lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 114 z 822
Chcesz mnie zabić? Ja nie wytrzymam bez tego :D
Się tłumaczę, wyjątkowa sytuacja :D Koleś sam też w końcu już leciał do mnie z łapami ale się wystrachał mojego kumpla i zwiał , bo inaczej to może ładne limo bym dziś miała pod okiem

Nie dasz rady wypić chłodniejszej?
moonlight30: Się tłumaczę, wyjątkowa sytuacja :D Koleś sam też w końcu już leciał do mnie z łapami ale się wystrachał mojego kumpla i zwiał , bo inaczej to może ładne limo bym dziś miała pod okiem
Co to za zwierze, z łapami do kobiety, bosz.
Chyba, że masz takie umiejętności wyprowadzania ludzi z równowagi?

moonlight30: Lubię, a wydawało mi się ze już wszystkie lubelskie piłam a jednak nie, ta z mięta to jeszcze mi nie wpadła w łapki, w ogóle nie wiedziałam ze taka jest :D
No mało procentów ale dla zdrowotności , kiedyś moze
Bo to nowość jest
.W Selgrosie się do mnie uśmiechała, mówię Ci, miłość od pierwszego wejrzenia
.moonlight30: Oj to była wyjątkowa sytuacja w sumie, rzadko się dzieje ze aż tak stracę cierpliwość , ba nie pamiętam kiedy ostatnio taka sytuacja miała miejsce mimo ze mam spory temperament
Zacznij nosić kastet w torebce albo cos, bo kurdę z facetem nie wygrasz i następnym razem możesz nie stracić tylko glosu...Anno !
Bardzo pięknie
.
A dam, zmuszę się

Earth: Co to za zwierze, z łapami do kobiety, bosz.
Chyba, że masz takie umiejętności wyprowadzania ludzi z równowagi?
Stanęłam w obronie jednej dziewczyny więc czuję się rozgrzeszona, i jak widać znalazłam w sobie te umiejętności wyprowadzenia go z równowagi ale to taka wsza, gnida yebana że nie przyszło mi to trudno :D
Hahahaha, to tak jak ja kiedyś pokochałam w ten sposób żołądkową gorzką z mięta

MaqdaIena: Zacznij nosić kastet w torebce albo cos, bo kurdę z facetem nie wygrasz i następnym razem możesz nie stracić tylko glosu...Anno !
Widze że się o mnie troszczysz, miło , pomyślę nad tym

Ba

Fuj, ja wlasnie miętowych wódek nie lubię, dlatego do tej Lubelskiej nie byłam przekonana.
Ale sprytnie kupiłam ją w prezencie, bo wiedzialam że i tak zostanę nią poczęstowana
.Albo jakiś gaz pieprzowy, tylko pod wiatr nim nie psikaj:D.

No, brawo.

moonlight30: Stanęłam w obronie jednej dziewczyny więc czuję się rozgrzeszona, i jak widać znalazłam w sobie te umiejętności wyprowadzenia go z równowagi ale to taka wsza, gnida yebana że nie przyszło mi to trudno :D
A, no to bardzo ładnie z Twojej strony zatem. :D A ten gość powinien dostać po pysku. :)
Znikam, miłego dnia :-)
MaqdaIena: Fuj, ja wlasnie miętowych wódek nie lubię, dlatego do tej Lubelskiej nie byłam przekonana.
Ale sprytnie kupiłam ją w prezencie, bo wiedzialam że i tak zostanę nią poczęstowana.
Ja znów uwielbiam, albo dorzucić do drina świeżej mięty, pychota :D
Cwaniara

Hahahaha, bez obaw, wiem jakie po tym wrażenia :D
Kiedyś jak mieszkałam w ząbkach i wracałam z wawy pociągiem to w przedziale nas jacyś dekle nas zagazowali .
Earth: A, no to bardzo ładnie z Twojej strony zatem. :D A ten gość powinien dostać po pysku. :)
Znikam, miłego dnia :-)
Gość po pysku dostanie, mamy już jego namiary i będzie namierzony

Miłego.
na struny najlepsze białko od faceta :)
tak słyszałem
tak słyszałem

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.

:D