lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 131 z 822
To co Samuel tam zrobil to masakra jest, wrocil na właściwy tor:D
To stary sezon, wkuwial mnie ten Iglesias strasznie:P
Konto usunięte: ja Harrego swoim dzieciakom na bank dam do czytania ;D i będę pilnował żeby przeczytali
No ja to samo:D Tyle, ze ciotka zaebala mi Zakon Feniksa i musze sie do niej przejechac, a daleko mieszka w szczecinie.
Nic się nie dzieje, kompletne dno, skupia sie na pokazaniu jakiś emocji u tej pary, często są zblizenia właśnie twarzy,a jakie emocje mogą przekazać widzowi beztalencia?:P
Ogółem fabuła jest kompletnie z dupy.
Na Popka jeszcze nie wzialem nikogo, ale wejdz sobie na RiM na temat Sunrise i zobaczysz:D
No ja też nie właśnie, ale Dextera uwielbiam, Teorie wielkiego podrywu obejrzalemjeden odcinek, i House;a mialem zaczac ogladac tak od poczatku do konca, a nie ze na TVP 2 losowo i na razie tez 1 odcinek widzialem:P i kiedys Chirurgow ogladalem troche, tez swietne:D
Konto usunięte: a każdy sezon obejrzałem :P mój ulubiony serial obok Gry o tron :P a kiedyś się jarałem Skazanym na śmierć :D
Ja skazanego pomylilem odcinki bo jakos zle ponumerowane na plytce byly i potem odpuscilem:D Ale moze kiedys obejrze tez:P Duzo jest do ogladania:D
Grę o tron chciałem najpierw ksiazke przeczytac, ale dziewczyna mowi, ze tylko seks tam jest i, że fajne mam pragnienia w ksiazkach:P
Ale jak wiem, ze tam jest chyba z 7 czesci tego to piedole, nie lubie takich dlugich sag, Harry to by wyjatek za dzieciaka:P
Konto usunięte: Grę o tron chciałem najpierw ksiazke przeczytac, ale dziewczyna mowi, ze tylko seks tam jest i, że fajne mam pragnienia w ksiazkach:P
Ale jak wiem, ze tam jest chyba z 7 czesci tego to piedole, nie lubie takich dlugich sag, Harry to by wyjatek za dzieciaka:P
no właśnie gry o tron masz dużo tomów :P też nie czytałem, ale w końcu przeczytam :P
a książkę " Ojciec chrzestny " czytałeś ? :P
Łysemu nerwy puściły:D
Konto usunięte: no właśnie gry o tron masz dużo tomów :P też nie czytałem, ale w końcu przeczytam :P
Ja przeczytam 1 tom, i pewnie odpuszcze, chyba, ze mnie na maksa wkręci, ale nie sądzę.
Teraz 10 książek nowych stoi więc odpuszczam kupowanie chwilowo i Gra o Tron poczeka:D
Wstyd się przyznać, ale nie i oczywiście jest u mnie na strnie na półce "Chce przeczytac", ale szukam wydania z miekka okladka:Pbede musial w necie chyba kupic