Mam pewien problem....
A mianowicie chodzi tu o moje świadectwo sad.gif
Mam na myśli to że moi rodzice nie przyjmują do wiadomości tego że mogę mieć na świadectwie dwie 3 ;/ Bo zawsze miałam same 5. Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]
lista tematów
Co zrobić ze świadectwem ;/ ? strona 2 z 3
Beatq: Mam pewien problem....
Mam na myśli to że moi rodzice nie przyjmują do wiadomości tego że mogę mieć na świadectwie dwie 3 ;/ Bo zawsze miałam same 5. Co mogę zrobić aby nie dowiedzieli sie o tych ocenach ? Albo jak im to wytłumaczyć ??? Pomóżcie...;]
ja swoim swiadectwem podtarłem duupe z 1 klasy mimo ze było dobre :D
Nie dawaj starym świadectwa schowaj je w szufladzie :) i powiedz ze wycha ci nie dała. I powiedz dla starych ze na początek roku je dostaniesz i masz wakacje wolne :)
*Razor* Łowca Fragów
Beatq: Mam pewien problem....
pomyśl ile ludzi chciałoby miec takie swiadectwo jak ty i Ci przejdzie
sie przejmujesz, ja bylam wzorowym uczniem do 1 klasy gimnazjum pozniej w drugiej klasie zaszalalam wagarowalam i swiadectwo juz nie bylo z paskiem srednia mialam cos kolo 4.38 katastrofa, starym powiedzialam duzo wczesniej ze mi nie idzie w skzole, z reszta sami widzieli jak bylo, bo wywiadowki przeciez tez byly, nie? no i jakos to przezyli, a teraz sie postaralam i jestem z ocen zadowolona :tak
moja mama powiedziala ze ważne ze zdaje.!!
ale i tak ma sapy do mnie ze sie nie ucze .!! a świadectwa jakoś znosi xD
(nie ma innego wyjścia)
powiedz, że oceny nie są adekwatne do stanu wiedzy i to nie oceny sprawią, że poradzisz sobie w życiu tylko doświadczenia ;)
pozdro