Naduzywanie władzy przez kochane nasze OP :)) strona 4 z 4
Nie będę się bawiła w screeny bo nie mam na to czasu ale wszyscy dobrze wiedzą że tak jest bez śmiesznych dowodów bo takie sytuacje się powtarzają i powtarzać będą nie mydlmy sobie oczu? u nie udawajmy ze nie ma problemu? ponad połowa OP nadużywa swojej władzy?
Albo poruszę jeszcze jeden problem z banami haha
OP banuje za przekleństwa albo za to że im się nie podoba prawda którą się o nich pisze hahaha a nawet banują za to że zgadzasz się z tym co inni mówia na temat zachowania OP?
Podlizujesz się do OP masz względy a jak mówisz co myślisz jesteś tępionym obrażanym i banowanym :) hehehe
Nie każdy OP jest taki ale jest wielu takich :)
Albo bezpodstawne ostrzeżenia za obrazę wielu z was powinno otworzyć słownik i przeczytać formułkę słowa obraza by ostrzegać czy banować?
To jest problem wielu osób ale nie każdy ma odwagę mówić o tym wprost więc ja to robię i wiem że to nie tylko moje zdanie i przemyślenia :)
Haha ha xD Sorka lecz się uśmiałem :D
Myślisz ze było by lepiej? :D
Na OP się stara,pokazuje ze osoba ma jakieś możliwości na to stanowisko.
Adm nie prowadzi przy wyborze glosowań.Trzeba się wykazać nie tyle co znajomością regulaminu jak i pokazaniem ze się nadaje.
Od wladzy odsunąć trzeba to lpuciową czyli teraz Agullę coś tam nie pamiętam nicku xD znajomy dostał bana na stałe inni dostają na 30 minut po 20 razy a jemu od razu dała na stałe....wywyższa się, prowokuje do kłótni co to za OP!!!
Ale ta też uważam, że niektórzy OP się nie nadają już do tego
(nicków nie wymienię, wiem czym to bedzie .
Ale do katarzynki nic nie mam, dla mnie to dobry
OP, Afera ma rację. ;/
Zgadzam sie ze wywala za darmoszke i czesto zglasza do blokady konta!
wszyscy zli i nie dobrzy a Wy święte,niewinne i grzeczne :)
wywalając czy zgłaszając do blokady konta musi miec powód za darmo nic nie ma
wiek zabudowuje do zachowywania sie jak na niego przystało o0
no właśnie wszyscy udają niewinnych,tylko OP zawsze winny wiecie co ogarnijcie baze bo naprawde troche przesadzacie wcale nie jestescie lepsi i ciekawe jak ty bys byla OP czy bys to ogarnela a pozatym czlowiek nie jest nieomylny kazdy ma prawo sie pomyly co do dania bana niesprawiedliwie.
wydaje mi się, iż temat został już wyczerpany... Dotyczył On tego co wydarzyło się w Kinie i był skierowany w stronę konkretnej osoby... Ela napisała co i jak...
Odbiegacie od tematu wciągając w to co raz to więcej osób.. Aby uniknąć niepotrzebnych spięć temat zamykam...
Od rozliczania Operatorów jest Administracja, i tam proszę kierować wszelakie skargi...