witam, chciałabym Was prosić o radę w wyborze telefonu. w zasadzie to nie wiem jaki warto kupić ... chciałabym nowy bądź używany ale w dobrym stanie do 700 zł ( allegro ) . najlepiej nokia bądź htc ale niekoniecznie. najlepiej z wifi . rozważałam iphone 3g ale spotkałam się z wieloma negatywnymi opiniami na jego temat. co myślicie? proszę o rady , pozdrawiam
Jaki telefon kupić? strona 3 z 3
Nie jestem wyznawcą Jobsa....
Wiem, że telefony Apple są bardzo dobre, a to, że trzeba na nie wywalić kupe kasy to już swoją drogą. Płaci się po prostu za markę i tyle. A z nokia jak jest? Też się płaci dużo za telefon, który funkcjami też nie zaskakuje.
Jak dla dziewczyny to wydaje mi się, że troche ceglasty. Czytałem też, że nie jest to telefon dla osoby, która dzwoni i wysyła smsy. Jest podobny trudny do ogarnięcia, a poza tym nokia juz chyba nie wspiera tego systemu więc nici z jakich kolwiek poprawek czy coś.
A myślisz, że ja to wszystko czytam?? :D Czytam to co mnie najbardziej interesuje czyli np. jak się pisze wiadomości na ekranie dotykowym( tzn. czy klawiatura jest w miare wygodna i wystarczająco duża bo ta w GT500 doprowadzała mnie do szału.), jaka jest jakość rozmów i na końcu podsumowanie, wady i zalety. No i oglądne tam filmiki prezentujące telefon.:)
Fakt były jakieś jaja, że jak sie wzięło telefon do ręki to tracił zasięg. Ale teraz to chyba naprawili, aktualizując soft
Z mojej strony moge zaproponowac firme HTC. Mialem kilka lat P3300, teraz mam HD2. Wymienione modele sa na WM ( Windows Mobile ) bo taki system preferuje, natomiast w pracy przekonałem kilka koleżanek i kilku kolegów do tej marki pod Androida. Byli sceptyczni, ale jak juz zaczęli sie " bawic " tymi telefonami to moge zaryzykowc stwierdzenie, ze nie oddadza/wymienia tak szybko na inna marke.
Proszę o opnie na temat SE AINO Warto kupić? Jak sprawuje sie ten 12Mpx-lowy aparacik?
BeautifulThings90
mojej siostry mąż posiada nokie n900 i jakoś nie podoba mi się ten telefon. moja siostra ma za to nokie n97 mini dość fajna, mała . co o niej myslicie?
Miałem ją, faktycznie przyjemny telefonik.
Tyle, że ten ekranik dość wąski i jakoś dziwnie wyświetla w trybie LandScape.
to ja też się podłączę do tematu...
szukam nowego telefonu, czegoś w stylu Nokii E52 - normalna klawiatura i niedotykalski. W sumie prawie zdecydowałem się na E52, ale czytałem dość zróżnicowane opinie i mam wątpliwości.
Jakieś alternatywy?
kiepską baterię tzn? jeśli wytrzymuje chociażby cały dzień to ma wystarczającą baterię bo możesz sobie na noc podłączyć pod ładowarkę więc w czym problem? od tego właśnie ładowarki są dołączane do zestawu...
czyli tak jak większość nokii (może poza N900 tylko nie rozumiem obecności rysika w tym modelu).
Może Nokia 6303 classic. Na forum bardzo dobrze o nim piszą. Lub też Samsung S7220 i Samsung i8510 INNOV8