margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

miska0809
miska0809
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Podstawowy, nie miałam prawie w szkole średniej historii tak więc bym miała za dużo do nauczenia. A Ty?

No ja pisze rozszerzenie ale u mnie to haha ja ukonczylam szkole srednia na kierunku biol-chem a zdaje historie a nie biole czy chemie czy fizyke, polowa nauczycieli mnie wysmiala .. Ale i tak wiem ze zdam, jednak boje sie, ze dadza duzo sredniowiecza, bo w ubieglych latak prawie bo nie bylo, a to jest moja pieta achillesowa.. ;/
BoLubieSmiacSie
BoLubieSmiacSie
  10 maja 2009

Wiecie do kiedy składa się podania na studia? :woot:
Szukałam informacji na ten temat na stronce Politechniki koszalińskiej i nic nie znalazłam :smutny:

W sierpniu można poprawić tylko jeden egzamin?:woot:

Jeśli w przyszłym roku można poprawiać wszystkie egzaminy maturalne nawet, jeśli wszystkie zda się dobrze to czy np. dostając z angielskiego 70%, a chcąc uzyskać wyższy wynik mogę poprawić go już w sierpniu? Czy w sierpniu poprawia się tylko te niezdane?:woot:
WszystkoMiZajeli
WszystkoMiZajeli
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy w sierpniu poprawia się tylko te niezdane?

Tylko jeden przedmiot niezdany można w sierpniu poprawić, na wyższe wyniki, w przyszłym roku z rocznikiem 91 trzeba pisać. (aczkolwiek na swoich warunkach, na których zdawałaś w tym roku, czyli bez matematyki. )

Konto usunięte
Konto usunięte: W sierpniu można poprawić tylko jeden egzamin?

Tak

Konto usunięte
Konto usunięte: Szukałam informacji na ten temat na stronce Politechniki koszalińskiej i nic nie znalazłam

W obecnej chwili, to chyb a tylko się rejestruje na stronach, aczkolwiek pewna sama co do tego nie jestem.
Aniunia47
Aniunia47
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja pisze rozszerzenie ale u mnie to haha ja ukonczylam szkole srednia na kierunku biol-chem a zdaje historie a nie biole czy chemie czy fizyke, polowa nauczycieli mnie wysmiala ..

Po co szłaś na biol-chem??
xxKamilusia18xx
xxKamilusia18xx
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jednak boje sie, ze dadza duzo sredniowiecza, bo w ubieglych latak prawie bo nie bylo, a to jest moja pieta achillesowa.. ;/

Identycznie jak ja. Jedyny dział przeze mnie nie lubiany a przez to ciężko się go uczyć.
Życzę powodzenia, tak przy okazji.
miska0809
miska0809
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co szłaś na biol-chem??

bo chcialam zdawac na weterynarie ale jednak z biegiem nauki moje plany sie zmienily..

Konto usunięte
Konto usunięte: Identycznie jak ja. Jedyny dział przeze mnie nie lubiany a przez to ciężko się go uczyć. Życzę powodzenia, tak przy okazj

a wiec jednak ktos tez pajaj niechecia do sredniowiecza ehh nie dziekuje oczywiscie by nie zapeszyc i Twobie owniez jak najlepszych wynikow !! I BRAKU PYTAN ZE SREDNIOWIECZA!!
Larusch
Larusch
  10 maja 2009

no i angielski 18/20 kolejny rysunek to jest Usmiechniety Policjant,pisze cos w Notesie,i kobieta rozmawiajaca z nim w tle drzewa i bloki.

Jammi1990
Jammi1990
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Usmiechniety Policjant,pisze cos w Notesie,i kobieta rozmawiajaca z nim w tle drzewa i bloki.

całkiem niezłe:)
jakaś dziewczyna u mnie w szkole ledwo zdała bo miała jakichś kongresmenów i pytania dotyczące rządu, ale dokładnie nie wiem co to bylo...
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  10 maja 2009

Czy mi się wydaję czy ustny anglik w tym roku jest jakiś podarty? :woot:

miska0809
miska0809
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: kolejny rysunek

a moZe ktos mi strescic jakie byly poprzednie bo nie za bardzo sie orietuje..bede wdzieczna.. bo szperama w poprzednich psotach ale nic nie znalazlam na ten temat ;/
x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  10 maja 2009

nie wiem jak inni ale strasznie się boję jutrzejszej matury z biologi :/ :wtf:

Aniunia47
Aniunia47
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem jak inni ale strasznie się boję jutrzejszej matury z biologi :/

Nie wiem czy to Cię wesprze, ale ja też, a ja uwielbiam biologie.. :smutny: Boję sie o jakieś niestotne szczegóły albo, ze źle zinterpretuje coś;(
UkladInercjalny
UkladInercjalny
  10 maja 2009

powodzenia wszystkim na jutrzejszej rozszerzonej maturze z biologii

niech moc bedzie z nami:ninja:

xxKamilusia18xx
xxKamilusia18xx
  10 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Twobie owniez jak najlepszych wynikow !! I BRAKU PYTAN ZE SREDNIOWIECZA!!

Również nie dziękuję ;)
Ajak tam przygotowania do historii?
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  11 maja 2009

Jak wrażenia po biologii??
Podstawa - jak dla mnie może jakoś nie rewalacyjnie trudna, ale na pewno trudniejsza od obu próbnych :/ o wysoki wynik będzie ciężko :/

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.