Chciałbym poruszyć pewien istotny temat mający związek ze zgłoszeniami na Przewodników. Mianowicie, chodzi o zmianę loginów... Jak to wygląda w praktyce ? Osoba wysyła zgłoszenie na " i " po czym zmienia niespodziewanie login. Okazuje się, że kiedy sprawdzamy takie zgłoszenie nagle wyskakuje " podany profil nie istnieje ", więc automatycznie takie zgłoszenie jest odrzucane. Następnie przychodzą wiadomości o treści " przecież ja zgłaszałem/am... "
W imieniu całego grona osób zajmujących się sprawami Informatorów pragnę powiedzieć:
" Przepraszamy ale nie znamy całej społeczności Miasta i nie śledzimy kto zmienił login czy też wykasował konto " Jeżeli Wam na tym zależy, powinniście liczyć się z tym faktem ;) Dlatego też, aby wyprzedzić takie działania, proszę o wysłanie jakiegoś info osób, które składały podania i zmieniają " nick " na profil http://www.fotka.pl/profil/Operator
( składałeś podanie na " i " ? Podanie zostało przyjęte ? Zmieniasz login ? Poinformuj Nas o tym !!! )
Pozdrawiam :)
Odnośnie zgłoszeń na " i " strona 2 z 3
Jeżeli masz odwagę publicznie oskarżać innych, bez ich wiedzy, to miej też odwagę pokazać dowody na to, bo w przeciwnym wypadku będzie to zwykłe oczernianie, jak to ująłem wyżej. A takie oczernianie nie powinno mieć miejsca!
A czy ja kogoś oczerniam ?? nikogo nie wyzwałam i nie wskazałam danej osoby weź pomyśl i nie mam zamiaru bynajmniej tobie pokazywać dowodów bo nie masz i tak władzy tutaj to po co ??
Piszesz, że wiesz od kogoś, że inny ktoś dostał awans po znajomości. Tym samym osobę odpowiedzialną za awansowanie graczy na Przewodników, nazywasz publicznie [nawet nie wiem jakie słowo dać] kimś, kto awansuje innych po znajomości. Jeśli ta osoba by się uparła, to mogła by założyć Tobie sprawę w sądzie o publiczne znieważenie. Masz tego świadomość?
Wiem to od pewnej osoby a nie oskarżam nikogo bo mnie to i tak nic nie da tylko pisze ze to niesprawiedliwe i tyle a do sadu się nie oskarża osoby za takie coś :/
Kodeks Karny
po pierwsze ja nikogo nie oskarżyłam po drugie nie muszę czytać jakiś bzdet w necie bo i tak piszą tam bzdury a po trzecie mój rodzic pracuje w sądzie i wiem za co karzą a za co nie...
tego nie powiedziałam że na niczym ale skoro wierzycie w takie bzdety w internecie to już wasza sprawa..
po pierwsze, mówisz, że ktoś daje awans za znajomość bez dowodów na to; aha czyli ja mogę powiedzieć, iż robisz to i tamto, i nie będzie problemu,
po drugie nie wszędzie są bzdety pisane, są strony mądre tylko trzeba poszukać i czytać ze zrozumieniem; jak dla Ciebie Kodek Karny to bzdet bo z neta to życzę powodzenia w przyszłości,
a po trzecie nie wnikam kim jest twój rodzic z zawodu