WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: A co to ma z cyferkami wspólnego?

Niestety na razie wszystko.
Termodynamika, mechanika płynów, maszyny i napędy elektryczne itp itd. Wszędzie jakieś liczenie, jak nie cyferkami to literkami.Dopiero teraz ma być coś praktycznego w końcu, ale oczywiście cyferki nie znikną:and:
Enkido
Enkido: Ja z chęcią zostałbym komentatorem sportowym ;)

Ja może bardziej juz redaktorem w jakiejś gazecie bo jak sobie pomyślę, że miałbym komentować mecz takiego Federera to po pierwszym meczu by mnie wyebali:D Ale na pewno nie byłbym w sumie gorszy niż taki Wanio:P
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety na razie wszystko. Termodynamika, mechanika płynów, maszyny i napędy elektryczne itp itd. Wszędzie jakieś liczenie, jak nie cyferkami to literkami.Dopiero teraz ma być coś praktycznego w końcu, ale oczywiście cyferki nie znikną

To na moich długo byś nie wytrzymał :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja może bardziej juz redaktorem w jakiejś gazecie bo jak sobie pomyślę, że miałbym komentować mecz takiego Federera to po pierwszym meczu by mnie wyebali:D Ale na pewno nie byłbym w sumie gorszy niż taki Wanio:P

Hehe, ja to tylko piłkę nożną bym komentował :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 августа 2012
jak wam idzie w kosza na google :P

już 30 pkt
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: To na moich długo byś nie wytrzymał :P

To co studiujesz?:P
Powiem Ci, ze jak tutaj wytrzmałem to już wszędzie bym chyba wytrzymał, nawet o robotyki się tu ocieram:D
Miałem ziomka na roku który przeniosł się z medycyny do nas, a potem na nią wrócił bo powiedział, że woli się uczyc tak samo dużo a coś rozumieć:P
Enkido
Enkido: Hehe, ja to tylko piłkę nożną bym komentował :P

Ja mógłbym kosza, tenisa, siatkówkę, boks, futbol amerykański, badmintona:P
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
RexMundi
RexMundi: ak wam idzie w kosza na google :P

Ooo, sprobuję bo w tym bieganiu co było wcześniej miałem słaby czas i się tylko wkuwiałem:D
Enkido
  8 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To co studiujesz?:P Powiem Ci, ze jak tutaj wytrzmałem to już wszędzie bym chyba wytrzymał, nawet o robotyki się tu ocieram:D Miałem ziomka na roku który przeniosł się z medycyny do nas, a potem na nią wrócił bo powiedział, że woli się uczyc tak samo dużo a coś rozumieć:P

Studiowałem, 2 lata temu rzuciłem, finanse i rachunkowość

RexMundi
RexMundi: jak wam idzie w kosza na google już 30 pkt

Jak na razie 21 pkt
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Na razie też 30, łatwiejsza niż te biegi:P Tam już mnie palce bolały a i tak szybciej nie biegł:D
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Enkido
Enkido: Studiowałem, 2 lata temu rzuciłem, finanse i rachunkowość

Moja mama to ukończyła, miała robić doktorat, ale siostra mi się urodziła i odpuściła.
Pamiętam jak ja pytałem z jakiegoś tam przedmiotu ekonomicznego:D
Enkido
  8 августа 2012
Coś mi nie idzie w tym koszu :nie:
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
33 Panowie:D
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
Musicie mi uwierzyć, ja nie umiem zbytnio bawić się w te screeny, ciemny jestem strasznie jeśli o taie technologie chodzi:P
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
42 wszystkie trafione, więcej sie chyba nie da już:D
Enkido
  8 августа 2012
Ja 24 jak do tej pory, ogarnąłem o co w tym biega :P
kuba92762
kuba92762
  8 августа 2012
U mnie teraz to 30 jak dużo błędów popełnię:D
Enkido
  8 августа 2012
Ja mam spację rozwaloną, więc nie mam łatwo :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.