WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ej kurde nie, ale po opisie już mi się podoba :P jutro obejrzę :P

To co Samuel tam zrobil to masakra jest, wrocil na właściwy tor:D
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz w Jak poznałem waszą matkę jest Iglesias

To stary sezon, wkuwial mnie ten Iglesias strasznie:P
Konto usunięte
Konto usunięte: ja Harrego swoim dzieciakom na bank dam do czytania ;D i będę pilnował żeby przeczytali

No ja to samo:D Tyle, ze ciotka zaebala mi Zakon Feniksa i musze sie do niej przejechac, a daleko mieszka w szczecinie.
Enkido
Enkido: Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Nic się nie dzieje, kompletne dno, skupia sie na pokazaniu jakiś emocji u tej pary, często są zblizenia właśnie twarzy,a jakie emocje mogą przekazać widzowi beztalencia?:P
Ogółem fabuła jest kompletnie z dupy.
Enkido
Enkido: A na czym polega Twoja prowokacja?

Na Popka jeszcze nie wzialem nikogo, ale wejdz sobie na RiM na temat Sunrise i zobaczysz:D
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To co Samuel tam zrobil to masakra jest, wrocil na właściwy tor:D

jutro oblukam
Konto usunięte
Konto usunięte: To stary sezon, wkuwial mnie ten Iglesias strasznie:P

ja tam często ogólnie seriali nie oglądam :P
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam często ogólnie seriali nie oglądam :P

No ja też nie właśnie, ale Dextera uwielbiam, Teorie wielkiego podrywu obejrzalemjeden odcinek, i House;a mialem zaczac ogladac tak od poczatku do konca, a nie ze na TVP 2 losowo i na razie tez 1 odcinek widzialem:P i kiedys Chirurgow ogladalem troche, tez swietne:D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i kiedys Chirurgow ogladalem troche, tez swietne:D

Mnie dziewczyna w to wkręciła, jestem w trakcie 3 sezonu :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: Mnie dziewczyna w to wkręciła, jestem w trakcie 3 sezonu :P

Ja musiałbym od początku to zacząć oglądać bo wtedy zacząłem jakoś losowo a potem juz ciagle ogladalem wiec dobrze byloby wszystkie sezonu ogarnać:P
Jak zaliczę termodynamikę to się za to zabiorę:D
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: House;a mialem zaczac ogladac

ja każdy sezon obejrzałem :P mój ulubiony serial obok Gry o tron :P a kiedyś się jarałem Skazanym na śmierć :D
Enkido
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na Popka jeszcze nie wzialem nikogo, ale wejdz sobie na RiM na temat Sunrise i zobaczysz:D

Ładnie powkręcani :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 Agosto 2012
dobra rozmówka widze się toczy
Zmierzch - Potter - Dwóch i Pół

:d
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a każdy sezon obejrzałem :P mój ulubiony serial obok Gry o tron :P a kiedyś się jarałem Skazanym na śmierć :D

Ja skazanego pomylilem odcinki bo jakos zle ponumerowane na plytce byly i potem odpuscilem:D Ale moze kiedys obejrze tez:P Duzo jest do ogladania:D
Grę o tron chciałem najpierw ksiazke przeczytac, ale dziewczyna mowi, ze tylko seks tam jest i, że fajne mam pragnienia w ksiazkach:P
Ale jak wiem, ze tam jest chyba z 7 czesci tego to piedole, nie lubie takich dlugich sag, Harry to by wyjatek za dzieciaka:P
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Grę o tron chciałem najpierw ksiazke przeczytac, ale dziewczyna mowi, ze tylko seks tam jest i, że fajne mam pragnienia w ksiazkach:P Ale jak wiem, ze tam jest chyba z 7 czesci tego to piedole, nie lubie takich dlugich sag, Harry to by wyjatek za dzieciaka:P

no właśnie gry o tron masz dużo tomów :P też nie czytałem, ale w końcu przeczytam :P

a książkę " Ojciec chrzestny " czytałeś ? :P
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: Ładnie powkręcani

Łysemu nerwy puściły:D
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie gry o tron masz dużo tomów :P też nie czytałem, ale w końcu przeczytam :P

Ja przeczytam 1 tom, i pewnie odpuszcze, chyba, ze mnie na maksa wkręci, ale nie sądzę.
Teraz 10 książek nowych stoi więc odpuszczam kupowanie chwilowo i Gra o Tron poczeka:D
Konto usunięte
Konto usunięte: a książkę " Ojciec chrzestny " czytałeś ? :P

Wstyd się przyznać, ale nie i oczywiście jest u mnie na strnie na półce "Chce przeczytac", ale szukam wydania z miekka okladka:Pbede musial w necie chyba kupic
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wstyd się przyznać, ale nie

ja czytałem, zajebista ;D całą trylogie tez obejrzałem ;)
Enkido
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Łysemu nerwy puściły:D

Obczaj mojego posta tam :rotfl:
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja czytałem, zajebista ;D całą trylogie tez obejrzałem ;)

Ja kiedyś własnie w polowie trylogie wyłączyłem i powiedziałem sobie, ze piedole, dopoki nie przeczytam, nie ruszam tego:P
A Jestem Bogiem oglądałeś?:D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 Agosto 2012
Gutek to widziałeś ?

...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.