lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 148 z 822
To masz zdrowie, ja zarwałam dwie nocki odsypiając w dzień i chodze ciągle jak zombie ;o
Po 9 odcinku, przepłakałam do końca napisów, hahahah
W książce to było jakieś takie nijakie, ale w serialu pięknie to zrobili :D Teraz drugi sezon?:D
Earth: To masz zdrowie, ja zarwałam dwie nocki odsypiając w dzień i chodze ciągle jak zombie ;o
Po 9 odcinku, przepłakałam do końca napisów, hahahah W książce to było jakieś takie nijakie, ale w serialu pięknie to zrobili :D
Teraz drugi sezon?:D
Ja od kiedy pamiętam jestem nocnym markiem, nawet jak zarwę to daje radę w dzień
Kurde, 9 odcinek a co tam było? Przypomnij bo ja już 2 sezon nawijam 
W ogóle to najbardziej jest mi bliska w tym serialu Daenerys z Khalem, na te sceny z nimi cały czas czekałam :D
Konto usunięte: Ja od kiedy pamiętam jestem nocnym markiem, nawet jak zarwę to daje radę w dzień Kurde, 9 odcinek a co tam było? Przypomnij bo ja już 2 sezon nawijam
I z wiekiem nic się nie zmienia? (To nie złośliwość, ja mam 21 i już nie bardzo tak mogę.
) - Ser Ilynie, przynieś mi głowę zdrajcy!
Nie, pierwszego, w drugim w sumie nic mnie nie ruszyło, poza scenami z Tyrionem może. :D
Konto usunięte: W ogóle to najbardziej jest mi bliska w tym serialu Daenerys z Khalem, na te sceny z nimi cały czas czekałam :D
Teraz co oglądasz to będzie nieco irytująca, przynajmniej ja jej nie mogłam znieść, bo zachowywała się jak pomylona, ale w książce..
Stąd jej imię jako nick sobie wzięłam. :D Zdradzę Ci tylko, że Drogo się pojawi w drugim sezonie też na chwile :DEarth: I z wiekiem nic się nie zmienia? (To nie złośliwość, ja mam 21 i już nie bardzo tak mogę. )
- Ser Ilynie, przynieś mi głowę zdrajcy!
Miałam okres tzw "podupadłości " hahaha z 5 lat temu, gdzie zawalałam noc za nocą przez jakieś 3 miesiące?, potem z pół roku dochodziłam do siebie :D Miałam nawet jakieś zwidy już czasami, albo różne akcje ze dzień z nocą mi się mylił, raz dziecko w sobotę do skzoły zaprowadziłam bo nie zczaiłam ze to weekend i takie tam :D
Och, mnie to nie rozczuliło jakoś :D
Ok :D
Earth: Teraz co oglądasz to będzie nieco irytująca, przynajmniej ja jej nie mogłam znieść, bo zachowywała się jak pomylona, ale w książce.. Stąd jej imię jako nick sobie wzięłam. :D Zdradzę Ci tylko, że Drogo się pojawi w drugim sezonie też na chwile :D
No już trochę zaczyna być taka :D
A 3 sezon, oglądałaś?
Konto usunięte: Miałam okres tzw "podupadłości " hahaha z 5 lat temu, gdzie zawalałam noc za nocą przez jakieś 3 miesiące?, potem z pół roku dochodziłam do siebie :D Miałam nawet jakieś zwidy już czasami, albo różne akcje ze dzień z nocą mi się mylił, raz dziecko w sobotę do skzoły zaprowadziłam bo nie zczaiłam ze to weekend i takie tam :D
Och, mnie to nie rozczuliło jakoś :D
O kurdę, Twój organizm przeszedł piekło :D Zwidy już przechodziłam, mylenie pór dnia i nocy też, ale w takim stanie łatwo o świadomy sen, miałam tak jak zarywałam noce do egzaminów. :D
Jak to rozczuliło?
:O Przerażasz mnie. 
Nie pamiętam w którym odcinku, ale rozmawiała z takim grubasem na schodach, to przesadzili tam z bezsensem, nie wiem czemu robią z niej postać do irytowania :D
3 sezon dopiero w kwietniu 2013

Earth: O kurdę, Twój organizm przeszedł piekło :D Zwidy już przechodziłam, mylenie pór dnia i nocy też, ale w takim stanie łatwo o świadomy sen, miałam tak jak zarywałam noce do egzaminów. :D
Jak to rozczuliło? :O Przerażasz mnie.
Mój organizm przeżywał gorsze piekła od tego

Buahahaha

Ale bieda, chyba spowolnię zatem swe oglądanie 2 sezonu :D
Morza.. ptfu, oceany alkoholu i innych używek jak się domyślam.. :DDD
Tu nie ma nic do śmiechu.

W sumie tak, nie masz się co śpieszyć. :D Robią serię przez rok a i tak mają jakoś dziwacznie ograniczone fundusze i nie robią wszystkiego jak trzeba. :D
Poza tym, może i Ty zabierzesz się za książki?

(Niechcący kliknęłam coś i mnie wywaliło, dobrze, że zapisuje się treść w okienkach teraz :D)
Earth: Morza.. ptfu, oceany alkoholu i innych używek jak się domyślam.. :DDD
Tu nie ma nic do śmiechu.
Tak, innych używek też, zapaści i takie tam, ale jeszcze zipię

No jasne, gdyby było tak jak za pierwszym razem zrozumiałaś od dzisiaj patrzyłabyś na mnie jak na psychopatkę hahahaha.
Z chęcia , jak dorwę, bo kupywac mi się nie chce :D