Mnie i może kogoś kto chociaż czasami zagląda na forum ciekawi pewna kwestia. Mianowicie chodzi mi o to czy ktokolwiek może szczerze napisać, czy udało mu się poznać tutaj osobę z którą ma zamiar spędzić resztę życia? Czy chociaż ile razy spotkał się z potencjalnym kandydatem/kandydatką na męża/żonę stąd? Jak ktokolwiek ma zamiar się wypowiedzieć w tym temacie to proszę nie kłamać.
Tworzę go bo czuję się dziwnie jak przeglądam profile dziewczyn które mają tutaj konta po 10 lat i więcej i aż nie chce mi się wierzyć, że do tej pory nie spotkały tutaj kogoś wartościowego. No bo kurde, za przeproszeniem, siedzieć po kilkanaście lat na fotce z nudów albo dla zabicia czasu? Nie żeby się z kimś spotkać i usunąć konto tutaj w końcu? Jak ludzie którzy mają tutaj profile tworzą je tylko po to żeby się dowartościować to pozostawię to bez komentarza.
Z góry dzięki za wszelki odzew, oczywiście zapraszam do dyskusji również te osoby które dalej szukają tego/tą jedynego/jedyną albo mają wszystko gdzieś i siedzą tu z nudów ;) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.
P. S. WIEM ŻE JEST JUŻ TAKI OTO TEMAT: https://fotka.com/forum/randka/1386286,milosc_w_necie__milo ALE JUŻ OD DAWNA NIKT SIĘ TAM NIE WYPOWIADA, MOŻE TUTAJ KTOŚ ZAJRZY. CHODZI MI O AKTUALNĄ SYTUACJĘ NA FOTCE TO ZNACZY GRUDZIEŃ 2018, JAK ONA WYGLĄDA OBECNIE WŚRÓD FORUMOWICZÓW. To tyle ;)
lista tematów
Temat, w którym i tak raczej nikt się nie wypowie ;) strona 3 z 3
Masz oparcie w Bogu i to się ceni, też jestem wierzący, może Ci pomoże za jakiś czas. Nie ma co stać w kolejce do samotności, tylko trzeba działać i szukać, ale nic na siłę, powoli i na spokojnie aż w końcu znajdzie się wybranka serca. Kobieta sama do Ciebie nie zagada i do domu Ci nie przyjdzie. Najważniejsze to wylogować się z fotki i wyjść z domu, na mieście pełno potencjalnych kandydatek na dziewczynę, a potem na żonę ;)
Ja tego portalu nie traktuję poważnie już od dłuższego czasu, bo tu prawie same pustaki siedzą. Częściej staram się prowadzić życie poza swoimi czterema ścianami, z dala od komputera. Siedzę na telefonie i czasami coś napiszę na forum, które historię ma bardzo okazałą, bo ogólnie dużo tematów i postów tu zostało stworzonych, ale teraz tylko garstka osób się tu udziela.
Wyobraź sobie życie w którym kochasz każdego w jednakowy sposób. Wyobraź sobie, że darzysz taką samą miłością i mężczyznę, i kobietę. Wyobraź sobie życie bez grzechu. Prawdziwą wolność.... /zabrzmiało jak reklama, propaganda Dei/
Od roku czasu, nie przesiaduję za często w wirtualnym życiu. Na zewnątrz lubię samotność, albo przebywać ze znanymi mi osobami.
Konto usunięte: Wyobraź sobie życie w którym kochasz każdego w jednakowy sposób. Wyobraź sobie, że darzysz taką samą miłością i mężczyznę, i kobietę.
Cytując słowa Jezusa: "Przykazanie nowe daję wam, abyście się wzajemnie miłowali, tak jak Ja was umiłowałem; żebyście i wy tak się miłowali wzajemnie". Chodzi tu bardziej o braterską miłość do wszystkich ludzi, a nie dosłownie kochać, czyli tak jak być powinno, mężczyznę przez kobietę lub kobietę przez mężczyznę.
Dobra dosyć tych moich wywodów teologicznych :D
Konto usunięte: Od roku czasu, nie przesiaduję za często w wirtualnym życiu. Na zewnątrz lubię samotność, albo przebywać ze znanymi mi osobami.
I bardzo dobrze, że się nie izolujesz od kontaktów w świecie realnym, tak trzymaj ;)