WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: Droga do zwycięstwa?

Lol, nie tak :P
Ucieczka do zwycięstwa :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak mi na We are Marshall ;d

ja płakałem nawet jak zabijali Godzille :D

ostatnio chyba łzy mi leciały na Czasie Wojny
filmy ze zwierzętami mnie rozbrajają
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  8 августа 2012
RexMundi
RexMundi: Gang z boiska :P

też fajny
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: roga do zwycięstwa?

nie, na pewno nie to:)
RexMundi
RexMundi: poleciała mi łza na tym

No ja właśnie bardziej płaczę przeważnie na sportowych niż na wyciskaczach łez.

Kuwa, przypomniałem sobie, Blindside właśnie, Gutek napisał już jako Big Mike:D.
Na Warriorze też płakałem na końcu, zarąbisty jest, widzieliście?:)
RexMundi
RexMundi: am cos poszło że jedne z drugim nie chcieli być pobici przez innych

A to tego nie czytałem:lol2: Slyszalem, że się tylko nie lubią:D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja właśnie bardziej płaczę przeważnie na sportowych

tu to nawet nie ma co filmów oglądać
wystarczy odpalić takiego Janikowskiego , panczenistki czy walke Kowalczyk o złoto w Vancouver
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: Ucieczka do zwycięstwa :)

Z tym to dobra akcja była, jak byłem dzieckiem i chciałem to oglądać to rodzice mi powiedzieli, że jeśli zjem kolację całą to będę mogł, a na kolacje były 3 kanapki z pomidorem, ktorego nienawidzilem. Dalem rade zjesc i obejrzalem:P
I nie wiedzialem, ze tam gra Caine, jeden z moich ulubionych aktorów:)
Enkido
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z tym to dobra akcja była, jak byłem dzieckiem i chciałem to oglądać to rodzice mi powiedzieli, że jeśli zjem kolację całą to będę mogł, a na kolacje były 3 kanapki z pomidorem, ktorego nienawidzilem. Dalem rade zjesc i obejrzalem:P I nie wiedzialem, ze tam gra Caine, jeden z moich ulubionych aktorów:)

Pamiętam swego czasu miałem fazę na czytanie książek na temat III Rzeszy. Przeczytałem m. in. "Noc Długich Noży" i "Vaterland". Kiedyś chciałem obejrzeć w TV film na podstawie tej drugiej książki, ale nie dało rady :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  8 августа 2012
okej pany, ja spiedalam spać, bo jutro cały dzień bedę w nerwach aż do samego wieczora :D
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
RexMundi
RexMundi: wystarczy odpalić takiego Janikowskiego , panczenistki czy walke Kowalczyk o złoto w Vancouver

W takich przypadkach to nie płaczę akurat, ale tak mi serce bije, że boję się, że padnę na zawał i chyba serio będę musiał ograniczyć transmisję Polaków bo takie coś mi raczej nie słuzy:P
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: Pamiętam swego czasu miałem fazę na czytanie książek na temat III Rzeszy. Przeczytałem m. in. "Noc Długich Noży" i "Vaterland". Kiedyś chciałem obejrzeć w TV film na podstawie tej drugiej książki, ale nie dało rady :P

No ja niestety jakoś nie lubiłem tej tematyki, chciałem przeczytać kiedyś Mein Kampf, ale tylko zaszedłem do sklepu, pomyślałem sobie na spokojnie, że nie spodoba mi się na pewno i odpuściłem. O wiele bardziej podobały mi się te wyprawy krzyżackie itp, ale już bardzo dobrze tego nie pamiętam bo teraz uczę się tylko o bzdurnych cyferkach więc, żeby zachować chociaż umiejętność pisania czego moim wykładowcom niektórym brakuje staram się jak najwięcej ksiązżek czytać:P
Konto usunięte
Konto usunięte: okej pany, ja spiedalam spać, bo jutro cały dzień bedę w nerwach aż do samego wieczora :D

Ja jeszcze zostaje, ale jutro to będzie masakra, na meczu mnie nie będzie tutaj, będe rzucal wszystkim o sciane przy rodzicach dziewczyny:D
Gutek909
Gutek909
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na meczu mnie nie będzie tutaj

mnie też nie, będę spokojnie oglądał w tv lub w pubie z kumplami :P
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie też nie, będę spokojnie oglądał w tv lub w pubie z kumplami :P

Ja się boję, że wybuchnę przy rodzicach dziewczyny i poznają mnie ze złej strony:D
Enkido
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz uczę się tylko o bzdurnych cyferkach

Co studiujesz jeśli można zapytać?
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: Co studiujesz jeśli można zapytać?

Mechanika i budowa maszyn. Specjalność :Eksploatacja Siłowni Okrętowych.:mrgreen:
Co ciekawe jestem z klasy humanistycznej i dzień przed składaniem papierów było pewne, że idę na dziennikarza sportowego:D
Zachciało mi się kasy:P
Enkido
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mechanika i budowa maszyn. Specjalność :Eksploatacja Siłowni Okrętowych.

A co to ma z cyferkami wspólnego?

Konto usunięte
Konto usunięte: Co ciekawe jestem z klasy humanistycznej i dzień przed składaniem papierów było pewne, że idę na dziennikarza sportowego:D Zachciało mi się kasy:P

Ja z chęcią zostałbym komentatorem sportowym ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.