lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 129 z 822
Konto usunięte: tak, zajebisty film ..
musiałbym książkę przeczytać :P
obejrzyj Siłę spokoju jeśli jeszcze nie widziałeś :P
No ogarnij, wszystkie 3 części rozwalaja na łopatki chocaż w 2 pierwsze sto stron muli:D
Siła spokoju-kiedyś zacząłem, ale widząc go słyszałem ciągle "Scottie doesn't know'' i poszedłem grac w kosza:P
Tak myślałem nad 'Skóra w ktorej zyje" podobno niezle zeschizowany, ale nie wiem:P
Konto usunięte: nie oglądałem :P a ekranizacje powieści Cobena " nie mów nikomu " ? tylko francuski film to jest , a za tym kinem nie przepadam :P project x odpaliłem właśnie po raz 2 :P
No właśnie nie oglądałem tego a kiedyś miałem na kompie bo książki nie przeczytałem:P
Dzisiaj własnie przyszedł mi Cobena ;Ostatni szczegół':D
Project X spoko film, odmóżdżający, ale nie ogląda się go źle i muzyka zaje bista:D
Ten, ten.A ja właśnie książkę skończyłem wczoraj i trochę mnie przez to film zawiódł, w sensie za dużo pominęli, niektóre postaci niewiadomo skąd się wzięły itp.
Ale rola Crowe'a i Specey'a to jest mistrzostwo świata
:DKonto usunięte: no dokładnie, ale kurde chyba jednak co innego wybiorę na wieczór haha ;d wole jakąś głupią komedię :D ' porąbani ' da się oglądać ?
No nie jest zły, taka parodia slasherów, ale jakoś bardzo dużo się nie pośmiejesz.Ta Sexpedycje ogladałes?:D