Siema niedługo zostanie sfinalizowany zakup nowego auta, ale pojawia się problem auto ma odtwarzacz audio cd więc mam problem co zrobić zeby odtwarzał mp3. czytałem o transmiterach, ale nadawanie na falach radiowych spotyka się z mieszanymi odczuciami, poza tym jestem marudny i szumy radia mnie dobiją
więc czy jest jakiś sposób na to zeby to jakoś grało z sensem przez mp3?
lista tematów
Odtwarzanie mp3 w samochodzie strona 3 z 3
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
nie wiem nawet, jakiś tani zwykly transmiter z chin :D i jakość dźwięku na prawdę bardzo ładna w połączeniu z fabrycznym osprzętem audio Toyoty. myślę, że dużo też zależy od radia i głośników które siedzą w aucie...bo przecież różny złom polacy wożą w swoich autach...i pewnie zależnie od tego są te szumi itp... + całkowicie ODRADZAM korzystania z EQ wbudowanego w transmiterze :) bo wtedy dźwięk będzie faktycznie zniekształcony.
bardzo możliwe :)
Konto usunięte: nie wiem nawet, jakiś tani zwykly transmiter z chin i jakość dźwięku na prawdę bardzo ładna w połączeniu z fabrycznym osprzętem audio Toyoty. myślę, że dużo też zależy od radia i głośników które siedzą w aucie...bo przecież różny złom polacy wożą w swoich autach...i pewnie zależnie od tego są te szumi itp... + całkowicie ODRADZAM korzystania z EQ wbudowanego w transmiterze bo wtedy dźwięk będzie faktycznie zniekształcony.
nie ma za co :) brat w swoim aucie ma tak samo wyglądający transmiter jak ten:
http://allegro.pl/promocja-transmiter-usb-sd-mmc-12v-vk663c-w-wa-i2053140436.html
tylko innego producenta :)