Czas na ostatnią serię zmagań T-Mobile Ekstraklasy.
W pucharach zagrają Śląsk, Ruch, Legia i Lech.
Sytuacja w tabeli po 29 seriach spotkań:
Wyniki spotkań 29 kolejki i rozkład jazdy 30 kolejki:
Q: Gdzie hit kolejki a gdzie najnudniejsze spotkanie?
Q: Jak typujecie wyniki? Q: Kto będzie majstrem?
WueRZet
5 May 2012
Konto usunięte: Posprzedaja zawodnikow by miec na wyjazdy do Azerbejdzanu czy Kazachstanu ..
Każdy zespół ma długi jak uj i nie płacone w terminie pensje
Chudy
5 May 2012
WueRZet: Akurat na logikę to płakać może tylko Ruch, bo Legia i Lech szanse na mistrzostwo maja tylko matematyczne
jak na razie z tego co obserwuje to płaczą i chorzowianie i poznaniacy i warszawianie
Chudy
5 May 2012
no ale według wszystkich mecz jest ustawiony a jak dla mnie to Wisła nie odpuści i walka będzie trwała do końca
WueRZet
5 May 2012
Chudy: jak na razie z tego co obserwuje to płaczą i chorzowianie i poznaniacy i warszawianie
Jak Lech nie zdobędzie mistrzostwa to wbijam głęboko w to kto go zdobędzie
Ale mistrzowi będę życzyć tradycyjnego wpedolu w pucharach
No i nie oszukujmy się. Krzyczenie z sektora, żeby odpuścić mecz zakrawa o komedię, zwłaszcza jak się ma takie flagi na stadionie, jakie się ma
kzyhu
5 May 2012
i jeszcze tylko Czarni muszą wygrać z Białą a Powiśle z Kokonem :)
Chudy
5 May 2012
WueRZet: Ale mistrzowi będę życzyć tradycyjnego wpedolu w pucharach
gratuluje Ci
WueRZet: No i nie oszukujmy się. Krzyczenie z sektora, żeby odpuścić mecz zakrawa o komedię, zwłaszcza jak się ma takie flagi na stadionie, jakie się ma
komedia to te wszystkie domysły i spekulacje,że Wisła się położy jutro
a kibice jak kibice podsycają atmosferę
WueRZet
5 May 2012
Konto usunięte: i jeszcze tylko Czarni muszą wygrać z Białą a Powiśle z Kokonem :)
"Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 to będzie 3:0"
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
5 May 2012
Sandecja [*]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
WueRZet
5 May 2012
Konto usunięte: podobno Zaorski od pewnego czasu nosi sie z zamiarem nakręcenia drugiej części
Teraz to już by nie było tego czegoś, oryginał miał jednak ten humor.