Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Michal1910SRD
4 maja 2012
Jagiellonia - ŁKS 1
Ruch - Lechia 1
Wisła - Śląsk 2 Wisla zagra slabo xD
PGE - Cracovia x
Legia - Korona x Przy tej formie to remis :D
KGHM - Górnik 1
Podbeskidzie - Polonia 1
Widzew - Lech x
Konto usunięte: Q: Kto będzie majstrem?
Śląsk Wrocław
MuyBueno
4 maja 2012
NuTiiiiii: jest takie coś jeszcze na innych obiektach?
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
4 maja 2012
Konto usunięte: Fajne O.o
no, przy okazji meczu Niemcy - Polska znalazłem wujka, trwało to trwało ale fakt siedział
teraz chciałem z Lecha poszukać czy widać jak puche ciesze :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Chudy
4 maja 2012
kursy z tobet
WueRZet
4 maja 2012
Konto usunięte: tylko porażka, ze Śląskiem tylko porażka
Honor ? A chvj, sprzedam
MuyBueno
4 maja 2012
NuTiiiiii: no, przy okazji meczu Niemcy - Polska znalazłem wujka, trwało to trwało ale fakt siedział
teraz chciałem z Lecha poszukać czy widać jak puche ciesze :D
Ze stadionu Wisły nie ma takich cudów - z drugiej jednak strony są ludzie,którym zależy na dyskrecji
WueRZet
4 maja 2012
NuTiiiiii: teraz chciałem z Lecha poszukać czy widać jak puche ciesze :D
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
4 maja 2012
Konto usunięte: Ze stadionu Wisły nie ma takich cudów - z drugiej jednak strony są ludzie,którym zależy na dyskrecji
w sumie jo ;p
WueRZet: Z meczu nie będzie.
Nawet fajny ficzer
znajdę się gdzieś na jpgu, przeszukam wszystkie stronki ;p
Chudy
4 maja 2012
Konto usunięte: Śląsk
Renifer
4 maja 2012
"Szykujemy się do wręczenia trofeum na stadionach w Krakowie, Chorzowie lub Warszawie. Piłkarze Lecha odbiorą je ewentualnie w Poznaniu, po powrocie z Łodzi. W porozumieniu z klubem uznaliśmy, że to najrozsądniejsze rozwiązanie. Na stadionie Widzewa sektor kibiców gości jest wyłączony z użytkowania, więc sympatyków Kolejorza nie będzie w Łodzi. Chcemy, by piłkarze cieszyli się z sukcesu wspólnie z fanami, stąd taka decyzja"