Chciałbym poruszyć pewien istotny temat mający związek ze zgłoszeniami na Przewodników. Mianowicie, chodzi o zmianę loginów... Jak to wygląda w praktyce ? Osoba wysyła zgłoszenie na " i " po czym zmienia niespodziewanie login. Okazuje się, że kiedy sprawdzamy takie zgłoszenie nagle wyskakuje " podany profil nie istnieje ", więc automatycznie takie zgłoszenie jest odrzucane. Następnie przychodzą wiadomości o treści " przecież ja zgłaszałem/am... "
W imieniu całego grona osób zajmujących się sprawami Informatorów pragnę powiedzieć:
" Przepraszamy ale nie znamy całej społeczności Miasta i nie śledzimy kto zmienił login czy też wykasował konto " Jeżeli Wam na tym zależy, powinniście liczyć się z tym faktem ;) Dlatego też, aby wyprzedzić takie działania, proszę o wysłanie jakiegoś info osób, które składały podania i zmieniają " nick " na profil http://www.fotka.pl/profil/Operator
( składałeś podanie na " i " ? Podanie zostało przyjęte ? Zmieniasz login ? Poinformuj Nas o tym !!! )
Pozdrawiam :)
lista tematów
Odnośnie zgłoszeń na " i " strona 3 z 3
Konto usunięte: a co ja na spowiedzi jestem ?? oczekuje tylko sprawiedliwosci i tyle mam do powiedzenia !!
To zacznij od podania nicku tego, który tak twierdzi i nicku tego, który tak awansuje.
Jeżeli Tobie się nie chcę, bo się boisz reakcji kolegi/koleżanki i oczekujesz za to "sprawiedliwości" to siema.
Aeternus mówi:
Ludzie !!! 10.06.2011 w północnej Polsce wyląduje niezidentyfikowany obiekt latający i porwie 700 krów z pobliskich wiosek... Natomiast 12.06.2011 Pan Ciemności wystąpi z najdalszych czeluści piekieł, upoluje 9 dziewic i rozerwie ich ciała na cztery strony świata...
Hmm... uwierzy ktoś ? Zaprawdę powiadam Wam... tak się stanie...
Ludzie wiele rzeczy mówią i wiele rzeczy tworzą... ;)