;o Po 9 odcinku, przepłakałam do końca napisów, hahahah W książce to było jakieś takie nijakie, ale w serialu pięknie to zrobili :D Teraz drugi sezon?:D

Ja od kiedy pamiętam jestem nocnym markiem, nawet jak zarwę to daje radę w dzień :ziober2:Kurde, 9 odcinek a co tam było? Przypomnij bo ja już 2 sezon nawijam :ziober2:
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
Czy masz na myśli 9 odcinek 2 sezonu? :D
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
W ogóle to najbardziej jest mi bliska w tym serialu Daenerys z Khalem, na te sceny z nimi cały czas czekałam :D
Earth
Earth
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja od kiedy pamiętam jestem nocnym markiem, nawet jak zarwę to daje radę w dzień Kurde, 9 odcinek a co tam było? Przypomnij bo ja już 2 sezon nawijam

I z wiekiem nic się nie zmienia? (To nie złośliwość, ja mam 21 i już nie bardzo tak mogę. :rotfl:)
- Ser Ilynie, przynieś mi głowę zdrajcy! :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy masz na myśli 9 odcinek 2 sezonu? :D

Nie, pierwszego, w drugim w sumie nic mnie nie ruszyło, poza scenami z Tyrionem może. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle to najbardziej jest mi bliska w tym serialu Daenerys z Khalem, na te sceny z nimi cały czas czekałam :D

Teraz co oglądasz to będzie nieco irytująca, przynajmniej ja jej nie mogłam znieść, bo zachowywała się jak pomylona, ale w książce.. :zakochany: Stąd jej imię jako nick sobie wzięłam. :D Zdradzę Ci tylko, że Drogo się pojawi w drugim sezonie też na chwile :D
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
Earth
Earth: I z wiekiem nic się nie zmienia? (To nie złośliwość, ja mam 21 i już nie bardzo tak mogę. ) - Ser Ilynie, przynieś mi głowę zdrajcy!

Miałam okres tzw "podupadłości " hahaha z 5 lat temu, gdzie zawalałam noc za nocą przez jakieś 3 miesiące?, potem z pół roku dochodziłam do siebie :D Miałam nawet jakieś zwidy już czasami, albo różne akcje ze dzień z nocą mi się mylił, raz dziecko w sobotę do skzoły zaprowadziłam bo nie zczaiłam ze to weekend i takie tam :D
Och, mnie to nie rozczuliło jakoś :D

Earth
Earth: Nie, pierwszego, w drugim w sumie nic mnie nie ruszyło, poza scenami z Tyrionem może. :D

Ok :D

Earth
Earth: Teraz co oglądasz to będzie nieco irytująca, przynajmniej ja jej nie mogłam znieść, bo zachowywała się jak pomylona, ale w książce.. Stąd jej imię jako nick sobie wzięłam. :D Zdradzę Ci tylko, że Drogo się pojawi w drugim sezonie też na chwile :D

No już trochę zaczyna być taka :D
A 3 sezon, oglądałaś?
Earth
Earth
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam okres tzw "podupadłości " hahaha z 5 lat temu, gdzie zawalałam noc za nocą przez jakieś 3 miesiące?, potem z pół roku dochodziłam do siebie :D Miałam nawet jakieś zwidy już czasami, albo różne akcje ze dzień z nocą mi się mylił, raz dziecko w sobotę do skzoły zaprowadziłam bo nie zczaiłam ze to weekend i takie tam :D Och, mnie to nie rozczuliło jakoś :D

O kurdę, Twój organizm przeszedł piekło :D Zwidy już przechodziłam, mylenie pór dnia i nocy też, ale w takim stanie łatwo o świadomy sen, miałam tak jak zarywałam noce do egzaminów. :D
Jak to rozczuliło? :wtf: :O Przerażasz mnie. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: No już trochę zaczyna być taka :D A 3 sezon, oglądałaś?

Nie pamiętam w którym odcinku, ale rozmawiała z takim grubasem na schodach, to przesadzili tam z bezsensem, nie wiem czemu robią z niej postać do irytowania :D
3 sezon dopiero w kwietniu 2013 :ninja:
Earth
Earth
  13 August 2012
Źle przeczytałam, hahaha. :rotfl:
Nie ruszyło, okej, rozumiem ;D
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
Earth
Earth: O kurdę, Twój organizm przeszedł piekło :D Zwidy już przechodziłam, mylenie pór dnia i nocy też, ale w takim stanie łatwo o świadomy sen, miałam tak jak zarywałam noce do egzaminów. :D Jak to rozczuliło? :O Przerażasz mnie.

Mój organizm przeżywał gorsze piekła od tego :ziober2:
Buahahaha :rotfl:

Earth
Earth: 3 sezon dopiero w kwietniu 2013

Ale bieda, chyba spowolnię zatem swe oglądanie 2 sezonu :D
Earth
Earth
  13 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój organizm przeżywał gorsze piekła od tego Buahahaha

Morza.. ptfu, oceany alkoholu i innych używek jak się domyślam.. :DDD
Tu nie ma nic do śmiechu. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale bieda, chyba spowolnię zatem swe oglądanie 2 sezonu :D

W sumie tak, nie masz się co śpieszyć. :D Robią serię przez rok a i tak mają jakoś dziwacznie ograniczone fundusze i nie robią wszystkiego jak trzeba. :D
Poza tym, może i Ty zabierzesz się za książki? :ziober2:

(Niechcący kliknęłam coś i mnie wywaliło, dobrze, że zapisuje się treść w okienkach teraz :D)
yeahbana
yeahbana
  13 August 2012
Earth
Earth: Morza.. ptfu, oceany alkoholu i innych używek jak się domyślam.. :DDD Tu nie ma nic do śmiechu.

Tak, innych używek też, zapaści i takie tam, ale jeszcze zipię :ziober2:
No jasne, gdyby było tak jak za pierwszym razem zrozumiałaś od dzisiaj patrzyłabyś na mnie jak na psychopatkę hahahaha.

Earth
Earth: Poza tym, może i Ty zabierzesz się za książki?

Z chęcia , jak dorwę, bo kupywac mi się nie chce :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.