lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 122 z 822
W sumie to sama nie wiem

MaqdaIena: Czyli miałaś jednolity kolor ? Ja wolę balejaż, własnie dlatego by włosow nie męczyć za bardzo :). Ostatni raz byłam w grudniu , i Ci powiem, że kurdę nie widać wielkiego odrostu, dlatego sie zastanawiam nad przejściem do naturalnego koloru.
A z drugiej strony marzy mi się totalna platyna, ale kurdę obawiam się, ze wylysieję .
Nie nie nie, miałam platynę w balejażu, ale to były bardzo cieniutkie pasemka ze wygladało jakbym była cała biała :D No i mimo balejażu włosy zaczęły się sypać okrutnie więc musiałam dać sobie z tym spokój.
A tematu z zapisami do typera jak nie było tak nie ma 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
ja bym sie nastawiał na koniec Olimpiady i dopiero zapisy
w sumie bez sesnu obstawiac już pierwsze spotknaia w sezonie - lepiej poczekac aż rusza wszystkie ligi
w sumie bez sesnu obstawiac już pierwsze spotknaia w sezonie - lepiej poczekac aż rusza wszystkie ligi
...Ignorance is bliss...
RexMundi: w sumie bez sesnu obstawiac już pierwsze spotknaia w sezonie - lepiej poczekac aż rusza wszystkie ligi
tak napisałem to mnie prawie zbanowali

kurde ja ciągle się zastanawiam czy poprowadzę, 3 tygodnie z września mi wypadają - zwłaszcza weekendy nie wiem czy będzie net ;/
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek