Elo;) Jutro mam nie zbyt miły sprawdzian z fizyki;/ jestem lekko chora nos zawalony i troche gardło podrasowane ale mama mówi że jestem już na tyle zdrowa że moge iść do szkoły a jutro jest najtrudnieszy sprawdzian z fizy i nawet ja ,,kujonka'' nie mam zamiaru na niego iść? Macie pomysł jak pomóc rozwinąć się temu chorubsku??
lista tematów
Choroba;) Jak jej troche pomóc?!?! strona 1 z 4
noo tiaa ale zawsze lepiej dowiedzieć sie co będzie a po drugie i tak nie umiem myśleć z katarem bo myśle że musze po chusteczke sięgnąćXD
Konto usunięte: Elo;) Jutro mam nie zbyt miły sprawdzian z fizyki;/ jestem lekko chora nos zawalony i troche gardło podrasowane ale mama mówi że jestem już na tyle zdrowa że moge iść do szkoły a jutro jest najtrudnieszy sprawdzian z fizy i nawet ja ,,kujonka'' nie mam zamiaru na niego iść? Macie pomysł jak pomóc rozwinąć się temu chorubsku??
noc jest długa a fizyka do zrozumienia , wiec chwytaj za książkę i sie uczysz
Konto usunięte: Elo;) Jutro mam nie zbyt miły sprawdzian z fizyki;/ jestem lekko chora nos zawalony i troche gardło podrasowane ale mama mówi że jestem już na tyle zdrowa że moge iść do szkoły a jutro jest najtrudnieszy sprawdzian z fizy i nawet ja ,,kujonka'' nie mam zamiaru na niego iść? Macie pomysł jak pomóc rozwinąć się temu chorubsku??
lepiej pisać z klasą zawsze się coś ściągnie kujonko
przecież zawsze można później poprawić jak sie zawali. A przez takie unikanie sprawdzianów tylko problemów można sobie narobić ot co
lepiej pisać z klasą zawsze się coś ściągnie kujonko
a ja powiem że u nas na fizyce to masakra i sie nie da ściągać!Nawet najlepszym się nie udało z resztą innym klasom też się nie udało;p A żadny uczeń nie zdał u niego poprawki!!
przecież zawsze można później poprawić jak sie zawali.
Nie którzy nauczyciele ,,nie mają czasu'' na poprawki U niego nie można;/;/
Konto usunięte: a ja powiem że u nas na fizyce to masakra i sie nie da ściągać!Nawet najlepszym się nie udało z resztą innym klasom też się nie udało;p A żadny uczeń nie zdał u niego poprawki!!
miałem tak na chemii tzn. też tak myślałem że się nie da ściągnąć, ale niektóre rzeczy niemożliwe stały się normalnością