ma ktos moze juz jakas stronke z arkuszem i odpowiedziami z dzisiejszej probnej matury ?
jak wrazenia ?
lista tematów
probna matma
Jak dla mnie to nie była trudna.Jestem na siebie zły,bo zadanie z prawdopodobieństwa, z płotkami zwaliłem. Zacząłem dobrze,skończyłem źle i z banalnego zadania ,na pewno nie będę miał 2 pkt.
Zrobiłem nierówność,więc z tego pewnie 2 pkt będą,co do reszty to powypisywałem tylko dane, a więc wątpię czy z tego jakiekolwiek punkty będą.
Zadania zamknięte też były do ogarnięcia, w kilku tylko przypadkach decydowałem się na strzał, mam nadzieję,że skuteczny.
Konto usunięte: Jak dla mnie to nie była trudna.Jestem na siebie zły,bo zadanie z prawdopodobieństwa, z płotkami zwaliłem. Zacząłem dobrze,skończyłem źle i z banalnego zadania ,na pewno nie będę miał 2 pkt.
Zrobiłem nierówność,więc z tego pewnie 2 pkt będą,co do reszty to powypisywałem tylko dane, a więc wątpię czy z tego jakiekolwiek punkty będą.
Zadania zamknięte też były do ogarnięcia, w kilku tylko przypadkach decydowałem się na strzał, mam nadzieję,że skuteczny.
Ale się spinacie, to dopiero próbna była.
I tak tą normalną dadzą trudniejszą bo wątpię żeby aż taką łatwą dali, skoro teraz dali i wszyscy ją zdadzą.
;)
Wie ktoś co z tym polskim?
Konto usunięte: Ale się spinacie, to dopiero próbna była.
I tak tą normalną dadzą trudniejszą bo wątpię żeby aż taką łatwą dali, skoro teraz dali i wszyscy ją zdadzą.
;)
No i co z tego ,że próbna.Ale próbna ma swoje określone cele,między innymi sprawdzenie czy zdałoby się tą prawdziwą maturę.
Poza tym pewnie z matematyki za to oceny postawi,więc dobrze byłoby mieć te 30%.