lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 113 z 822
A odnośnie Dżemu to dla mnie najlepszym ich kawałkiem jest ten
http://www.youtube.com/watch?v=xO7XulDxp1Y
http://www.youtube.com/watch?v=xO7XulDxp1Y
moonlight30: Nie pijam alkoholu juz
Miód, no właśnie, nie lubię tego cholerstwa ale chyba dobrze nawilża tam tam wewnątrz.
A chcialam Ci opowiedziec o moim nowym alkoholowym odkryciu, eh.
Miód pitny, to alkohol, ale skoro już nie pijesz, to zrób herbatę z wielką ilością miodu właśnie ;D, nie wiem czy pomoże ale u mnie zawsze koiło bół gardła. A powrót głosu wymaga czasu, i chyba tylko jego.

Oj mów, nie zaszkodzi

:zamienia się w słuch:
MaqdaIena: nie wiem czy pomoże ale u mnie zawsze koiło bół gardła. A powrót głosu wymaga czasu, i chyba tylko jego.
Ale gardło mnie w ogóle nie boli, po prostu straciłam struny głosowe, może od tego że się nadarłam niezle w niedziele jak chciałam się lać z jednym kolesiem albo od tego że pijam non stop coś lodowatego a za chwilę gorącą kawę i zbyt duża różnica temperatur.
Lubisz mohito ? Bo ja uwielbiam i ostatnio szukałam na prezent jakieś fajnej wódki, i znalazłam taką o smaku mięty z limonką ( Lubelska), wzięłam i u znajomej ją spróbowalam. Byłam sceptycznie nastawiona, ale kurdę jest boska. Jak nie chcesz pić na czysto, to można zrobić drina ze sprajtem, limonką lub cytryną, świeżą miętą i o jesu, jesteś w niebie, bo smakuje jak mohito własnie :D. Minus jeden, ma tylko 34%
.Ło kurdę, to ja nie wiem, nigdy nie 'straciłam' strun.
De facto chrypiałam nie raz, ale bolało mnie przy tym gardło, wiec to nie to samo :D
;o.
Odstaw alkohol jednak :D.
moonlight30: albo od tego że pijam non stop coś lodowatego a za chwilę gorącą kawę i zbyt duża różnica temperatur.
To i to powyższe było przyczyną, za karę musisz cierpieć trochę
.
MaqdaIena: Lubisz mohito ? Bo ja uwielbiam i ostatnio szukałam na prezent jakieś fajnej wódki, i znalazłam taką o smaku mięty z limonką ( Lubelska), wzięłam i u znajomej ją spróbowalam. Byłam sceptycznie nastawiona, ale kurdę jest boska. Jak nie chcesz pić na czysto, to można zrobić drina ze sprajtem, limonką lub cytryną, świeżą miętą i o jesu, jesteś w niebie, bo smakuje jak mohito własnie :D. Minus jeden, ma tylko 34%.
Lubię, a wydawało mi się ze już wszystkie lubelskie piłam a jednak nie, ta z mięta to jeszcze mi nie wpadła w łapki, w ogóle nie wiedziałam ze taka jest :D
No mało procentów ale dla zdrowotności , kiedyś moze

MaqdaIena: Ło kurdę, to ja nie wiem, nigdy nie 'straciłam' strun.
De facto chrypiałam nie raz, ale bolało mnie przy tym gardło, wiec to nie to samo :D
No ja też zgłupiałam właśnie, bo tak bez bólu gardła nie mogę gadać.
Oj to była wyjątkowa sytuacja w sumie, rzadko się dzieje ze aż tak stracę cierpliwość , ba nie pamiętam kiedy ostatnio taka sytuacja miała miejsce mimo ze mam spory temperament

Cierpienie uszlachetnia więc będę cierpieć juz bez narzekań