Czas na ostatnią serię zmagań T-Mobile Ekstraklasy.
W pucharach zagrają Śląsk, Ruch, Legia i Lech.
Sytuacja w tabeli po 29 seriach spotkań:
Wyniki spotkań 29 kolejki i rozkład jazdy 30 kolejki:
Q: Gdzie hit kolejki a gdzie najnudniejsze spotkanie?
Q: Jak typujecie wyniki? Q: Kto będzie majstrem?
kzyhu
4 May 2012
Michał czy Ty nie jesteś za ostry
LeonGrande: Nowy dzien nie ma typow na 30 kolejke ekstraklasy, uu widze, ze bukmacherzy nie ryzykuja wlasnych strat
w jednym z naziemnych już jest , jak ja byłem około godziny 11 to na Śląsk było 2,2 , teraz jest 1,9 , kusiło , żeby zagrać za 100 ale pierdziele to , liga polska nieobliczalna jest :)
Gutek909
4 May 2012
Wis się podłoży i niestety Śląsk zgarnie mistrza.
Nie zasłużył na to, ale w tym roku wg mnie na mistrza żadna drużyna nie zasłużyła.
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
4 May 2012
Konto usunięte: jak ja byłem około godziny 11 to na Śląsk było 2,2 , teraz jest 1,9 , kusiło , żeby zagrać za 100 ale pierdziele to , liga polska nieobliczalna jest :)
LOL
a na Wisle ile jest?
kzyhu
4 May 2012
LeonGrande: a na Wisle ile jest?
jak na razie 3 i pół
Precel0s
4 May 2012
WueRZet: Ochłońcie. Obydwoje.
Eheś, dobowy za stwierdzenie faktu, że ktoś tu ma problemy z racjonalnym myśleniem
Wisła pięknie podłoży się Śląskowi, który zdobędzie mistrzostwo, a potem odpadnie w eliminacjach LM z mistrzem Albanii
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
4 May 2012
i pewnie rośnie bo już 4 piłkarzy Probierz wywalił, pewnie zagra Wisła z ME :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
4 May 2012
Korona pociśnie zrozpaczoną Legię, dobry kurs
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek