WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, zajebisty film .. musiałbym książkę przeczytać :P obejrzyj Siłę spokoju jeśli jeszcze nie widziałeś :P

No ogarnij, wszystkie 3 części rozwalaja na łopatki chocaż w 2 pierwsze sto stron muli:D
Siła spokoju-kiedyś zacząłem, ale widząc go słyszałem ciągle "Scottie doesn't know'' i poszedłem grac w kosza:P
Tak myślałem nad 'Skóra w ktorej zyje" podobno niezle zeschizowany, ale nie wiem:P
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak myślałem nad 'Skóra w ktorej zyje" podobno niezle zeschizowany, ale nie wiem:P

nie znam :P
Konto usunięte
Konto usunięte: "Scottie doesn't know''

Eurotrip :rock:
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znam :P

Almodovar:D
Ty, a oglądałeś ten kryminał 'Tajemnice Los Angeles"? co Oscary wyłapał.
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty, a oglądałeś ten kryminał 'Tajemnice Los Angeles"? co Oscary wyłapał.

nie oglądałem :P a ekranizacje powieści Cobena " nie mów nikomu " ? tylko francuski film to jest , a za tym kinem nie przepadam :P project x odpaliłem właśnie po raz 2 :P
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie oglądałem :P a ekranizacje powieści Cobena " nie mów nikomu " ? tylko francuski film to jest , a za tym kinem nie przepadam :P project x odpaliłem właśnie po raz 2 :P

No właśnie nie oglądałem tego a kiedyś miałem na kompie bo książki nie przeczytałem:P
Dzisiaj własnie przyszedł mi Cobena ;Ostatni szczegół':D
Project X spoko film, odmóżdżający, ale nie ogląda się go źle i muzyka zaje bista:D
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Project X spoko film, odmóżdżający, ale nie ogląda się go źle i muzyka zaje bista:D

no dokładnie, ale kurde chyba jednak co innego wybiorę na wieczór haha ;d wole jakąś głupią komedię :D ' porąbani ' da się oglądać ?
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tajemnice Los Angeles

Ten z Kim Basinger? Świetny film, ma klimat :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: Ten z Kim Basinger? Świetny film, ma klimat :)

Ten, ten.A ja właśnie książkę skończyłem wczoraj i trochę mnie przez to film zawiódł, w sensie za dużo pominęli, niektóre postaci niewiadomo skąd się wzięły itp.
Ale rola Crowe'a i Specey'a to jest mistrzostwo świata:zakochany::D
Konto usunięte
Konto usunięte: no dokładnie, ale kurde chyba jednak co innego wybiorę na wieczór haha ;d wole jakąś głupią komedię :D ' porąbani ' da się oglądać ?

No nie jest zły, taka parodia slasherów, ale jakoś bardzo dużo się nie pośmiejesz.Ta Sexpedycje ogladałes?:D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: film zawiódł, w sensie za dużo pominęli, niektóre postaci niewiadomo skąd się wzięły itp.

To samo miałem oglądając kolejne części Harry'ego Pottera
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: To samo miałem oglądając kolejne części Harry'ego Pottera

No może trochę tak.Ja książki mam bardzo wysoko ocenione z sentymentu i, że dzieciakiem wtedy byłem bo teraz jak dojrzałem to raczej bardziej kryminały, chociaż kiedyś do Harry;ego też wroce.
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta Sexpedycje ogladałes?:D

z 2 razy :D cały czas się zastanawiam co obejrzeć a już ta godzina :D
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z 2 razy :D cały czas się zastanawiam co obejrzeć a już ta godzina :D

Ten jego starszy brat zaje bisty był, co go ciagle tyral, o ile dobrze pamiętam:crylol:
Sam jeszcze nie wiem co ogarnąć na dziś:Dzaraz wróce do Twojej listy to Ci cos polece;p
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sam jeszcze nie wiem co ogarnąć na dziś:Dzaraz wróce do Twojej listy to Ci cos polece;p

albo odpale comedy central i Jak poznałem waszą matkę powinno lecieć :D
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Dziewczyna z ekstraklasy nie taki śmieszny, ale nawet spoko:P
Faceci w czerni 3 nie ogladałem, ale Pitbull robil singla wiec film ma 2 oceny nizej na wstepie:P
Jeden dzien sobie obejrzyj, romansidlo z Ann Heathaway(moglem zle napisac:P)

BTW.GUTEK, MASZ ZMIERZCH:szok:
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: albo odpale comedy central i Jak poznałem waszą matkę powinno lecieć :D

Barney Stinson mistrz:rock::D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.