Elo;) Jutro mam nie zbyt miły sprawdzian z fizyki;/ jestem lekko chora nos zawalony i troche gardło podrasowane ale mama mówi że jestem już na tyle zdrowa że moge iść do szkoły a jutro jest najtrudnieszy sprawdzian z fizy i nawet ja ,,kujonka'' nie mam zamiaru na niego iść? Macie pomysł jak pomóc rozwinąć się temu chorubsku??
lista tematów
Choroba;) Jak jej troche pomóc?!?! strona 3 z 4
ojej ojej
no a później pobiegaj nago po podwórku
Dziecinko gdybyś była tak pilną uczennicą za jaką się podajesz to na pewno nie wymyślałabyś takich głupot, tylko grzecznie poszła na sprawdzian.
@XxBeautifulGirl1xX:
naucz sie za mnie prezentacji na jutro na polski ustny to ja pojde za Ciebie na fizyke
Konto usunięte: Elo;) Jutro mam nie zbyt miły sprawdzian z fizyki;/ jestem lekko chora nos zawalony i troche gardło podrasowane ale mama mówi że jestem już na tyle zdrowa że moge iść do szkoły a jutro jest najtrudnieszy sprawdzian z fizy i nawet ja ,,kujonka'' nie mam zamiaru na niego iść? Macie pomysł jak pomóc rozwinąć się temu chorubsku??
Kurde Wy wszyscy co odpisaliście na ta wiadomosc jestescie bez serca, albo za starzy zeby pamietac gimnazjum..
WIec ja Ci powiem co powinnas, WEDŁUG MNIE zrobic. O ile masz fajnych i rozumnych rodziców, powiedz im ze przez chorobe nie miałas czasu na nauke, ani tez sie nie mogłas na niej koncentrowac. Powiedz im zeby pozwolili Ci jutro zostac w domu, zebys mogła sie do konca wykurowac i douczyc. I zrob to na prawde. Postaraj sie ich namowic. Powodzenia :)
"W każdym razie gdybym zmarł, każcie mnie pochować głową w dół, bo świat niewątpliwie musi się przewrócić do góry nogami. Taki, jaki jest, pozostać nie może."
Karol Bunsch - Olimpias
Karol Bunsch - Olimpias