Beatq
Beatq
  16 czerwca 2009 (pierwszy post)

Mam pewien problem....
A mianowicie chodzi tu o moje świadectwo sad.gif
Mam na myśli to że moi rodzice nie przyjmują do wiadomości tego że mogę mieć na świadectwie dwie 3 ;/ Bo zawsze miałam same 5. Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]

thomas893
thomas893
  17 czerwca 2009

albo powiedz, że jak wracałaś ze szkoły ze świadectwem, to zaatakował Cię pies i zabrał Ci świadectwo :lol2:

Beatq
Beatq: Beatq

prawdę mów, nie wolno rodziców oszukiwać :P
HeavyTone
HeavyTone
  18 czerwca 2009

mogłas im to powoli wcześniej uświadamiac. moja koleżanka miała podobna sytaucje, ale mowila mamie juz przy poprawach że ma z kilku przedmiotow miedzy 3 a 4 i ze jej sie nie udalo wszystkiego oprawic.

15Patryk
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
15Patryk
  18 czerwca 2009

masz 2 wyjścia
1.wymyślanie jakieś wymówki
2. dobry skaner, drukarka laserowa i photoshop = podrobione świadectwo :p

Deathbreaker
Deathbreaker
  18 czerwca 2009
Beatq
Beatq: Mam pewien problem.... A mianowicie chodzi tu o moje świadectwo sad.gif Mam na myśli to że moi rodzice nie przyjmują do wiadomości tego że mogę mieć na świadectwie dwie 3 ;/ Bo zawsze miałam same 5. Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]

Tak im wytłumaczyć ,że nie uczysz się dla o cen tylko samej siebie ! Widzisz jakie to proste ?
PszczolkaMajka92
PszczolkaMajka92
  18 czerwca 2009
Beatq
Beatq: No niby prawda ale nie chce mieć szlabanu na wakacje..;/

Ile ty masz lat ze starzy daja ci szlaban?
Moi to sie ciesza ze zdam z samymi 2 xD phehe
A jak dostaniesz szlaban to olej ich... :p
razotka
razotka
  18 czerwca 2009

To tymczasowy problem... A jeśli rodzice mają zbyt wysokie ambicje, to może sensowniej będzie porozmawiać na spokojnie z nimi?

PaATtTti
PaATtTti
  19 czerwca 2009

ja tego nie rozumiem to ja juz bym musiala miec tyle szlabanow za slabe oceny ze to szok .;/;/ wazne ze zdajesz do nastepnej klasy nie

Priceless88
Priceless88
  20 czerwca 2009

Ja 3 lata temu podrobiłam świadectwo :ziew: .
Żaden problem, a przynajmniej wakacje miałam fajne.

wesolutenka
wesolutenka
  20 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: przykro mi, ale taki jest juz fakt, jesli za glupie dwie trojki dostaniesz szlaban na wakacje.

Moja kolezanka doostala szlaban za srednia 4.96 :rotfl: , tylko dlatego,ze nie miala powyzej 5 ^^
wesolutenka
wesolutenka
  20 czerwca 2009
ododam,ze byl to szlaban na calutkie wakacje :rotfl: , nie mogla wychodzic,siedziec przed kompem nic.. do tego musiala sie uczyc ^^
XxBringMe2LifexX
XxBringMe2LifexX
  21 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja kolezanka doostala szlaban za srednia 4.96 , tylko dlatego,ze nie miala powyzej 5 ^^

patologiaa ;p
wesolutenka
wesolutenka
  22 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: patologiaa ;p

I to dziewczyna jest w najlepszej szkole u mnie w miescie..gdzie na prawde wysoki poziom w dodatku ma poziom rozszerzony... :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.