lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 112 z 822
Niemen to jednak chyba co najmniej klasa wyżej i trudno jest porównywać ich style, osobowości i klasyfikować kto lepszy, kto gorszy. Obaj byli, są i będą znaczącymi postaciami na polskiej scenie muzycznej. Na zawsze.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: W okresie wakacji lepiej wydłużyć termin, większość siedzi na wsiach i później w trakcie będą chcieli dołączyć ...
Wiesz, zaczynasz zapisy 12 sierpnia, trwają one do 19 sierpnia. Potem rozpisujesz 1 kolejkę, w której można oddawać typy załóżmy do 24-25 sierpnia. W trakcie ludzie mogą zawsze dołączyć. Rok temu zapisy zaczęły się 1 sierpnia, 2 lata temu 13 sierpnia, a 3 lata temu 16 sierpnia, soł 12 sierpnia 2012 to dobry termin :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido: Wiesz, zaczynasz zapisy 12 sierpnia, trwają one do 19 sierpnia. Potem rozpisujesz 1 kolejkę, w której można oddawać typy załóżmy do 24-25 sierpnia. W trakcie ludzie mogą zawsze dołączyć. Rok temu zapisy zaczęły się 1 sierpnia, 2 lata temu 13 sierpnia, a 3 lata temu 16 sierpnia, soł 12 sierpnia 2012 to dobry termin :)
Wszystko spoko tylko więcej czasu naprawdę dałbym na zapisy, minimum te 2 tygodnie i kolejka faktycznie na ostatni weekend sierpnia.

co do fantasy lig
liga angielska juz przygotowana , polska rusza 3 sierpnia - szukałem wczoraj trochę innych lig
ale ehh - była jajas hiszpańska ale wszystko po hiszpańsku ;p
chyba że komus się chce to mógłby poszukać ? Bundeslige albo Seria A
===
temat powsstanie pewnie w weekend
swoja droga niezła ekipę zrobiłem w Anglii :d
liga angielska juz przygotowana , polska rusza 3 sierpnia - szukałem wczoraj trochę innych lig
ale ehh - była jajas hiszpańska ale wszystko po hiszpańsku ;p
chyba że komus się chce to mógłby poszukać ? Bundeslige albo Seria A
===
temat powsstanie pewnie w weekend
swoja droga niezła ekipę zrobiłem w Anglii :d
...Ignorance is bliss...
No to na początku sierpnia wystartujemy z zapisami.
RexMundi: liga angielska juz przygotowana , polska rusza 3 sierpnia - szukałem wczoraj trochę innych lig
No ja też na dniach zrobię team i założę ligę trepa dla kumpli z raboty :D

obczaj te ligi ;p
http://games.espn.go.com/premier-fantasy/en_GB/entry?entryID=8157&success=true&message=rosterSaved&spid=1
a tu sa fantasy LA liga i Saria A - ale pewnie jedno po hiszpańsku a drugie po włosku
http://games.espn.go.com/frontpage/soccer
net mi w uj muli więc nawet nie próbuje na razie
wczoraj tylko próbowałem rejestracji
--
i chba na stronie kickera jest fantasy bundesliga - no ale jak pisałem net mi nie pozwala na swobodne ładoanie stron
...Ignorance is bliss...

jeszcze później poszukam czy można wybrać j.angielski
a do fantasy PL to tutaj rejestruj po staremu :
http://fantasy.premierleague.com/