Naduzywanie władzy przez kochane nasze OP :)) strona 2 z 4
Nie będę się bawiła w screeny bo nie mam na to czasu ale wszyscy dobrze wiedzą że tak jest bez śmiesznych dowodów bo takie sytuacje się powtarzają i powtarzać będą nie mydlmy sobie oczu? u nie udawajmy ze nie ma problemu? ponad połowa OP nadużywa swojej władzy?
Albo poruszę jeszcze jeden problem z banami haha
OP banuje za przekleństwa albo za to że im się nie podoba prawda którą się o nich pisze hahaha a nawet banują za to że zgadzasz się z tym co inni mówia na temat zachowania OP?
Podlizujesz się do OP masz względy a jak mówisz co myślisz jesteś tępionym obrażanym i banowanym :) hehehe
Nie każdy OP jest taki ale jest wielu takich :)
Albo bezpodstawne ostrzeżenia za obrazę wielu z was powinno otworzyć słownik i przeczytać formułkę słowa obraza by ostrzegać czy banować?
To jest problem wielu osób ale nie każdy ma odwagę mówić o tym wprost więc ja to robię i wiem że to nie tylko moje zdanie i przemyślenia :)
Nie niewierze ta Opka Katarznka naprawde musi miec jakis imunnitet
Dobra skoro wybieracie takich op jak ona to pogratulowac wam
Chyba ta osoba jest nad adminem skoro tak ja bronicie
Ok niech dalej wlacza swoje filmy kasuje pozostale zglasza do blokady uzytkownika dla przyjemnosci i wywala za to ze ktos wyrazil opinie na temat wypowiedzi innego gracza (patrz. wypowiedz xxLenek)
Brawa dla Was robcie tak dalej
Ja powiem tak wielu traktuje OP jak wszelkie zło, a przecież jesteśmy takimi samymi userami jak i Wy, a jeżeli chodzi o pana Colpe chowa on urazę do mnie ponieważ w innej grze byłam dla niego niemiła bo dowodów mi nie przedstawił ,starałam się z nim dojść do porozumienia i wyciągnęłam rękę na pv ale niestety odpisał mi że nie odpuści i będzie cytuje "sku..ielem" ja jestem daleka od kłótni zawsze staram się dojść z kimś do porozumienia wiele razy przymykam oko , ale ileż można , nie dam sobie wejść na głowe i nie będę stała bezczynnie jak ktoś za darmo mnie obraża ;]
Jesli chodzi o Dobrusie to jest dobrym opem , pewnie teraz za to bede znienawidzona ale trudno sie mowi !
Podziwiam jej cierpliwosc do niektorych graczy
Ale teraz temat sie tyczy innego Op
Czy wy umiecie czytac ? temat sie tyczy Pani Op Katarznki nie Dobrusi czy innych!!!
Co jak co ale nie możemy OPa porownywać z OPem są tacy dla których szacun za cierpliwość a sa tacy co po prostu żal.
Nie mam pretensji do każdego OPa w tej chwili chodzi o Katarznke i o to że tacy ludzie nie powinni OPa widzieć na oczy
no więc tak... pozwólcie, ze postaram się wyjaśnić Wam kilka spraw...
na moje oko to z kina zrobił się istny burdel... Nie wiem skąd, ale ubzduraliście sobie, że z Kina będziecie sobie robić " imprezownie " ! 90% przypadków jest takich, że ( jak to ktoś mi kiedyś napisał ) " nie będę puszczał muzy w innym pokoju bo się nie doczekam "
Istnieją równie inne miejsca z dostępem do TV ( kawiarnia, centra handlowe ) Moje pytanie... Dlaczego właśnie jako cel obraliście sobie Kino ? Kaj sama nazwa mówi jest to pokój tematyczny, gdzie powinny lecieć filmy, lecz poruszanie tego tematu i tak nic nie da, ponieważ ludzie i tak zrobią swoje...
Przejdę do sprawy " nadużycia praw ".
przepraszam bardzo... czy jak stoisz w kolejce to też masz gdzieś to, że np. przed Ciebie będą wciskać się inne osoby ? Sądzę, że nie, więc osoba, która niby " położyła lagę " na swój film powinna przypilnować tego... Poza tym, nikt inny nie powiedział o tym, że leciał film i że ktoś pomiędzy partie powrzucał muzykę...
yyy więc na jakiej podstawie Administracja ma sprawdzić wiarygodność Twoich wypowiedzi ? Ma Ci ufać na słowo ?
Natomiast... jeżeli Katarzynka " wcisnęła się " z filmem przed czyjś film, i ludzie chcieli oglądać poprzedni film, powinna poczekać na swoją kolej... Czy tak było ? nie wiem... piszę jedynie jak powinna zostać rozwiązana sytuacja...
Sprawa kolejna... Co pewien czas widzę, że na forum jest poruszana sprawa o " nadużywaniu praw " przez Operatorów. Okej, od tego jest forum, żeby można było wyrazić swoje opinie... Pięknie piszecie o tym, jak powinien zachowywać się OP, że powinien pomagać, rozstrzygać spory, być miłym dla innych... Pytanie... Gdzie w tym wszystkim jest " vice versa " ? Czy ktoś z Was chociaż przez chwile zastanowił się i postawił w roli takiego operatora ? Dlaczego Opki reagują ? Dlaczego czasami ludziom się wydaje, że banują " za nic " ? Nie ma banowania za nic ! Operator " kopiąc " daną osobę bierze pełna odpowiedzialność za to i odpowiada przed Administratorem...
Nie będę bawił się tutaj w przytaczanie pkt regulaminu, ponieważ nie o to chodzi... Problemem jest to, że Operator zna ten regulamin a 85% ludzi nawet nie wie gdzie go szukać
Wiadomym tez jest, że Op może się pomylić... Wszyscy jesteśmy ludźmi i mamy prawo do pomyłek... ale równorzędnie trzeba znać 1 magiczne słowo " przepraszam " Pomyliłeś się ? Nie bój się przeprosić... to nie boli... Tylko, że problemem jest to, iż Wy macie gdzieś takie przeprosiny... Op się pomylił, i trzeba mu teraz dać tak w dupe żeby popamiętał... Nawet jeżeli Op przeprosi, to Wy i tak już macie wyrobione zdanie " bo nadużywa praw " za to Wy wszyscy jesteście doskonali, ułożeni, bez ani jednej skazy na duszy...
na koniec... Jeżeli Operator wykopał nie słusznie, prowokuje, czy też " prześladuje " innych, proszę to zgłaszać bezpośrednio do administracji...
Juz zgloszone do Administracji lecz Pani Op Katarznka ma immunitet tu widze;/
I wszystko jej wolno;/
Tak a my Ci źli jak zawsze porównujecie Nas do tych co naprawdę się czepiaja Was Opów;/
Ja chce tylko sprawiedliwości na mf nic więcej
Ja wielokrotnie próbowałam zakończyć spory,z jednymi doszłam do porozumienia z innymi nie, ale nie będę robiła nic na siłe, tak jak Aeternus napisał jestem tylko człowiekiem i swoją "prace" OP staram się wykonywać jak najlepiej nie zawsze wychodzi ale cóż, niektórzy traktują OP jakby nie byli ludźmi ,otóż może dla sprostowania jestem na mf niemal od samego początku bardzo polubiłam tą - gre-czat ale nie raz byłam świadkiem jak jedni obrażają innych lub sama byłam obrażana, i też dlatego zgłosiłam się na Operatora Jeżeli ktoś zechce ze mna porozmawiać zapraszam na mf , podkreślę że nie jestem złośliwą osobą i nie szukam sobie wrogów ,jeżeli popełnie błąd umiem przyznać się do winy i przeprosić . Przyznaje też że czasem puszczają mi nerwy i wdaje się w niepotrzebną pyskówke. Przepraszam że udzielam się w tym temacie ale odpowiadam na to co pisali tutaj o mnie inni ;] Każdyczłowiek powinien patrzeć się na siebie nikt nie jest idealny ;]
Kino kinem nie rozśmieszajcie mnie i co moze film ma leciec w tym kinie juz 155 raz?? a co do usuwania muzyki wraz z filmem a co to takie trudne wywalac piosenke po piosence i sprawdzic czy filmu nie ma to az tyle roboty?? OP odawala maniane i nie raz bo wiele razy... żal mi was co po niektorych. OP tez czlowiek tak ale ktory mysli ze mu wszystko wolno i jest bez karny haha robia bledy ale powtarzaja je nie ucza sie na nic wiec co wy mi wciskac chcecie. hahaha nie ba banow za nic i tu jest smiech warte bo znam przypadek ze osoba dstawala bani za nic aha za cos bo powiedziala "nie dasz mki bana bo nie mozesz" dowody a wiecie gdzie ja mam dowody?? duzo osob wie i zgodzi sie ze mna ze mam racje co to "OP NIETYKALNI"
Kino kinem nie rozśmieszajcie mnie i co moze film ma leciec w tym kinie juz 155 raz?? a co do usuwania muzyki wraz z filmem a co to takie trudne wywalac piosenke po piosence i sprawdzic czy filmu nie ma to az tyle roboty?? OP odawala maniane i nie raz bo wiele razy... żal mi was co po niektorych. OP tez czlowiek tak ale ktory mysli ze mu wszystko wolno i jest bez karny haha robia bledy ale powtarzaja je nie ucza sie na nich wiec co wy mi wciskac chcecie. hahaha nie ma banow za nic i tu jest smiechu warte bo znam przypadek ze osoba dostawala bana za nic... aha za cos bo powiedziala "nie dasz mi bana bo nie mozesz" dowody a wiecie gdzie ja mam dowody?? duzo osob wie i zgodzi sie ze mna ze mam racje co do "OP NIETYKALNI"