NormalnyyFacett
Reputacja: 14 | BluzgometrTM: 0
NormalnyyFacett
  13 grudnia 2018 (pierwszy post)

Mnie i może kogoś kto chociaż czasami zagląda na forum ciekawi pewna kwestia. Mianowicie chodzi mi o to czy ktokolwiek może szczerze napisać, czy udało mu się poznać tutaj osobę z którą ma zamiar spędzić resztę życia? Czy chociaż ile razy spotkał się z potencjalnym kandydatem/kandydatką na męża/żonę stąd? Jak ktokolwiek ma zamiar się wypowiedzieć w tym temacie to proszę nie kłamać.

Tworzę go bo czuję się dziwnie jak przeglądam profile dziewczyn które mają tutaj konta po 10 lat i więcej i aż nie chce mi się wierzyć, że do tej pory nie spotkały tutaj kogoś wartościowego. No bo kurde, za przeproszeniem, siedzieć po kilkanaście lat na fotce z nudów albo dla zabicia czasu? Nie żeby się z kimś spotkać i usunąć konto tutaj w końcu? Jak ludzie którzy mają tutaj profile tworzą je tylko po to żeby się dowartościować to pozostawię to bez komentarza.

Z góry dzięki za wszelki odzew, oczywiście zapraszam do dyskusji również te osoby które dalej szukają tego/tą jedynego/jedyną albo mają wszystko gdzieś i siedzą tu z nudów ;) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

P. S. WIEM ŻE JEST JUŻ TAKI OTO TEMAT: https://fotka.com/forum/randka/1386286,milosc_w_necie__milo ALE JUŻ OD DAWNA NIKT SIĘ TAM NIE WYPOWIADA, MOŻE TUTAJ KTOŚ ZAJRZY. CHODZI MI O AKTUALNĄ SYTUACJĘ NA FOTCE TO ZNACZY GRUDZIEŃ 2018, JAK ONA WYGLĄDA OBECNIE WŚRÓD FORUMOWICZÓW. To tyle ;)

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  13 grudnia 2018
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Mianowicie chodzi mi o to czy ktokolwiek może szczerze napisać, czy udało mu się poznać tutaj osobę z którą ma zamiar spędzić resztę życia?

Jeżeli chodzi ci o szczerość to TAK poznałem tutaj kogoś
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: wartościowego.

I mam zamiar z tą osobą spędzić resztę życia.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: 10 lat

Konto mam tutaj 11 lat nie to tylko inne, i w 4 roku bycia tutaj właśnie poznałem tą kobietę co napisałem po wyżej. Jeżeli byś zapytał co tutaj dalej robię, to siedzę tu tylko ze względu na forum.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

Wzajemnie :)
HardStyled83ddd0a
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett
  13 grudnia 2018
Owad
Owad: Jeżeli chodzi ci o szczerość to TAK poznałem tutaj kogoś

Dzięki Owad za szczerość i cieszę się że poznałeś kogoś, miło jest przeczytać że portal jakim jest fotka spełnia swoje zadanie czyli danie możliwości spotkania ludzi w realnym świecie i kontynuowania tej znajomości.
Owad
Owad: I mam zamiar z tą osobą spędzić resztę życia.

Czyli jeszcze się nie ożeniłeś ale planujesz oświadczyny? ;) Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, pytam z ciekawości.
Owad
Owad: Jeżeli byś zapytał co tutaj dalej robię, to siedzę tu tylko ze względu na forum.

Forum które już umiera, mało osób się tutaj wypowiada ostatnio.
Owad
Owad: Wzajemnie :)

Jeszcze raz moje gratulacje z poznania na fotce tej jedynej, oby tylko to przetrwało jak najdłużej.

Ja osobiście jestem tutaj żeby poznawać interesujące kobiety z zamiarem spotkania w realu, kilka razy mi już się to udało, ale wiadomo życie w świecie rzeczywistym to nie to samo co internet i nie było zbyt wielu tematów do rozmowy, bo okazywało się że jesteśmy z innych bajek i mało mamy wspólnych zainteresowań. Nie szukam tutaj nikogo na siłę ale warto spróbować odnaleźć tą której przypada się do gusty z natury fizycznej i mentalnej.

P. S. Owad fajnie że starasz się czytać różne tematy na forum i się w nich wypowiadać, ale co z tego jak jesteś tylko jednym z nielicznych co to robi. Pozdrawiam ;)
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett
  13 grudnia 2018

Ja nie wiem co się dzieje z tym forum fotki. Ludziom chyba nie chce się czytać długich wypowiedzi w postach albo wstydzą się napisać szczerze po co tu są. Liczyłem na jakąś konstruktywną dyskusję w większym gronie ale najwidoczniej się przeliczyłem. Może jakiś moderator pochwali się po co tu jest oprócz oczywistej funkcji jaką jest pilnowanie porządku na profilach, forum, czacie lub kamerkach?Jak w ciągu najbliższych kilkunastu godzin nikt się tutaj nie wypowie to temat można zamknąć. Forum to jeden wielki:

Owad
  14 grudnia 2018
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Czyli jeszcze się nie ożeniłeś ale planujesz oświadczyny? ;) Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, pytam z ciekawości.

To już dla siebie zostawię czy jestem żonaty czy zaręczony :)
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Forum które już umiera, mało osób się tutaj wypowiada ostatnio.

E tam zawszę jeszcze ktoś tutaj zaglądnie i pyknie posta.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Ja osobiście jestem tutaj żeby poznawać interesujące kobiety z zamiarem spotkania w realu,

NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: kilka razy mi już się to udało,

I co wynikło z tych spotkań jakaś dusza znajomość lub coś więcej? nie musisz odp.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Nie szukam tutaj nikogo na siłę

i masz rację nie szukaj na sile, Miłość i poznanie tej osoby przyjdzie w takim momencie/miejscu co byś się nawet tego nie spodziewał.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: P. S. Owad fajnie że starasz się czytać różne tematy na forum i się w nich wypowiadać, ale co z tego jak jesteś tylko jednym z nielicznych co to robi. Pozdrawiam ;)

A tam czasami palne coś głupiego lub modrego. Ominąłeś Moderatorów PF oni też starają się coś te forum przy życiu utrzymać :)
HardStyled83ddd0a
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett
  14 grudnia 2018
Owad
Owad: To już dla siebie zostawię czy jestem żonaty czy zaręczony :)

Spoko, nie nalegam żebyś to wyjawił.
Owad
Owad: E tam zawszę jeszcze ktoś tutaj zaglądnie i pyknie posta.

No tak, tylko jak przeglądam te fora na fotce to się nie wypowiadam w innych tematach bo są po prostu nudne. Stworzyłem ten wątek ale jak widać brak zainteresowania ze strony innych. Trudno.
Owad
Owad: I co wynikło z tych spotkań jakaś dusza znajomość lub coś więcej? nie musisz odp.

Z dziewczynami z tego portalu z którymi się spotkałem do tej pory utrzymujemy kontakt telefoniczny i od czasu do czasu widzimy się żeby po prostu pogadać. Tylko jak dotąd nic więcej. Jesteśmy dobrymi kolegami i tyle.
Owad
Owad: i masz rację nie szukaj na sile, Miłość i poznanie tej osoby przyjdzie w takim momencie/miejscu co byś się nawet tego nie spodziewał.

No ja się nie ograniczam tylko do fotki w poszukiwaniach ;) Chodzę na imprezki i tak dalej ale czasami jak widzę jakąś piękność która wydaje się też być inteligentna i tak dalej to czasami (ale nie zawsze) brakuje odwagi żeby zagadać. Dlatego też wolę zapoznawać najpierw przez internet.
Owad
Owad: A tam czasami palne coś głupiego lub modrego. Ominąłeś Moderatorów PF oni też starają się coś te forum przy życiu utrzymać :)

Nieważne czy głupiego czy mądrego, ważne że w ogóle coś piszesz. Jak widać nawet zachęcanie moderatorów z mojej strony nie przynosi skutku do wypowiedzi w tym temacie:
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Może jakiś moderator pochwali się po co tu jest oprócz oczywistej funkcji jaką jest pilnowanie porządku na profilach, forum, czacie lub kamerkach?

Na pewno go przejrzeli bo taką mają funkcję ale żeby coś napisać to ciężko ;)
Owad
  14 grudnia 2018
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: No tak, tylko jak przeglądam te fora na fotce to się nie wypowiadam w innych tematach bo są po prostu nudne.

Tu się zgodzę :ziew:
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Z dziewczynami z tego portalu z którymi się spotkałem do tej pory utrzymujemy kontakt telefoniczny i od czasu do czasu widzimy się żeby po prostu pogadać. Tylko jak dotąd nic więcej. Jesteśmy dobrymi kolegami i tyle.

To super jeżeli nadal utrzymujecie kontakt telefoniczny i to również daje możliwość kontaktu i umówienie się na spotkanie chociażby po to żeby pogadać, tak jak napisałeś :)
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Chodzę na imprezki

Te że chodzę, moja nie ma nić przeciwko temu że raz na 2 lub 4 miesiące skoczę na imprezkę z kuplami. Nie ma się czegoś bać bo zdrady to nie w moim styku są.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: jak widzę jakąś piękność która wydaje się też być inteligentna i tak dalej to czasami (ale nie zawsze) brakuje odwagi żeby zagadać.

Czas to zmienić, jak nie to skończysz jako samotny kawaler.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Nieważne czy głupiego czy mądrego, ważne że w ogóle coś piszesz.

czasami czuję się strollowany :smutny:
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Jak widać nawet zachęcanie moderatorów z mojej strony nie przynosi skutku do wypowiedzi w tym temacie:

Oni mają swoje tematy wybrane i tam się udzielają :)

P.S : Ja zmykam do pracy , miłego dnia :)
HardStyled83ddd0a
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett
  14 grudnia 2018
Owad
Owad: Te że chodzę, moja nie ma nić przeciwko temu że raz na 2 lub 4 miesiące skoczę na imprezkę z kuplami. Nie ma się czegoś bać bo zdrady to nie w moim styku są.

Zaufanie to podstawa. Zdrady to już przegięcie.
Owad
Owad: Czas to zmienić, jak nie to skończysz jako samotny kawaler.

Napisałem że czasami (ale nie zawsze) brakuje odwagi, czytaj ze zrozumieniem :P
Owad
Owad: P.S : Ja zmykam do pracy , miłego dnia :)

Wzajemnie, ja siedzę na telefonie w robocie właśnie ;)
MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  14 grudnia 2018

dla mnie ten portal nie jest czymś gdzie można poznać kogoś do związku...jedynie odskocznia od życia codziennego....dużo krytyki ciśnie mi sie na usta co do niektórych profili....ocena wizualna jest jak z doborem auta....po chwili okazuje się że komputer pokładowy nawala xD

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Owad
  14 grudnia 2018
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Napisałem że czasami (ale nie zawsze) brakuje odwagi, czytaj ze zrozumieniem :)

Czytałem na szybkiego bo mi się spieszył :-) i może to ominełem Umnie w pracy nie można mieć tele na hali a teraz mam przerwę.
HardStyled83ddd0a
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett
  14 grudnia 2018
MrBigJ
MrBigJ: dla mnie ten portal nie jest czymś gdzie można poznać kogoś do związku

Uwierz mi że wszędzie można poznać, w internecie też (choć wiele osób już w to zwątpiło).
MrBigJ
MrBigJ: jedynie odskocznia od życia codziennego

Każdy tutaj robi co woli i traktuje ten portal jak chce. Nikt nikomu nie każe szukać tutaj drugiej połówki.
MrBigJ
MrBigJ: dużo krytyki ciśnie mi sie na usta co do niektórych profili

Nie jesteś sam ;) Ja tam i tak wolę pozostawić takie osoby bez komentarza.
Owad
Owad: Czytałem na szybkiego bo mi się spieszył :-) i może to ominął.

No domyślam się. Spoko.
Owad
Owad: Umnie w pracy nie można mieć tele na hali a teraz mam przerwę.

No ja mam akurat ten luz że jak mam przerwę (ale nie tylko wtedy) to sobie mogę zerknąć na forum i coś napisać.
MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  14 grudnia 2018

ja nie mówię, że nie da sie poznać kogoś na portalu....ja uważam że nie na tym....sam w życiu mam różne historie

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

NormalnyyFacett
NormalnyyFacett
  14 grudnia 2018
MrBigJ
MrBigJ: ja uważam że nie na tym

Poczytaj sobie: https://fotka.com/forum/randka/1386286,milosc_w_necie__milo Nawet w postach sprzed kilku lat ludzie piszą że udało im się stworzyć związek poprzez fotkę, jest bardzo prawdopodobne że przetrwał do tej pory.
MrBigJ
MrBigJ: sam w życiu mam różne historie

Każdy codziennie pisze swoją historię. Trzeba iść do przodu i się nie przejmować tym co będzie dziś, jutro czy za kilka lat, bo za kilkanaście lat to wszystko to już będzie historia właśnie.
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett
  14 grudnia 2018

Niesamowite, aż TRZY osoby podjęły się dyskusji w tym temacie. Czas pokaże czy to skromne jak na razie grono się powiększy. Może jednak forum fotki jeszcze nie umarło. Mam nadzieję. Zachęcam do pisania co tylko do głowy przyjdzie. Nie bać się, nie wstydzić się. Jak ktoś ma problemy sercowe i ma odwagę o tym napisać to zapraszam. Może coś doradzimy. W końcu od tego jest forum, żeby wymieniać się swoimi spostrzeżeniami z innymi ludźmi. Tymczasem życzę wszystkim miłego wieczoru i udanego weekendu.

Owad
  15 grudnia 2018
NormalnyyFacett
NormalnyyFacett: Niesamowite, aż TRZY osoby podjęły się dyskusji w tym temacie. Czas pokaże czy to skromne jak na razie grono się powiększy.

Na 86 procent że się już nie powiększy.
HardStyled83ddd0a
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.