Mam pewien problem....
A mianowicie chodzi tu o moje świadectwo sad.gif
Mam na myśli to że moi rodzice nie przyjmują do wiadomości tego że mogę mieć na świadectwie dwie 3 ;/ Bo zawsze miałam same 5. Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]
lista tematów
Co zrobić ze świadectwem ;/ ? strona 1 z 3
Beatq: Mam na myśli to że moi rodzice nie przyjmują do wiadomości tego że mogę mieć na świadectwie dwie 3 ;/ Bo zawsze miałam same 5. Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]
Powiedz rodzicom, że trochę się opuściłaś w nauce, że każdemu zdarzają się upadki. I dodaj też, że nie uwierzysz, że oni mieli zawsze same 5. A jeżeli tak niech pokażą Ci świadectwa. I tyle.
Beatq: Mam pewien problem....
A mianowicie chodzi tu o moje świadectwo sad.gif
Mam na myśli to że moi rodzice nie przyjmują do wiadomości tego że mogę mieć na świadectwie dwie 3 ;/ Bo zawsze miałam same 5. Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]
Podrobić i trójki zmienić na piątki
Powiedz im to najlepiej teraz przed rozdaniem świadectw, że tak wyszło i trudno. Nie każdy jest geniuszem i jest w stanie mieć za każdym razem super oceny. Powiedz im, że zależało Ci na tym żeby były te piątki, ale po prostu nie byłaś w stanie się poprawić lub nauczyć, bo nie zrozumiałaś może tak dobrze danego tematu i napisałaś sprawdzian na złą ocenę. Chyba, że się naprawdę obijałaś cały rok to jesteś sama sobie winna. Wtedy na miejscu Twoich rodziców też była za szlabanem na wakacje.
Beatq: Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]
rzeczywiscie, niesamowity problem.
nie obrazaj sie, ale albo ty, albo twoi rodzice sa nienormalni, skoro boisz sie im powiedziec o ocenach.
jednak to chyba rodzice sa nienormalni.
przykro mi, ale taki jest juz fakt, jesli za glupie dwie trojki dostaniesz szlaban na wakacje.