Naduzywanie władzy przez kochane nasze OP :)) strona 3 z 4
Nie będę się bawiła w screeny bo nie mam na to czasu ale wszyscy dobrze wiedzą że tak jest bez śmiesznych dowodów bo takie sytuacje się powtarzają i powtarzać będą nie mydlmy sobie oczu? u nie udawajmy ze nie ma problemu? ponad połowa OP nadużywa swojej władzy?
Albo poruszę jeszcze jeden problem z banami haha
OP banuje za przekleństwa albo za to że im się nie podoba prawda którą się o nich pisze hahaha a nawet banują za to że zgadzasz się z tym co inni mówia na temat zachowania OP?
Podlizujesz się do OP masz względy a jak mówisz co myślisz jesteś tępionym obrażanym i banowanym :) hehehe
Nie każdy OP jest taki ale jest wielu takich :)
Albo bezpodstawne ostrzeżenia za obrazę wielu z was powinno otworzyć słownik i przeczytać formułkę słowa obraza by ostrzegać czy banować?
To jest problem wielu osób ale nie każdy ma odwagę mówić o tym wprost więc ja to robię i wiem że to nie tylko moje zdanie i przemyślenia :)
Proszę podać datę i godzinę kicka.
SPRAWA KINA
w kinie mają lecieć tylko i wyłącznie filmy, ale w wyjątkowych sytuacjach, czyli gdy żadna z obecnych osób nie chce obejrzeć filmu można wrzucić jakąś muzyczkę.
Jeśli pojawi się chociaż 1 osoba, która chce oglądać film nalezy po utworze włączyć filmik.
Operator również ma prawo do oglądania swoich filmów to po pierwsze.
Jaki film ma lecieć w danej chwili, nie zalezy od Opa, a od usera, który jako 1wszy zajął ekran (wyjątek - gdy osoba opuści kino podczas seansu).
Po drugie tlumaczenie, że nikt nie chce, albo, że większość nie chce oglądać X filmu - nie powinno być brane pod uwagę. Filmy mają być puszczane wg kolejności.
Jak nie chcesz oglądać filmiku - to nikt Cię do tego nie zmusza, zaklep kolejkę i wróć po filmie.
Też tak uważam, powinna być tam osoba, która ma dostęp do TV i wyłącza muzykę a przepuszcza filmy. Kino to kino, jest tyle miejsc gdzie można puszczać muzykę jest nawet strefa muzyczna...
Kino jest kinem to wiem że w kinie powinna lecieć muzyka tez wiem i też tak myślę i gdy ktoś chce oglądać film ma prawo z tym się zgodzę ale czy trzeba wszystko usunąć hurtowo nie patrząc czy jest film wrzucony?? ok zapytała czy ktoś wrzucił wrzucił film ale może tej osoby chwilowo nie było przy kompie tak też się zdarza prawda??
aha ja nie mam nic do tego że OP wrzuca swój fil bo to też człowiek ale może usuwać piosenkę po piosence patrząc czy filmu nie ma??b to chyba nie zajmuje aż tyle czasu prawda??
jak sie da palec to weźmiecie cała rękę
a ja sadze ze tu gdzie indziej jest pies pogrzebany po prostu nie przepadasz za nia i czepiasz sie każdego małego 'pierdnięcia';)
dajesz wycięte jakieś screeny z tego co wiem to nie dowód
i takich spraw nie załatwia sie na forum o0;)
po 1 ja nie daje screenow jak bys nie zauważył...
po 2 a forum jest od tego by wydawac swoje opinie i foru jst dla wszystkich
po 3 nie mam urazu do Katarznki po prostu mówie co mi sie nie spodobało i mam do tego prawo
Jeśli chodzi o temat Katarznki to ja mam coś do powiedzenia. Przedwczoraj zostałam wyrzucona dwa razy, niesłusznie, nie dostałam ani jednego ostrzeżenia. A dlaczego.? Bo szanowna pani OP stwierdziła, że jeżeli już raz wyleciałam to jestem w takiej sytuacji że nie powinnam dostawać już ostrzeżeń. Zaznaczyła też, że jeśli jeszcze raz zostanę wyrzucona to zgłosi mnie osobiście do blokady konta.
Jestem bardzo zdziwiona.
Podam inne przykładziki może
JEDEN
Kiedyś w kinie leciała szmira. Ludzie jęczeli, to piszę do Kasi w czym rzecz.
Ona wchodzi i.... Ja widzę, ze sytuacja się zmieniła, ze chyba film sie podoba.
Pytam !!!! w "okno akcji" "Podoba się film?" i jest ok. Nie usuwane były.
Chyba nie zakochała się we mnie?, a ja o jej względy nie prosiłam.
Ale jest spoko, mijamy się spokojnie.
DWA
Marcinx199 nieledwie wczoraj chyba z 15klipów wywalił w kinie i wszyscy zadowoleni byli i ok. Zna się na rzeczy. ok
TRZY
Inny OP wywalił mi klip-a z playlisty (żadna rewelka), ale lepsze niż sama zapodała w miejsce tego :>>>> Dobrusia
Nie pytaj się jej o godzinę, bo zrobi z ciebie gwałciciela
Pozdrawiam lizusów
Propozycja: głosowanie na OP
KoCham Was