Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 113 z 256
Konto usunięte: Podstawowy, nie miałam prawie w szkole średniej historii tak więc bym miała za dużo do nauczenia. A Ty?
No ja pisze rozszerzenie ale u mnie to haha ja ukonczylam szkole srednia na kierunku biol-chem a zdaje historie a nie biole czy chemie czy fizyke, polowa nauczycieli mnie wysmiala .. Ale i tak wiem ze zdam, jednak boje sie, ze dadza duzo sredniowiecza, bo w ubieglych latak prawie bo nie bylo, a to jest moja pieta achillesowa.. ;/
Wiecie do kiedy składa się podania na studia?
Szukałam informacji na ten temat na stronce Politechniki koszalińskiej i nic nie znalazłam
W sierpniu można poprawić tylko jeden egzamin?
Jeśli w przyszłym roku można poprawiać wszystkie egzaminy maturalne nawet, jeśli wszystkie zda się dobrze to czy np. dostając z angielskiego 70%, a chcąc uzyskać wyższy wynik mogę poprawić go już w sierpniu? Czy w sierpniu poprawia się tylko te niezdane?
Tylko jeden przedmiot niezdany można w sierpniu poprawić, na wyższe wyniki, w przyszłym roku z rocznikiem 91 trzeba pisać. (aczkolwiek na swoich warunkach, na których zdawałaś w tym roku, czyli bez matematyki. )
Tak
Konto usunięte: Szukałam informacji na ten temat na stronce Politechniki koszalińskiej i nic nie znalazłam
W obecnej chwili, to chyb a tylko się rejestruje na stronach, aczkolwiek pewna sama co do tego nie jestem.
bo chcialam zdawac na weterynarie ale jednak z biegiem nauki moje plany sie zmienily..
Konto usunięte: Identycznie jak ja. Jedyny dział przeze mnie nie lubiany a przez to ciężko się go uczyć.
Życzę powodzenia, tak przy okazj
a wiec jednak ktos tez pajaj niechecia do sredniowiecza ehh nie dziekuje oczywiscie by nie zapeszyc i Twobie owniez jak najlepszych wynikow !! I BRAKU PYTAN ZE SREDNIOWIECZA!!
no i angielski 18/20 kolejny rysunek to jest Usmiechniety Policjant,pisze cos w Notesie,i kobieta rozmawiajaca z nim w tle drzewa i bloki.