WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ale pocieszasz Ty wez się lepiej ubierz za mnie bo mi się nie chce ;ninja:

Nie pocieszam, taka prawda ;D.
Kiedy ja mam ten sa problem, od kilku godzin zamierzam się ubrać i nie mam mocy. Do tego doszło już zrobienie obiadu, i też mi się nie chce. Bosz.

Psyche30
Psyche30: Całę szczeście dla niego bo poleciała by blokada pewnie

To na pewno ;D. No chyba, ze bym dostała zdjęcie ładnej klatki piersiowej, albo pleców:ninja:.

Psyche30
Psyche30: Chyba Cię poy.......ło

Okej !
To wracam do naturalnego koloru włosów, nie chce mi sie ich znów tlenić, nie wytrzymają tego mam wrażenie :ziober2:.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  4 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy ja mam ten sa problem, od kilku godzin zamierzam się ubrać i nie mam mocy. Do tego doszło już zrobienie obiadu, i też mi się nie chce. Bosz.

Chyba mi potrzebny jakiś mój prywatny ubieracz , bo ile można siedzieć w majtach i jakimś topie :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: To na pewno ;D. No chyba, ze bym dostała zdjęcie ładnej klatki piersiowej, albo pleców.

Co do klat bywały całkiem całkiem :ninja:
Pleców Panowie nie wysyłali bo chcieli przodem się pochwalić psia mać :crylol:

MaqdaIena
MaqdaIena: To wracam do naturalnego koloru włosów, nie chce mi sie ich znów tlenić, nie wytrzymają tego mam wrażenie .

ŻĘ CO? Jakiego naturalnego? Mysiego? :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: Chyba mi potrzebny jakiś mój prywatny ubieracz , bo ile można siedzieć w majtach i jakimś topie

Jak się ma lenia to można i nie powinno Ci być wstyd ! ;D
Chciałabyś by ktoś Cię ubierał ? Ja bym szału dostala :mrgreen:.

Psyche30
Psyche30: Co do klat bywały całkiem całkiem Pleców Panowie nie wysyłali bo chcieli przodem się pochwalić psia mać

Trza było przykrasów znaleźć na innych portalach i ich zdjęcia powysylać do rodzin:ninja:.

Psyche30
Psyche30: ŻĘ CO? Jakiego naturalnego? Mysiego?

Sama masz misi, ja mam naturalny hmm jasny brązowy w sumie :ziober2:.
Psyche30
Psyche30
  4 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jak się ma lenia to można i nie powinno Ci być wstyd ! ;D Chciałabyś by ktoś Cię ubierał ? Ja bym szału dostala .

A tyle do zrobienia , ojej :ninja:
Mógłby chociaż podawać i wachlowac przy okazji bo gorąc znów okropny :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Trza było przykrasów znaleźć na innych portalach i ich zdjęcia powysylać do rodzin.

A myśłisz ze ja tak umiem szukać? Ja nie w patrolu Rutkowskiego :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Sama masz misi, ja mam naturalny hmm jasny brązowy w sumie .

Czyli nie wiadomo jaki :ziober2:
Jak masz wracać do naturalnego to już lepiej farbuj :D
Ja też sobie strzelę niebawem jakąś mokke albo tiramisu :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 sierpnia 2012
Psyche30
Psyche30: A tyle do zrobienia , ojej Mógłby chociaż podawać i wachlowac przy okazji bo gorąc znów okropny

W majtach rób :ninja:.
A u mnie chyba chłodnawo, w sumie na zewnątrz nie bylam, ale stopy mi już zmarzly ;D.

Psyche30
Psyche30: A myśłisz ze ja tak umiem szukać? Ja nie w patrolu Rutkowskiego

Nie masz w sobie nic z detektywa ? :ninja:.

Psyche30
Psyche30: Czyli nie wiadomo jaki Jak masz wracać do naturalnego to już lepiej farbuj :D Ja też sobie strzelę niebawem jakąś mokke albo tiramisu

Wiadomo ;D, nie jest brzydki ;D.
Kurdę, sama nie wiem, najlepiej czuję się w blondzie, a kondycja włosa już tak siadła, że aż mi go żal ;D.
Nie mam pojecia co to za kolory :rotfl:.

Idę obiad robić, miłego ;*.
Psyche30
Psyche30
  4 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: W majtach rób . A u mnie chyba chłodnawo, w sumie na zewnątrz nie bylam, ale stopy mi już zmarzly ;D.

I wyjść do sklepu też? Twoje rady są bezcenne :ninja: :rotfl:
Pyry farciarze :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie masz w sobie nic z detektywa ? .

Mam ale cicho sza :ninja:

MaqdaIena
MaqdaIena: Wiadomo ;D, nie jest brzydki ;D. Kurdę, sama nie wiem, najlepiej czuję się w blondzie, a kondycja włosa już tak siadła, że aż mi go żal ;D. Nie mam pojecia co to za kolory .

Wiem wiem kobieto, ja tez musiałam z blondu zrezygnowac po 7 latach bo włosy były już tragiczne, a ja to jeszcze musiałąm miec platynę zawsze bez żadnego odcienia zółci więc niezle były maltretowane :rotfl:
A takie czekoladowe :ziober2:

Miłego :*
KorasPL
KorasPL
  5 sierpnia 2012
Co sie stalo z takim typkiem on byl chyba "kibicem" MU .Udzielal sie sporo na tym forum.Jechaliscie po nim ostro.Nie wiem czy ktos kojarzy o kogo mi chodzi:D

Takie pytanie z dupy wziete;D
Psyche30
Psyche30
  5 sierpnia 2012
Największy kibic jakiego znałam na fotce MU to był guciocoś tam.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sie stalo z takim typkiem on byl chyba "kibicem" MU .Udzielal sie sporo na tym forum.Jechaliscie po nim ostro.Nie wiem czy ktos kojarzy o kogo mi chodzi:D Takie pytanie z dupy wziete;D

Może o Rascala Ci chodzi?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sie stalo z takim typkiem on byl chyba "kibicem" MU .Udzielal sie sporo na tym forum.Jechaliscie po nim ostro.Nie wiem czy ktos kojarzy o kogo mi chodzi:D Takie pytanie z dupy wziete;D

Rascal czy tam ktoś ? :woot: chłopaki po nim ostro jechali, ale on sie chyba nie udzielał na forum sport :P
Gutek909
Gutek909
  5 sierpnia 2012
do spania :lol2:
KorasPL
KorasPL
  5 sierpnia 2012
Kurcze nie pamietam jak sie zwal:)
Udzielal sie dosc niedawno.
Krzychu na pewno bedzie wiedzial on pamieta wszystkich:D
KorasPL
KorasPL
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rascal czy tam ktoś ? chłopaki po nim ostro jechali, ale on sie chyba nie udzielał na forum sport :P

Nie no wlasnie sie udzielal i to sporo :P
kuba92762
kuba92762
  5 sierpnia 2012
Gorzej jak Lewandowski przejdzie niedługo do MU.Lewandowskiemu się kibicuje ale nie tym pajacom z Old Traford:D
Gutek909
Gutek909
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no wlasnie sie udzielal i to sporo :P

ten Rascal sporo sie na pewno nie udzielał bo bym pamietał :P chyba, że dziś alkohol mi zaszkodzil na pamięc :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.