margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  12 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Pomimo, ze juz się wyryczałam po tej przeklętej bioli to gdzieś we mnie ciągle siedzi i jestem apatyczna..

:tak: bo to ta świadomość, że stać nas na więcej:( o której masz jutro ustny polski?
Aniunia47
Aniunia47
  12 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to ta świadomość, że stać nas na więcej:( o której masz jutro ustny polski?

To jest masakra, bo włożyłam w tą biole naprawdę mase czasu i pracy i bez zbędnej skromnosci jestem naprawde dobra w te klocki.. Na dodatkowych zajęciach miałam mega zadania, a zawsze pyknęłam na ponad 90% (żeby nie było, ze taki narcyz to przyznaje, ze z chemii juz zaden ze mnie orzeł pomimo, ze się staram) i sa takie obiboki, którym się fartnie i napiszą na bardzo duza, a ja pomimo, ze przez biole zarwałam nie jedną i nie dwie noce i przez trzy lata liceum zrobiłam coś około 10000 zadań, a wszystkie ośrodki w układzie nerwowym przez sen Ci mogę wymienic to słabo napisałam (nerwy :smutny:)

A polaka mam na 11.00, ale pewnie szybciej wejde.. Totalnie mi ta praca w łeb nie wchodzi :smutny:
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  12 maja 2009

Ja jestem na siebie wściekła, bo też naprawdę się przykładałam do tego, tym bardziej, że byłam w klasie mat-inf i tej biologii jakoś rewelacyjnie dużo nie było:( przewaliłam tone materiału, rozwiązałam mase arkuszy i zawaliłam :(

Konto usunięte
Konto usunięte: A polaka mam na 11.00, ale pewnie szybciej wejde.. Totalnie mi ta praca w łeb nie wchodzi

ja mam o 14. I za cholerę mi to nie idzie...a komisję z tego co mi wiadomo mam nie za przyjemną...:( tragedia...
Aniunia47
Aniunia47
  12 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam o 14. I za cholerę mi to nie idzie...a komisję z tego co mi wiadomo mam nie za przyjemną...:( tragedia...

Jak powiedziałam mojej znajomej polonistce o maturze ustnej to stwierdziła, ze komisja nie jest po to, zęby nas udupic, ale jak powiedziałam kogo mam to usłyszałam coś w stylu "Kurcze, akurat na nia musiałaś trafic.. Ona jest jedyną znana mi w powiecie polonistką, która sie lubi czepiac" I weź się tu człowieku nie zalam..
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  12 maja 2009

To jest porażka jakaś :( naprawdę jak przeżyje jutrzejszy dzień i mnie stamtąd nie wywiozą na sygnale to będę się cieszyć, no i oczywiście o ile jeszcze zdam. Naprawdę pierwszy raz nie zależy mi na wyniku. Chcę zdać, tylko zdać.

Kashrius
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13332
Kashrius
  12 maja 2009

ja pierrrrrrrrrrdole jutro polski ustny a ja prezentacji sie dzisiaj zaczynam uczyc :ninja: :nielapie:

Aniunia47
Aniunia47
  12 maja 2009
Kashrius
Kashrius: ja pierrrrrrrrrrdole jutro polski ustny a ja prezentacji sie dzisiaj zaczynam uczyc

Ja mam tak samo, także nie łam się.. Damy radę :mrgreen:
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  12 maja 2009
Kashrius
Kashrius: ja pierrrrrrrrrrdole jutro polski ustny a ja prezentacji sie dzisiaj zaczynam uczyc

kolego jest nas tutaj więcej ;D o której?
Kashrius
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13332
Kashrius
  12 maja 2009

10:45 .. dzien (godzina) sądu ostatecznego :zonk:

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  12 maja 2009

niech moc będzie z nami ;D

Jammi1990
Jammi1990
  12 maja 2009
Kashrius

Kashrius
Kashrius: 10:45 .. dzien (godzina) sądu ostatecznego

ja miałąm dokładnie tak samo :mrgreen: a 100% pyknęło:D
będzie dobrze:D
MephistoWalz
MephistoWalz
  12 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: 90 %

Ło kurde, gratulacje. :)
Jammi1990
Jammi1990
  12 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ło kurde, gratulacje. :)

a dzięki:mrgreen:
w tym roku dużo na rozmowach sterowanych można nadrobić bo są strasznie łatwe, gorzej z obrazkami... koleżanka trafiła na obrazek z jakąś platformą wiertniczą czy czymś takim:wtf:
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  12 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: koleżanka trafiła na obrazek z jakąś platformą wiertniczą czy czymś takim

uhuhuhuuu :woot: i w takim momencie liczy się pomysłowość i twórcza inwencja która u mnie w stresie leży.
Jammi1990
Jammi1990
  12 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: twórcza inwencja która u mnie w stresie leży

no to tak jak zdobyć wystarczającą ilość punktów żeby zdać więc spoko;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.