lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 123 z 822
jeszcze to przemyślę, ale naprawdę wypada mi wyjazd służbowy i może być ciężko a nie chce zawieźć typujących :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

AAAhahahahahah
.Niedobraś !
Konto usunięte: Nie nie nie, miałam platynę w balejażu, ale to były bardzo cieniutkie pasemka ze wygladało jakbym była cała biała :D No i mimo balejażu włosy zaczęły się sypać okrutnie więc musiałam dać sobie z tym spokój.
Też mi się kruszą, nie idzie tego opanować
.
Tej, Chłopaki mam pytanie.
Zna ktoś z Was jakiś cudowny szampon do samochodu, po którym nie trzeba wycierać do sucha czarnego lakieru, by nie było smug, i po którym nie trzeba stosować wosków, past bla bla... bo kurdę ręka mnie boli od wcierania tych płynów kurdę
.
Czo ?
.
Zna ktoś z Was jakiś cudowny szampon do samochodu, po którym nie trzeba wycierać do sucha czarnego lakieru, by nie było smug, i po którym nie trzeba stosować wosków, past bla bla... bo kurdę ręka mnie boli od wcierania tych płynów kurdę
.Czo ?
.
Rdzy Kamil nie ma prawie, zaczęło mi zżerać lekko próg kurdę
.
I gdzieś mi zaginął kapsel od felgi
.
Oczekuję współczucia !
.I gdzieś mi zaginął kapsel od felgi
.Oczekuję współczucia !

no toż kuźwa !
miałem zrobić screena z 55555 i coś mi odwróciło uwagę i zapomniałem
miałem zrobić screena z 55555 i coś mi odwróciło uwagę i zapomniałem