lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 135 z 822
Niestety na razie wszystko.
Termodynamika, mechanika płynów, maszyny i napędy elektryczne itp itd. Wszędzie jakieś liczenie, jak nie cyferkami to literkami.Dopiero teraz ma być coś praktycznego w końcu, ale oczywiście cyferki nie znikną

Ja może bardziej juz redaktorem w jakiejś gazecie bo jak sobie pomyślę, że miałbym komentować mecz takiego Federera to po pierwszym meczu by mnie wyebali:D Ale na pewno nie byłbym w sumie gorszy niż taki Wanio:P
Konto usunięte: Niestety na razie wszystko.
Termodynamika, mechanika płynów, maszyny i napędy elektryczne itp itd. Wszędzie jakieś liczenie, jak nie cyferkami to literkami.Dopiero teraz ma być coś praktycznego w końcu, ale oczywiście cyferki nie znikną
To na moich długo byś nie wytrzymał :P
Konto usunięte: Ja może bardziej juz redaktorem w jakiejś gazecie bo jak sobie pomyślę, że miałbym komentować mecz takiego Federera to po pierwszym meczu by mnie wyebali:D Ale na pewno nie byłbym w sumie gorszy niż taki Wanio:P
Hehe, ja to tylko piłkę nożną bym komentował :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
To co studiujesz?:P
Powiem Ci, ze jak tutaj wytrzmałem to już wszędzie bym chyba wytrzymał, nawet o robotyki się tu ocieram:D
Miałem ziomka na roku który przeniosł się z medycyny do nas, a potem na nią wrócił bo powiedział, że woli się uczyc tak samo dużo a coś rozumieć:P
Ja mógłbym kosza, tenisa, siatkówkę, boks, futbol amerykański, badmintona:P
Konto usunięte: To co studiujesz?:P
Powiem Ci, ze jak tutaj wytrzmałem to już wszędzie bym chyba wytrzymał, nawet o robotyki się tu ocieram:D
Miałem ziomka na roku który przeniosł się z medycyny do nas, a potem na nią wrócił bo powiedział, że woli się uczyc tak samo dużo a coś rozumieć:P
Studiowałem, 2 lata temu rzuciłem, finanse i rachunkowość
Jak na razie 21 pkt
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Coś mi nie idzie w tym koszu 

Musicie mi uwierzyć, ja nie umiem zbytnio bawić się w te screeny, ciemny jestem strasznie jeśli o taie technologie chodzi:P
Ja 24 jak do tej pory, ogarnąłem o co w tym biega :P